kažkokiu mistiniu būdu Kurtinaitis patapo nekenčiamas kaip Landsbergis "kuris sugriovė kolūkius".. Krapikas? O atsiprašau, koks iš jo treneris, kokius rezultatus rodo? Kiek tik Žalgiris EUrolygoj lošia, tiek girdžiu iš draugų, kurie palaiko Žagirį, kad "na*** ta Krapika".. O Kurtinaitis realiai neturintis nei vieno padoraus žaidėjo aukšto lygio ką iš tokių 10 padaro? Komandą, kuri sugeba duot į skudurus tokiems, kurių biudžetai mėnesiniai didesni nei Žalgirio ir Ryto kartu sudėjus per metus, tiek Europos taurėj, tiek lygoj.. Galit paaiškint, kuo tas Kurtinaitis taip neįtinka?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąKažin ar Kemzūra taip susišiktų, jei į rinktinę kviestų Jomantą ar Mažutį ir tikiuosi trenerių štabe nebus Kurtinaičio, jau geriau tas pats Krapikas.Parašė Chixx Rodyti pranešimąna tikėkimės Kemzūra bus protingas ir neims į rinktinę Mažučio su Jomantu
Comment
-
sveikinu Neptuno fanus. sutriuskinom TechasaBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Nas Rodyti pranešimąKažkuriame dienraštyje buvo pasakęs, kad jo iniciatyva buvo pakviestas Mažutis ir Jomantas į rinktinę.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąkažkokiu mistiniu būdu Kurtinaitis patapo nekenčiamas kaip Landsbergis "kuris sugriovė kolūkius".. Galit paaiškint, kuo tas Kurtinaitis taip neįtinka?Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Nemanau, kad rinktinėje tai žaidžiama buvo, kadangi nežaidė gerai nei vienas, tai ir sėdėjo tai vieni, tai kiti ant suolo. Kauniečiai verkia, kad jų žmonės sėdėjo, vilniečiai gi pastebėjo, kad Jomantas ir Lukauskis mažai žaisdavo arba būdavo sodinami net jei gerai sužaidžia. Tiesiog tas čempionatas kaip košmaras kurį geriau pamiršti.. O Kurtinaitis.. na, jis toks žmogus jau, impulsyvus, lepteli ką karštai, o kauniečiai labai įžeidūs, tai ir ima už gryną pinigą.. Koks Algis Greitai kiek malkų priskaldo ir ką? Tiesiog toks kai kurių žmonių būdas. Be to, mūsų žiniasklaida mėgsta pūst tokius burbulus, kad būtų šaršalo, nes taip tada linksmiau, o ir patys treneriai mėgsta apsikandžiot, čia gi sportas. Pasidomėkit pvz. futbole kokiais Man U ir Liverpool trenerių apsižodžiavimais, čia pas mus dar provincialų godos..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąNemanau, kad rinktinėje tai žaidžiama buvo, kadangi nežaidė gerai nei vienas, tai ir sėdėjo tai vieni, tai kiti ant suolo. Kauniečiai verkia, kad jų žmonės sėdėjo, vilniečiai gi pastebėjo, kad Jomantas ir Lukauskis mažai žaisdavo arba būdavo sodinami net jei gerai sužaidžia. Tiesiog tas čempionatas kaip košmaras kurį geriau pamiršti.. O Kurtinaitis.. na, jis toks žmogus jau, impulsyvus, lepteli ką karštai, o kauniečiai labai įžeidūs, tai ir ima už gryną pinigą.. Koks Algis Greitai kiek malkų priskaldo ir ką? Tiesiog toks kai kurių žmonių būdas. Be to, mūsų žiniasklaida mėgsta pūst tokius burbulus, kad būtų šaršalo, nes taip tada linksmiau, o ir patys treneriai mėgsta apsikandžiot, čia gi sportas. Pasidomėkit pvz. futbole kokiais Man U ir Liverpool trenerių apsižodžiavimais, čia pas mus dar provincialų godos..Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Nereikia šiukšlių pilt nei ant Krapiko, nei Butauto, nei Kurtinaičio, nei Sireikos...aišku, pralaimi rinktinė, kalčiausi lieka treneriai. Na pasirinko strategiją, šiemet, kuri nepasiteisino. Nepirmą kartą nusvilom...ne pirmi, ne paskutiniai. Tik norėčiau palinkėt Kemzūrai sėkmes ir ištvermės savo darbe. Dabar reikia autoritetą rinktinėj išsikovot. O ką pasirinks į trenerių štabą, jo reikalas, kas labiausiai jam reikalingi.
Vasarą pirmos rungtynės su Naujają Zelandija, ir Kanada...manau pats tas isivažiavimui. Tvarkaraštis palankus visai.
Comment
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąKurtinaitis mano akyse krito pirmiausia dėl Jomanto šaukimo į rinktinę, taip pat neabejoju, kad jis turėjo įtakos, kad Kalnietis sėdėtų ant suoliuko net tada, kai jam sekėsi. Taip pat Jankūno išmetimo iš rinktinės.
Comment
-
SUKURTA KLAIPĖDOS NEPTŪNO GRUPE FACEBOOKE. naujausi įvtykiai, naujienos, kartos diskusijos. norintys prisijungti - prašom, grupė atira. nagi drąsiau, Nepūnui reikia jūsų palaikymoBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimą
Comment
-
Na ką, OLY tik po pratęsimo palaužė turkus. Labai neblogos rungtynės. LK, siautėjęs pirmam kėlinį, likusią dalį leido dirbdamas daugiau gynyboj. Pritrūko vieno nuimto kamuolio dvigubam dubliui, 16tšk. 9atk. k. Įspūdingai sužaidė M. Teodosičius, 17tšk. (~85% pataikymas) 12 rez. p., 34 naud. b.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment