Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

LKL priėmė drausmines nuobaudas

Išnagrinėjus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandų (2009-05-18) filmuotą medžiagą, nuotraukas ir rungtynių komisaro ataskaitą, yra priimti šie sprendimai dėl drausminių nuobaudų skyrimo:

1. „Lietuvos ryto“ komandos žaidėjui Donatui Zavackui už provokuojantį elgesį – nepadorių gestų rodymą žiūrovams rungtynių metu ir po jų, pagal LKL nuostatų 38 straispsnio, 5-tos dalies 7 punktą skiriama 1000 litų bauda.

2. „Kauno „Žalgirio“ klubui dėl įžūlaus žiūrovų elgesio, agresyvių veiksmų – buvo mėtomi įvairūs daiktai, grasinimų ir įžeidinėjimų Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos žaidėjų, trenerių ir personalo atžvilgiu, pagal LKL nuostatų 40 straipsnio 6 punktą skiriama 4000 litų bauda.

Priimtus sprendimus klubai gali apskųsti LKL drausmės komisijai.

Klausimas dėl D.Zavacko viešų pasisakymų bus svarstomas atskirai.
    Lkl.lt

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
      Taip, del visko kalti Z sirgaliai paranojikai jus.
      Nu tai negi Ryto sirgaliai savus puls
      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

man nesuvokiama čia kažkas. tamsu, autobusas toks, koks kursuoja šita trasa turbūt gana dažnai, viadukas, akmuo, pataikymas... kvepia režisūra. plius - kodėl po galais autobusas nesustojo???? galbūt buvo dar kažkur kažkas mesta-pataikyta-pažeista, juolab gi gyrėsi, kad greitis buvo 100 km/h. pataisykit, jeigu klystu, bet tai buvo viešas prisipažinimas pažeidus KET, nes 100 galima važiuoti tik lengviesiems auto ta trąsa prigauti man regis chebra bus nei sustojo, nei aiškinosi, ramiai parvažiavo, ir tik po to užskandalino, čia man regis atsakas į kažkokias nuoskaudas ar dar kas

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
          man nesuvokiama čia kažkas. tamsu, autobusas toks, koks kursuoja šita trasa turbūt gana dažnai, viadukas, akmuo, pataikymas... kvepia režisūra. plius - kodėl po galais autobusas nesustojo???? galbūt buvo dar kažkur kažkas mesta-pataikyta-pažeista, juolab gi gyrėsi, kad greitis buvo 100 km/h. pataisykit, jeigu klystu, bet tai buvo viešas prisipažinimas pažeidus KET, nes 100 galima važiuoti tik lengviesiems auto ta trąsa prigauti man regis chebra bus nei sustojo, nei aiškinosi, ramiai parvažiavo, ir tik po to užskandalino, čia man regis atsakas į kažkokias nuoskaudas ar dar kas
          Jis tuo metu lenkė sunkvežimį, todėl turėjo laikinai padidinti greitį

Comment

/\ esmės tai nekeičia, buvo pažeistos KET

Comment

/\ esmės tai nekeičia, buvo pažeistos KET
              Nesigilinkim...

Comment

/\ o kodėl ne? man juokas ima, kai bandoma kažkas išlaužti iš šitos situacijos, plius dar ir tvirtai tikinčių tuo atsiranda būtų norėję mesti akmenį, būtų sėkmingai radę šimtus būdų, kaip tą Kaune padaryti. o dabar?.. kažkur vos ne pusiaukelėje. absurdas

Comment

/\ o kodėl ne? man juokas ima, kai bandoma kažkas išlaužti iš šitos situacijos, plius dar ir tvirtai tikinčių tuo atsiranda būtų norėję mesti akmenį, būtų sėkmingai radę šimtus būdų, kaip tą Kaune padaryti. o dabar?.. kažkur vos ne pusiaukelėje. absurdas
                  daktare, negink kauniečių, nes aš tikrai patikėsiu, kad kauniečiai yra visiški mėmės sugebantys tik pasiskųsti tėtėi, ir nesugebatys atsirinkti autobuso (kuriuo pasirodo l.ryto sirgaliai gan dažnai važinėja).
                  Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Parašė edvvis Rodyti pranešimą
                    LKL priėmė drausmines nuobaudas
                    Mažokai, na, bet ką padarysi. Šiaip Zavackui galėtų ir diskvalifikaciją bent vienų rungtynių duoti (kitam sezonui). Jeigu, žinoma, tokia galimybė apskritai yra numatyta.

Comment

Parašė aesde Rodyti pranešimą
                      daktare, negink kauniečių, nes aš tikrai patikėsiu, kad kauniečiai yra visiški mėmės sugebantys tik pasiskųsti tėtėi, ir nesugebatys atsirinkti autobuso (kuriuo pasirodo l.ryto sirgaliai gan dažnai važinėja).
                      na na 2007 03 03 garsiojo skarbonkių lietaus dieną po rungtynių šalia halės į tą jų autiką lėkė viskas, kas buvo po ranka, o pirmadienį juk nieko nebuvo. NIEKO NEBUVO KARŠČIAUSIAME TAŠKE, tai kaip čia dabar iš niekur nieko tamsoje kažkur už keliasdešimt kilų?

