Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
      Pavyzdžių norim.
      2006/2007 m. sezone LKL varžybų nuostatuose buvo įrašyta, kad komandos rungtynėms turi registruoti mažiausiai 7 Lietuvos piliečius. Rytas kelias rungtynes iš eilės registravo mažiau nei 7 lietuvius. Ir ne dėl traumų.

Daugiau apie tai:

http://www.eurobasket.lt/lt/naujienos/17543/27
      http://kauno.diena.lt/dienrastis/spo...-spragas-42314

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
        Šiaip prieš varžybas aš tai nieko gero nelaukiau, nes 6-7, praktiškai 5-se laimėti prieš LR tikrai žiauriai sunku. Ir 12-14 taškų skirtumas mane nustebino, bet gale jėgų pritrūko, tai akivaizdžiai matėsi.
        /\ Paulius

O kaip paaiškinsi, strategas, kad Žalgiris gavo nuo Ryto, nors juk turėjo būti atvirkščiai?
        Adebisi tu gal irgi supratai. Ar nelabai?

Vieniems subręsti reikia, kiti niekad nenusileis ir nepripažins, kad grybą nupjovė.
        You've got one life! Live it!

Comment

Aš niekaip nesuprantu kaip geriausias - brangiausias treneris netreniruoja Lietuvos rinktinės. Gaila savam daug mokėt ? Garastas keik pamenu nelabai Joną megsta, bet man vis tiek nervas ima. Neteigiu, kad blogas Butautas ar Sireika buvo. Bet visiems akivaizdu, kad jis geriausias lietuvis treneris
          Po 2006 m. Pasaulio čempionato buvo paskelbtas viešas konkursas rinktinės vyr. trenerio pareigoms užimti. Kazlauskas jame nedalyvavo ir tuo metu dirbo Kinijoje.

Gal ir akivaizdu, bet tas geriausias vieną kartą jau turėjo atsistatydinti iš rinktinės vyr. trenerio pareigų.

Comment

Parašė ramshut Rodyti pranešimą
            Yra taisykles kurios reglamentuoja, kad vienai komanadai atstovaves krepsininkas negali atstovauti kitai komandai LKF varzybose. Vainauskas pasiule Zalgiriui pasiskaityti taisykles ir gerai padare, kad neleido registruot Milaknio ir Vasiliausko, nes tai pazeidzia taisykles. Zalgiris is vis neturejo zaist final 4, jei nebutu padaryta jam islyga, turejo but registruoti minumum 8 zaidejai! Manau zalgirio vadovai pasielgtu taip pat kaip ir Vainauskas
            Sutinku, kad neprivalėjo, kaip kai kas teigia, Vainauskas leisti žaisti Vasiliauskui, Butkevičiui, Milakniui, bet kai Kurtis per TV jaunimą mūsų išvadina vaikais, maždaug:"su kuriais nieko nelaimėsi", tai pagal džentelmeniškumą būtu galima ir leist, sakant "mes pakankamai stiprūs įveikti jus ir taip". Bet ne su tokiu klubu reikalą turim. Manau panašiai būtu jeigu būtu pas Žalgirį likę 4 žaidėjai aikštėje, labai abejoju ar Kurtis būtu "išėmęs" vieną žaidėją iš žaidimo, kaip yra buve ne kartą krepšinio istorijoje.

Dėl neleidimo, jau persistengėi. Jei neregistruoji 8 žaidėjų, LKF skiria nuobaudą, o jie buvo pareiške, kad supranta situaciją ir baudos neskirs. Švenčia tas, kas švenčia pavasarį.

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
              Po 2006 m. Pasaulio čempionato buvo paskelbtas viešas konkursas rinktinės vyr. trenerio pareigoms užimti. Kazlauskas jame nedalyvavo ir tuo metu dirbo Kinijoje.

