Quack, maldaute maldauju, dek sekancia savo avataro nuotraukele
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu bet / bent jau vienas užrašas nėra reklama, ne taip kaip čia:
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
/ As ten ant pirmo motociklo sedziu, tiesa, ne prie vairo . Susipazinom su Kauno baikeriais ir nusprendem padaryt palyda Zalgirio autobusui nuo Kauno iki siemens arenos. Si karta buvo tik 5 motociklai, bet per LKL finala turetu susirinkt gerokai daugiau, gaila tik, kad abi isvykos i Vilniu bus antradieniais.
Comment
-
Bet kurioje salyje ir bet kurios sporto sakos tikras klubo fanas yra toks, kuris ta kluba tiesiog 'isimyli' budamas desimties metu ir nekeicia jo visa likusi gyvenima.
As - Zalgirio tikrasis fanas nuo tada, kai kartu su tevais dar budamas visiskai 'zalias' ziuredavau Zalg.-CSKA rungtynes, o po to su flamasteriu ant maikes paisydavausi sau 10 numeri. Man iki siol nesuprantama, kaip galima viena sezona buti vienos komandos fanu, o kita sezona - jau kitos.
Pries kelis metus buvau Lryto rungtynese su kazkuriuo uzsienio klubu, ir keista buvo stebet kai likus kelioms minutems ir Lrytui pralosinejant, per minutes pertraukele saleje visi atsipalaidave ir laimingi soka ir dainuoja. Nuo to laiko padariau vienareiksme isvada - kol kas Lrytas neturi tikru fanu, o tik kruva publikos, kuriems krepsinio rungtynes tai dar viena proga isgerti alaus.
Neturiu nieko pries pries laisvalaikio leidima geriant alu. Bet vienaip ar kitaip, man, ir manau ne tik man, Zalgiris yra kur kas daugiau nei eiline proga prisigerti...
Taip, kad tikrajam Lietuvos krepsinio klubui, su giliausiomis tradicijomis.
Kaip gyvenantis Vilniuje gali patvirtinti kad Zalgirio pozicijos cia ne prastesnes nei Lryto
Comment
-
Parašė keenPalaikiau kazkada zalgiri, bet po eurolygos jie nusipelno fanu streiko ... Kaltas treneris, nes nesugeba disciplinuoti ir normaliai nuteikti visai neblogu zaideju. Krepsinis - man pramoga, todel gyvendamas Vilniuje i joki sporto kluba nekeisciau Ryto. Gal kai Zalgiris gaus nauja treneri ir nauja arena ziureti zalgirio rungtynes GYVAI taps idomiau.
Comment
Comment