Parašė batman
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTeisės nesuteikia, bet nereikia kalbėti, kad sirgaliai užpuolė ir sumušė vargšą ir nekaltą Zavacką. Dar ne tokių dalykų būna krepšinyje, net ir NBA būna muštynių. Ir apskritai, nereikia daryti kažkokio burbulo dėl vieno smūgio, atsibodo jau tos rietenos.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimą/\
Na NBA šiais laikais žaidėjai nelabai ką išvis gali sakyti, nes iškart įpaišo baudą.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
„Lietuvos ryto“ sirgalius nuo tragedijos skyrė keli centimetrai (nuotraukos, video)
http://www.15min.lt/naujiena/sportas...3/41671/?fid=2
Dar vienas atvėjis, įrodantis faktą kad kai kurie Žalgirio sirgaliai yra ... (nesakysiu kokie, nes Kaunaz vėl bandys pulti ) ir nemoka pralaimėti.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą„Lietuvos ryto“ sirgalius nuo tragedijos skyrė keli centimetrai (nuotraukos, video)
Dar vienas atvėjis, įrodantis faktą kad kai kurie Žalgirio sirgaliai yra ... (nesakysiu kokie, nes Kaunaz vėl bandys pulti ) ir nemoka pralaimėti.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą„Lietuvos ryto“ sirgalius nuo tragedijos skyrė keli centimetrai (nuotraukos, video)
Comment
-
LKL vadovybė privalo išlįsti iš krūmų ar kokios tamsesnės vietos, kurioje jau ne vienerius metus tūno, ir garsiai bei aiškiai pasakyti, ką apie tai mano. Esminiai sprendimo kontūrai akivaizdūs - didelės ir rimtos baudos tiek Zavackui, tiek ir "Žalgirio" klubui už nesugebėjimą palaikyti tvarkos. Dar labai gera mintis būtų uždrausti lankytis rungtynėse kai kuriems aršiausiems fanams - galima ir Ryto ultroms, jeigu pavyktų surinkti įrodymų.
Ilgiau taip tęstis negali, bet man labai gaila, kad mūsų šalyje krepšiniui vadovauja visiški bestuburiai... bet vilties vis dėlto dar turiu.
Comment
-
Nagi nagi, senas straipsnis apie musu didvyri ir truputis zibalo i ugni:
http://www.ve.lt/?rub=1065924811&dat...&id=1083169011
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąPamenu, kai 1998 metais Zalgiris laimejo teletabiu taure, jus net neisivaizduojate kokia geda apturejom! Ne, ne del to, kad zalgirieciai i Kauna kibira parveze, o del tos nesveikos kaunieciu euforijos. Kaunas savaite nemiegojo: vieni is laimes suktini soko, kiti keistuoliai himna giedojo, netruko ir tokiu besmegeniu, kurie ta kibira ivardino paciu didziausiu Zalgirio trofejumi!You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Uch, paziurejau ta video. Nejau rimtai Zalgirio fanai visuomet taip elgiasi? Siaip, tikrai apgailetinai atrodo, kai pralaimejusios komandos myletojai, uzuot pripazine praleimejima, elgiasi kaip gyvuliai ir padugnes. Sporte neturetu buti tiek pykcio ir nesveikos pagiezos.Paskutinis taisė John; 2009.05.20, 02:46.
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąBet ponas Kupčinskas pamiršo kodėl buvo taip pasakyta apie jo miestą. Tai juk pasakė žmogus patyręs smūgį į viedą nuo kauniečio.
Bet atmink, jog ne visi kauniečiai žiūri krepšinį, ne visi duoda į snukį už Žalgirį, tad abstrakčiai pasakyti prie oficialios publikos su mikrofonu, jog visi kauniečiai yra mėšlo krūva; nėra civilizuota - MIESTO atžvilgiu... Būtent, manau Kupčinskas ir turėjo tai mintyje; nemanau, jog oficialios pasipiktinimo bangos būtų tokios didelės, jei šis pasakytų KAUNO ŽALGIRIO gerbėjai yra mėšlo krūva (atsiprašau, jei ką įžeidžiau, bet čia tik savo :pointą" bandau įrodyti). O kai dar kai kurie čia teigia, jog vos ne visiems kauniečiams turėtų būti gėda už nenustatytos asmenybės gyvulišką elgesį - tai virš visko čia. Nes man asmeniškai, nei man gėda, nei ką - nes ne aš trenkiau ir ne aš už tai turiu atsakyti, ir ne man už tai gėda turėtų būti.