Gal ir akivaizdu, bet tas geriausias vieną kartą jau turėjo atsistatydinti iš rinktinės vyr. trenerio pareigų.
              Bet situacija jam tai nepavydėtina tada buvo. Keitėsi kartos, o visi kaltino trenerį. Bet pats žinai kiek peripetijų yra, kurias ne kiekvienam lempta žinoti. Taip ir su Jonu Kazlausku. Manau jo tol nebus kol Vladelis bus poste. Peace
              Norėčiau kad Joną pamatyti treniruojant dar kartą Žalgirį

Comment

Kaip gaila kad i ryta is Neptuno Dainys isejo.. Gerai jis zaide
                Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3

Comment

Bet situacija jam tai nepavydėtina tada buvo. Keitėsi kartos, o visi kaltino trenerį. Bet pats žinai kiek peripetijų yra, kurias ne kiekvienam lempta žinoti. Taip ir su Jonu Kazlausku. Manau jo tol nebus kol Vladelis bus poste. Peace
                  Norėčiau kad Joną pamatyti treniruojant dar kartą Žalgirį
                  Karta pasikeitė prieš Sidnėjaus olimpiadą, kurioje ta komanda laimėjo bronzą. Tada pasistiprino Kaukėnu, Javtoku, Jurkūnu, Slanina (vietoje Maskoliūno, Giedraičio, Einikio ir Adomaičio) ir patyrė fiasko Turkijoje. Kazlausko kaltės ten buvo tikrai daug.

Ne Garastas samdo rinktinės trenerius. Garasto valdymo metu rinktinės treneris keitėsi vieną kartą ir tai buvo padaryta viešo konkurso būdu. Kazlauskas dalyvauti negalėjo dėl kontrakto su kinais. Kada vėl keisis rinktinės treneris - niekas nežino. Ir ne nuo Garasto tai priklauso.

Comment

Karta pasikeitė prieš Sidnėjaus olimpiadą, kurioje ta komanda laimėjo bronzą. Tada pasistiprino Kaukėnu, Javtoku, Jurkūnu, Slanina (vietoje Maskoliūno, Giedraičio, Einikio ir Adomaičio) ir patyrė fiasko Turkijoje. Kazlausko kaltės ten buvo tikrai daug.

Ne Garastas samdo rinktinės trenerius. Garasto valdymo metu rinktinės treneris keitėsi vieną kartą ir tai buvo padaryta viešo konkurso būdu. Kazlauskas dalyvauti negalėjo dėl kontrakto su kinais. Kada vėl keisis rinktinės treneris - niekas nežino. Ir ne nuo Garasto tai priklauso.
                    Einikis nuo pradzios iki pabaigos su rinktine zaide visuose turnyruose, kiek buvo reikalingas, tame tarpe Europos cempionate Turkijoj irgi buvo. Tarp pasikeitimu is Sidnejaus rinktines pamirsai K.Marciulioni. Ir dar jeigu neklystu nebebuvo Masiulio, bet vel buvo M.Zukauskas. Bet cia galiu ir klyst.

ps. jau pasitikrinau, viska teisingai susakiau, mano atmintis nesumelavo.
                    Paskutinis taisė kaunaz; 2009.01.26, 00:23.

Comment

Gerai, padarė klaidų. Sutinku, kad jo kaltės daug. Bet man jis geriausias lietuvis treneris ir aš jį labiausiai gerbiu. Nė vienas tik pagarbos kaip treneris pas mane neturi

Comment

Parašė Cezaris Rodyti pranešimą
                        Sutinku, kad neprivalėjo, kaip kai kas teigia, Vainauskas leisti žaisti Vasiliauskui, Butkevičiui, Milakniui, bet kai Kurtis per TV jaunimą mūsų išvadina vaikais, maždaug:"su kuriais nieko nelaimėsi", tai pagal džentelmeniškumą būtu galima ir leist, sakant "mes pakankamai stiprūs įveikti jus ir taip". Bet ne su tokiu klubu reikalą turim. Manau panašiai būtu jeigu būtu pas Žalgirį likę 4 žaidėjai aikštėje, labai abejoju ar Kurtis būtu "išėmęs" vieną žaidėją iš žaidimo, kaip yra buve ne kartą krepšinio istorijoje.

Dėl neleidimo, jau persistengėi. Jei neregistruoji 8 žaidėjų, LKF skiria nuobaudą, o jie buvo pareiške, kad supranta situaciją ir baudos neskirs. Švenčia tas, kas švenčia pavasarį.
                        o Jesus kas pasikėlė per emocijos pas visus ir tik keletas suprato, apie ką kalba eina. kurtinaitis žaltys vadina žalgiriečius vaikais, maždaug čia be problemų prieš juos mums VYRAMS (), tačiau gi jo visagalis šefas nusprendžia kitaip. tai bailys visgi jonelis, ar ne, jeigu net pats geriausias strategas ir treneris pasaulyje kurtinaitis nebijo?..