Comment

na na 2007 03 03 garsiojo skarbonkių lietaus dieną po rungtynių šalia halės į tą jų autiką lėkė viskas, kas buvo po ranka, o pirmadienį juk nieko nebuvo. NIEKO NEBUVO KARŠČIAUSIAME TAŠKE, tai kaip čia dabar iš niekur nieko tamsoje kažkur už keliasdešimt kilų?
                        Visada būna pirmas kartas

Miestai.net FB

Comment

na įvairių tų kartų būna, bet visgi man šita situacija kosmosas

Comment

na įvairių tų kartų būna, bet visgi man šita situacija kosmosas
                            O ir šiaip gal ten krūmuose tupėjo koks vienas kitas perpykęs vietinis žalgirio sirgalius?

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                              O ir šiaip gal ten krūmuose tupėjo koks vienas kitas perpykęs vietinis žalgirio sirgalius?
                              Paranoja tau... Taigi rašė, kad autobusas jokiais išskirtinais ženklais nepažymėtas, be to, buvo tamsu jau...

Comment

Parašė edvvis Rodyti pranešimą
                                Paranoja tau... Taigi rašė, kad autobusas jokiais išskirtinais ženklais nepažymėtas, be to, buvo tamsu jau...
                                Paranoja tau, jei nesupranti juokų

Miestai.net FB

Comment

Parašė Kecal Rodyti pranešimą
                                  Mažokai, na, bet ką padarysi. Šiaip Zavackui galėtų ir diskvalifikaciją bent vienų rungtynių duoti (kitam sezonui). Jeigu, žinoma, tokia galimybė apskritai yra numatyta.
                                  Juk aiškiai parašyta, jog ši bauda jam skirta TIK už provokavimą. Sakyčiau, gan nemažai. O apie viešus pasisakymus bus atskira kalba. Tikiuosi bus nubaustas
                                  دائما الليتوانيه

Comment

na na 2007 03 03 garsiojo skarbonkių lietaus dieną po rungtynių šalia halės į tą jų autiką lėkė viskas, kas buvo po ranka, o pirmadienį juk nieko nebuvo.
                                    Džiaugsmingiausi "sportinio" gyvenimo prisiminimai beveik
                                    Įdomu Vilniuj Žalgiris buvo taip apmėtytas kada?
                                    Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

O kiekvienu atveju, tai su Ryto pergale visus. Geriausias sezonas bet kada buvęs
                                      Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

Parašė batman Rodyti pranešimą
                                        Kita vertus ne tiek ir svarbu iš kurio miesto tas žmogus, jis akivaizdu, kad buvo Žalgirio fanas, kuris atstovauja Žalgirio klubą, o klubas Kauno miestą reprezentuoja - taigi, Zavacko logika aiški.
                                        Didelė logikos klaida... o tai tas Ryto fanas "nubombinęs" Žalgirio vėliavą reprezentuoja visą Vilnių? Juk LR yra oficiali Vilniaus miesto komanda. Nemanau, jog visiems kauniečiams ir vilniečiams įdomus krepšinis ir juos atstovauja krepšininkai, fanai ir "žūlikai". Ar Čiurlionio galerijos muziejininkei iš Kauno turėtų būti gėda už tą "žūliką"?

Tada neturėtum būti įsižeidęs baisiausiai ir už tą "skambiąją frazę", jei tau vienodai toks fano poelgis.
                                        "Nekišk" žodžių man į burną. Tiesiog teigiau, jog neturėčiau raudonuoti iš gėdos (kaip kaunietis) už kažkokį "mūžiką" ir viskas. Neteigiau, jog man vienodai ir jis neturi už tai atsakyti pagal kodeksą...Būtent visa diskusija ir buvo pakrypusi, vos ne visi kauniečiams turėtų būti gėda už jį...

Nemanau, kad tamstai kažką konstruktyvaus pavykstą suregzti
                                        Ar vis dar "kampo nepagauni"?
                                        Paskutinis taisė tivoli; 2009.05.21, 02:36.
                                        Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                        Dordrechtas/Haarlemas
                                        Nesebaras/Plovdivas
                                        Kiolnas

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                          ... o tai tas Ryto fanas "nubombinęs" Žalgirio vėliavą reprezentuoja visą Vilnių?
                                          Na, fanai - sirgaliai yra "kitokie" žmonės (normalūs ir sveiki žmonės veidų nesidažo ir nesirenka į grupes ), todėl jų tarpusavio bendravimas, įprastai būna kitoks. Jie netgi susimuša, bet niekas dėl to galvos nesuka, kurie pradėjo. O va krepšininką užpult...
                                          Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                          Būtent visa diskusija ir buvo pakrypusi, vos ne visi kauniečiams turėtų būti gėda už jį...
                                          Viskas baigta - abi pusės nubaustos. Vadinasi kalti buvo, tiek Zavackas , tiek varžybų rganizatoriai. Kiek jūs puolėt Zavacką, kaltint už pasisakymą po varžybų, tiek kiti gynė. Nes už nieką tokiom frazėm niekas nesilaido.

J.Vainauskas: Halėje tokie dalykai kartojasi nuolat
                                          http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=107920

Comment

Working...
                                          X