Parašė fredis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Parašė batman Rodyti pranešimąKaip tai kas čia juokingo? Tame ir esmė, kad konkurso nebuvo, tiesiog paskyrė, nors viešai deklaravo, kad įvyko konkursas. Vadinasi fiasko atveju 2011m. kris vėl tik trenerio galva, o LKF vėl išlips sausi. Antra vertus kodėl Kemzūra? Bent jau man po paskutinių viešų laidų Kemzūra sudarė gan silpno, kuklaus žmogelio įspūdį,net jau dabar beieškančių pasiteisinimų dėl galimos nesėkmės 2011m. Beveik esu tikras, kad LKF davusi postą savam žmogui, turės galimybę įsisukti į rinktinės reikalus (koreguoti komplektaciją, gal net žaidimo stilių) ir likti saugiai nesėkmės atveju.You've got one life! Live it!
Comment
-
manau reikėtų papildyti apklausą Rūdupiu, Juventusu, Perlu, o Aiščiai - Atletas jau tik Aiščiai, kaip ir Arvi-Sūduva tik SūduvaBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Buvo ir Kurtinaitis tarp kandidatu, tik matai pirmesniam paskambino Kemzurai, tai anas buvo nekantrus ir pradejo spjaudytis neatsakingais pareiskimais... Kiek zinau Kemzura paskirtas ir apskritai tvirtinamas treneris buvo tik Lapkricio 5 d., o Kurtis ne tai, kad nekomentavo prasto zaidimo Lenkijoje, uz ka irgi yra truputi atsakingas, bet ir pradejo spjaudytis dar Spalio vidury (http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12559391461254098784) Na tai tiesiog logiska, kad jis pats sau nuosprendi pasirase su savo liezuviu...Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąTu man papasakok, kaip tu įsivaizduoji, kad gali LKF žaidimo stilių koreguoti?
Parašė fredis Rodyti pranešimąKęstas pastovės už save tikrai, net neabejok
Apskritai, kiek pastebėjau, Kemzūrai tapus mūsų šalies rinktinės treneriu pradėjo matytis jo trūkumai, pvz. kad ir bendravimas su žurnalistais
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąBuvo ir Kurtinaitis tarp kandidatu, tik matai pirmesniam paskambino Kemzurai, tai anas buvo nekantrus ir pradejo spjaudytis neatsakingais pareiskimais...
Comment
-
Beveik esu tikras, kad LKF davusi postą savam žmogui, turės galimybę įsisukti į rinktinės reikalus (koreguoti komplektaciją, gal net žaidimo stilių) ir likti saugiai nesėkmės atveju.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąĮdomi sąmokslo teorija. O kokie, tavo manymu, yra federacijos motyvai koreguojant rinktinės sudėtį bei žaidimo stilių?
Comment
-
-
Man tik klausimas kodėl jis taip kovojo dėl to konkrakto pinigų? Principo reikalas? Ar nebus taip, kad Macas turi rimtų problemų su sveikata ir tas kontraktas - vienas paskutinių jo karjeroje?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąMan tik klausimas kodėl jis taip kovojo dėl to konkrakto pinigų? Principo reikalas? Ar nebus taip, kad Macas turi rimtų problemų su sveikata ir tas kontraktas - vienas paskutinių jo karjeroje?Paskutinis taisė praetor; 2009.11.14, 23:05.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
ar yra norinčiųjų prisijungti prie Neptūno fanų "Vakarų Bangos" ? gal norėjote, bet nedrįsote? nauji draugai, skanduotės, o svarbiausiai mūsų Neptūno palaikymas prisijungus kiekvienam iš jūsų taps dar šaunesnis . išvykos į kitus miestus ir šalis. Jei susidomėjote rašykite man i Pm arba skype chamelleon007Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
„Ką labiausiai norėčiau parodyti į Lietuvą atvykusiam užsieniečiui? – svarstė buvęs žalgirietis Marko Popovičius. – Žinau! Pirmiausiai nueitume į „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ rungtynes, šie derbiai visuomet ypatingi“.
Kroatas kovas su „Lietuvos rytu“ mena kaip vienus iš labiausiai intriguojančių mačų savo karjeroje ir teigia, jog ši nesutaikomų varžovų priešprieša yra tikra puošmena Lietuvos krepšiniui.
Derbiai tarp Kauno ir Vilniaus klubų nėra tik sportas, krepšinis ir rungtynės. Tai didelis emocijų katilas, kuriame užverda bekompromisė kova, principai, ambicijos, pyktis, džiaugsmas ir dar daugybė kitų pojūčių.
Taikliai pasakyta... Tikiuosi šis vakaras vėl bus tikrai įspūdingas.Paskutinis taisė vlk; 2009.11.21, 10:53.
Comment
Comment