Comment

reik mokėt susitaikyt su pralaimėjimų ir neieškot bailių bei kelt nereikalingų aistrų ir provokuot diskusijas "iš tuščio į kiaurą".Šiandien laimėjo rytas,ryt laimės žalgiris,tai juk sportas.O jei kurtinaitis ką pasakė dėl "vaikų" tai nereik per jautriai reagauot,juk galima iš dalies sutikt dėl palyginimo su vaikais,nes į komandą atėjo 18mečiai žaidėjai, kurie beje ateityje gali tapti labai gerais žaidėjais
                          p.s. negi jūs tikit ,kad žalgiris lryto vietoj budamas leistų registruot žaidėjus.Jei klube susidarė tokia sitacija,kad nebėr žaidėjų nereik kaltint kitų.Ir kažkaip keista kad ant kurtinaičio taip varoma,buvęs žalgirietis juk visgi

Comment

mag, komandoje žaidėjų yra, jų tik neleido registruoti visiems žinomas veikėjas

Comment

Man mūsų forumo kauniečiai jau net nebejuokingi - jie kraupūs. Žalgiris pasikrovė - kaltas ne Žalgiris, Ryto problema. Rytas pasikrauna - kaltas ne Žalgiris, Ryto problema. Ir taip ištisai. Jūs tokie buki! Prie ko čia tas Vainauskas? Prie ko čia bailiai? Gal Rytui keturiese reikėjo žaist? Tada jėgos gi lygesnės būtų. Finansų nesusitvarko, žaidėjų neprisižiūri, tai kitus kaltina. Neduokdie, dievų miestas Kaunas, dievų komanda Žalgiris niekada nebus kalti.
                              Nuo tada, kai esu šitame forume, niekada Žalgirio fanai sveikai nepriėmė pralaimėjimo prieš Lietuvos Rytą. Ką gi mes darome, kai pralaimime Žalgiriui? Jus pasveikiname!

Sveikinimai Ryto fanams!

Apie Kazlauską - 2009 čempionate Lenkijoj tikriausiai bus 3 komandas treniruojamos lietuvių: Latvija, Graikija ir Lietuva. Gal dar padaugės?
                              Aš galiu paaiškinti, kodėl mum sunku taip susitaikyt. Matai, mes įpratę laimėti prieš rytą ir kai esi įpratęs būti pirmas, būti antram yra sunku. Mes užaugę su Žalgiriu (tu augi su rytu,nors klubui tik 11 metu, bet tu ne ką vyresnis, todėl tave galima laikyti ryto fanu vienu iš nedaugelio ) o dauguma ryto fanų, užaugo ir sirgo už Žalgirį ar Statybą, ir tik po to atsiradus rytui puolė nuo kitų komandų prie jos.Reiškia tokie "fanai" praėjus 5 metams gal bus jau kitos komandos fanais.Pavyzdžiui Vilniaus "Vilniaus prekybos" ar panašiai...

Tavio sakinys paryškintas yra nelogiškas ir prieštarauja tavo kitoms išsakytoms mintims.

O dėl Vainausko elgesio tai čia ne nuodėmė,o tik savęs negerbimas. Kaip jau minėjau patys jie taisykles yra pažeidę gerokai daugiau kartų.
                              Jau nekalbant apie kitą " užklasinę veiklą".

Comment

Parašė Aiwa Rodyti pranešimą
                                mag, komandoje žaidėjų yra, jų tik neleido registruoti visiems žinomas veikėjas
                                Tai aš žinau,kad neleido ,bet tai ir nėr nuostabu.Kai tokia tarpusavio kova vyksta ,dar tikimasi malonės?Dar kartą pasikartosiu ar jūs tikit ,kad žalgiris būtų kitaip pasielgęs?O beje ir taisyklės tokios...taip kad nereik laukt kitų malonės ir poto vadint bailiais ,kai ta malonė nesuteikiama,reik visų pirma pripažint ,kad tai jūsų problema ,o ne kitų.Galima pasidžiaukt žalgirio kovingumu tokioj situacijoj ir to pakaks.Nors man tai šios abi komandos šį sezoną švelniai tariant ne kokios,bet yra priežasčių pateisinamų

Comment

Parašė Road Rodyti pranešimą
                                  Matai, mes įpratę laimėti prieš rytą ir kai esi įpratęs būti pirmas, būti antram yra sunku.
                                  Turbūt lygiai taip pat esat įpratę būt vienais iš Eurolygos autsaiderių?

Mes užaugę su Žalgiriu (tu augi su rytu,nors klubui tik 11 metu, bet tu ne ką vyresnis, todėl tave galima laikyti ryto fanu vienu iš nedaugelio )
                                  Nors klubui tik 11 metų, jis šešiasdešimt kelintus metus skaičiuojantį Žalgirį padarė ne kartą ir ne du. Na o tradicijos - niekinis dalykas. Kaip ir mano amžius. Kai žmogus imasi akcentuoti amžių, parodo, jog pritrūko rimtų argumentų. Nedaug fanų? Nesuprantu, kodėl tai paminėjai.

o dauguma ryto fanų, užaugo ir sirgo už Žalgirį ar Statybą, ir tik po to atsiradus rytui puolė nuo kitų komandų prie jos.Reiškia tokie "fanai" praėjus 5 metams gal bus jau kitos komandos fanais.
                                  "Lietuvos Rytas" yra "Statybos" tąsa, tad logiška, jog fanai, kurių klubo nebeliko, turėjo kažką pasirinkti. Jei tavo žmona (tpfu tpfu tpfu) anksti mirtų, tu užsidarytum kampe ir visai nebesidomėtum moterimis?

Pavyzdžiui Vilniaus "Vilniaus prekybos" ar panašiai...
                                  Nelinkėčiau Jums, kad "Lietuvos Rytas" virstų "Vilniaus prekyba". Manyčiau, jog finansai padidėtų keliskart, o tada "Žalgiris" gavinėtų du kartus per savaitę.

Tavio sakinys paryškintas yra nelogiškas ir prieštarauja tavo kitoms išsakytoms mintims.
                                  Jis yra logiškas kaunietiškos filosofijos atspindys.

O dėl Vainausko elgesio tai čia ne nuodėmė,o tik savęs negerbimas. Kaip jau minėjau patys jie taisykles yra pažeidę gerokai daugiau kartų.
                                  Jau nekalbant apie kitą " užklasinę veiklą".
                                  O aš tapau kaunofobu

Comment

"Lietuvos Rytas" yra "Statybos" tąsa, tad logiška, jog fanai, kurių klubo nebeliko, turėjo kažką pasirinkti. Jei tavo žmona (tpfu tpfu tpfu) anksti mirtų, tu užsidarytum kampe ir visai nebesidomėtum moterimis?
                                    Kuo remiesi taip teigdamas? Gal galėtum pateikti kokius nors įrodymus ar tiesiog argumentus, kodėl rytas yra Statybos tąsa. Ką bendro turi "Lietuvos rytas" ir Statyba? Kas iš Statybos perėjo/prasitęsė į "Lietuvos rytą"?

Comment

Kuo remiesi taip teigdamas? Gal galėtum pateikti kokius nors įrodymus ar tiesiog argumentus, kodėl rytas yra Statybos tąsa. Ką bendro turi "Lietuvos rytas" ir Statyba? Kas iš Statybos perėjo/prasitęsė į "Lietuvos rytą"?
                                      Už mane pasakys kiti.

Comment

Jokių įrodymų ar argumentų aš ten nematau. Būtų malonu, jei pats pagrįstum savo žodžius.

Comment

Jokių įrodymų ar argumentų aš ten nematau. Būtų malonu, jei pats pagrįstum savo žodžius.
                                          1997 m. klubą įsigijo laikraštis „Lietuvos Rytas“, tais pačiais metais „Statybos“ pagrindu įkūręs krepšinio klubą BC Lietuvos Rytas.
                                          Koks skirtumas, kas pateikia faktus - aš ar Vikipedija? Tada man buvo ketveri metai, aš to neprisimenu.

Comment

Working...
                                          X