Sėkmės kuriant konstruktyvią neišsemtą diskusiją... Nors dauguma diskutuojančių vadovaujasi emocijomis, o ne racionaliu protu.
Comment
-
Po 24 metų, vakarų konf. finale vėl susitiko LAL - DEN. Pirmą pergalę, gan sunkiai, iškovojo LAL. (LAL 105 - 103 DEN). Sakyčiau bus įdomi serija, gan sunkiai prognozuojama, beje panašiai ir rytuose. Nors nuojauta tokia, kad finale susitiks LAL - CLE.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąUch, paziurejau ta video. Nejau rimtai Zalgirio fanai visuomet taip elgiasi? Siaip, tikrai apgailetinai atrodo, kai pralaimejusios komandos myletojai, uzuot pripazine praleimejima, elgiasi kaip gyvuliai ir padugnes. Sporte neturetu buti tiek pykcio ir nesveikos pagiezos.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Nemanau, kad tamstai kažką konstruktyvaus pavykstą suregzti
Parašė tivoli Rodyti pranešimąIš kur žinai, kad nuo kauniečio?Parašė tivoli Rodyti pranešimąSuprantu, kad tikimybė, jog ten ne kaunietis buvo labai maža
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNes man asmeniškai, nei man gėda, nei ką - nes ne aš trenkiau ir ne aš už tai turiu atsakyti, ir ne man už tai gėda turėtų būti
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąPo 24 metų, vakarų konf. finale vėl susitiko LAL - DEN. Pirmą pergalę, gan sunkiai, iškovojo LAL. (LAL 105 - 103 DEN). Sakyčiau bus įdomi serija, gan sunkiai prognozuojama, beje panašiai ir rytuose. Nors nuojauta tokia, kad finale susitiks LAL - CLE.
Comment
-
E.Žukauskas baigė krepšininko karjerą
Pirmadienio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynės Eurelijui Žukauskui buvo paskutinės per jo karjerą. Kauno „Žalgirio“ krepšininkas nusprendė baigti profesionalo karjerą, rašo „Lietuvos rytas“.
„Profesionaliai krepšinio nebežaisiu. Nebent savo malonumui. Pažiūrėjęs vaizdo įrašus aiškiai pamačiau, kad jau tampu per lėtas. Reikia tai pripažinti. Nebenoriu užsikrauti didelės atsakomybės“, – dienraščiui kalbėjo 35 metų 216 cm ūgio „centras“.
Paskutinėse savo rungtynėse per 11 minučių Žukauskas pelnė 4 taškus, atkovojo3 kamuolius ir blokavo 2 metimus.
Žukauskas profesionaliai rungtyniavo nuo 1994 metų. Be „Žalgirio“, jis atstovavo Klaipėdos „Neptūno“, Bolonijos PAF, Mineralinių vandenų „Lokomotiv“, Kazanės „Uniks“, Stambulo „Ulker“, Pirėjo „Olympiakos“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoms.
Žukauskas yra 2003 metų Europos čempionas ir 1996 metų Atlantos bei 2000 metų Sidnėjaus olimpinių žaidynių bronzos medalių laimėtojas.
Comment
-
pats laikas jau aurai, nebent dar už neptūną pasiardyt sugalvos
Kita vertus ne tiek ir svarbu iš kurio miesto tas žmogus, jis akivaizdu, kad buvo Žalgirio fanas, kuris atstovauja Žalgirio klubą, o klubas Kauno miestą reprezentuoja - taigi, Zavacko logika aiški.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpats laikas jau aurai, nebent dar už neptūną pasiardyt sugalvos
jokie jie ne fanai, jie tik arba sirgaliai arba šiaip prijaučiantys.
Asmeniskai pasakau,kad jei kas nors pakistu man ta pirsta po nosim, tikrai nepaplociua ir nestoveciau lyg niekur nieko.
Abi puses kaltos, bet va cia kaikuriu noreciau paklaust....kodel butent zavackas gavo i kaukuole ? kodel ne kas kitas?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment