Parašė Aidzius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKai pradės šaudytis Ryto ir Žalgirio fanai, gal ir bus tas patsPaskutinis taisė 99; 2009.10.23, 14:43.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Kaskaip didieji krepsinio portalai nutylejo sia naujiena...
G.Navikauskas dirbs Eurolygoje
Buvęs Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo viceprezidentas ir generalinis direktorius Gediminas Navikauskas artimiausiu metu pradės dirbti vienoje Eurolygos struktūrų.
G.Navikauskas bus atsakingas už TV teisių ir reklamos pardavimus Rytų Europoje.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąKaskaip didieji krepsinio portalai nutylejo sia naujiena...
G.Navikauskas dirbs Eurolygoje
Dabar niekas nebematys EL varžybų
Comment
-
Nenoriu aš čia nieko kurstyt ir nekurstau,bet gėda rytfaniams...
Septynerius metus Kauno "Žalgirio" aprangą vilkėjęs gynėjas nebuvo sutiktas šiltai. Vilniečių klubo gerbėjai vos tik V.Ginevičiui pasirodžius aikštelėje iškėlė plakatą, kuriame buvo parašyta: "Vidai, prostitucija Lietuvoje nelegali".
GĖDA
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąir kitais metais visos EL komandos žais su TŪTOS apranga
Ar matėt Jakilaičio interviu su Kemzūrą? Kokių yra nuomonių?
Mano nuomonė, kad negali jis dar treniruoti rinktinės. Na, tiesiog per anksti. Nei ypatingo intelekto nepastebėjau, nei greitos reakcijos... O amžius toks kaip Šaro beveik Kaip jis galės Šarą treniruoti, neįsivaizduoju...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Mano nuomonė, kad negali jis dar treniruoti rinktinės. Na, tiesiog per anksti. Nei ypatingo intelekto nepastebėjau, nei greitos reakcijos... O amžius toks kaip Šaro beveik Kaip jis galės Šarą treniruoti, neįsivaizduoju...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJei Šaras žais, tai rinktinę nors ir Sireika gali treniruot
Comment
-
Viasat SB šian rodo:
8:55 LIVE Futbolas Triobet Baltijos lyga FK Skonto Riga - JK Sillamäe Kalev LIVE
20:55 Ledo ritulys. KHL. CSKA Moscow - Dinamo Riga
22:55 MUTV Karlingo taurė Barnsley-Manchester United
Tai po velnių kam jie tas EL išskirtines teises išsipirkę, tik dėl Ž ir LR kovų???? Nesuprantama logika jų... O gal tokios pačios laidos rodomos ir LV ir EE ???? Tada gal logikos yrYou've got one life! Live it!
Comment
-
Tai po velnių kam jie tas EL išskirtines teises išsipirkę, tik dėl Ž ir LR kovų?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Atrodo, kad CSKA jau antram ture įsirašys pirmą pralaimėjimą. Šian laukia dar Olio ir Unicajos įdomios rungtynės.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimągal kas žinote, kur galima internete stebėt Unicaja-Olimpiakos?No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Na ką, OLY gavo neblogą pamoką. Sakyčiau atrodė gan beviltiškai prieš darniai žaidusią Unicaja. CSKA, praeitam ture per plauką, išlindusią sausą iš balos šį kartą pastatė į vietą Roma. Ryškių pavardžių surinkusi Ulker vos vos ištempė su Asveliu, o Realas su AJ įsirašė po pirmą pergalę. Pastarosiose komandose puikiai rungtyniavo lietuviai. Reale vėl siautėjo brolis, o AJ - Jonas. Beje, Darjušas po šios dienos ir vėl surinko nemažą naudingumo koeficientą. Berods antras šiam ture.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Paziurejus Brolio statistika matosi ,kad Messina ,kitaip negu LT treneriai, isnaudoja Broli ten kur jo ir reikia. Rinktinej jis pastoviai sukinejasi prie tritaskio linijos, net ir Rusijoj budavo vienas is geresniu tritaskiu metiku, o ka matom dabar ? tritaskiu beveik nemeta bet uz tai dvitaskiu pataikymas geras labai, isprovokuoja daug baudu...va kur reikai broli laiyt ,kai uz rinktine losiaKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Comment
Comment