Europos jaunimo iki 20 m. krepšinio čempionato ketvirtfinalio rungtynių tiesioginė transliacija iš Graikijos: Lietuva – Italija. Šiandien 21:10 per Lietuvos Ryto TV
siaip nelabai i vakaro tema.... geras video ir paskaitykit gale video KEY FACTS.... http://www.youtube.com/watch?v=QhDZ91hST-w visa teisybe parasyta, nors pas juos ne krepsiasvydis pirma sporto saka pagal svarba. Kitas dalykas, ju ekonomine situacija dar blogesne uz musu, bet kokias jie turi arenas. Kas man paaiskins kame reikalas? Galvoju ar daaugsim mes iki ju per 20-30 metu
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Man asmeniškai, toks komentaras internautojo atitinka mano nuomonę:
Martynas Andriuskevicius yra pavyzdys, kaip is itin perspektyvaus ir daug vilciu teikiancio zaidejo, neteisingo sprendimo deka, liko tik, geriausiu atveju, vidutinybe. O antras pavyzdys yra Paulius Jankunas, kuris buvo tik siaip geras, perspektyvus vaikis, o protingai elgdamasis isaugo i, drisiu pasakyti, tikra EL lygi 100 procentu atitinkant zaideja. Net jei ir paliktu Zalgiri, jis jau islose gerokai daugiau,negu ta butu padares budamas 18-19 metu...
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=23506575 Nacionalinę komandą Kaune taip pat palaikys Vilniaus „Sakalų“ („Sakalai Ultras“) ir Klaipėdos „Neptūno“ („West Wave“) aistruoliai bei futbolo klubų „Kaunas“ („Kaunas Ultras“) ir Vilniaus „Žalgiris“ („Pietų 4“) gerbėjai. jokinga daros :-) :-)
ten tas padidintas variantas paimtas is JAV spaudos, jie ten matyt pritaike savo skaiciavima su mokesciais (kad palygint su nba algom).
Taciau kazkas panasaus gali buti, bet su visom premijom, laimejus visus titulus iskaitant eurolyga ir tt. Zodziu bazine alga + ivairios premijos
O sitie svaistunai is OLY tikrai su malonumu pasididziuos didesniais skaicias ziniasklaidoje
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=23506575 Nacionalinę komandą Kaune taip pat palaikys Vilniaus „Sakalų“ („Sakalai Ultras“) ir Klaipėdos „Neptūno“ („West Wave“) aistruoliai bei futbolo klubų „Kaunas“ („Kaunas Ultras“) ir Vilniaus „Žalgiris“ („Pietų 4“) gerbėjai. jokinga daros :-) :-)
tai koks gudrutis tada čia taip pribūrė? kad bus pavienių iš FBK ir Žalgirio ultrų tai faktas, galvojau todėl taip ir paminėta... anyway vis tiek bus superinis palaikymas rytoj, daktaras jau karpo savo popierius
Norėčiau ir aš tokiame palaikyme kada sudalyvauti... oi, kad tik būtų galimybė rytoj. Žiauriai patinka jaunųjų GWB judėjimo linkmė. Tik sekmės jiems kitais metais plėstis. O tas straipsnio pabaigoje parašytas sakinys, kad Sėkla bus supažindinta su dainu repertuaru, tai manau jis jų net neskanduos. Bus vienintėlė skanduotė: Lietuva. Bet vistiek +10 už įdėja. Nerealiai sugalvota. Būtų gerai, kad kas rytoj pafilmuotu ir įdėtu į youtube kai jūs 1h prieš varžybas apituštėje salėje skanduosite.
Comment