Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mindoza Rodyti pranešimą
    Beje, realiai Zalgiris buvo stipresnis ir tai ivertino visos statymo bendroves, todel nereikia nusisneket.
    Žmogus kuris rašo apie nusišnekinėjimą
    Prieš pat rungtynes Top Sport:
    Lietuvos Rytas 1.62
    Žalgiris 2.15
    Užsienio lažybų kontorose koficientai labai panašūs buvo.
    No one really knows
    Which way the wind blows

Comment

Mano pastabos dėl logotipo:

1. Idėja sujungti Gedimino stulpus su lenta - super.
      2. Lankas nereikalingas. Tiesiog akivaizdžiai neįsipaišo į kompoziciją.
      3. Metus galėjo palikti tik 11. Kaip ispanai paliko 07. O čia tas 11 irgi labai tiktų - Sabo numeris

Visumoje labai neblogai. Gaila, nemačiau kitų variantų.

P.S. Gal baigsis kada nors tos blevyzgos čia apie nieką?

Comment

Parašė adebisi Rodyti pranešimą
        Žmogus kuris rašo apie nusišnekinėjimą
        Prieš pat rungtynes Top Sport:
        Lietuvos Rytas 1.62
        Žalgiris 2.15
        Užsienio lažybų kontorose koficientai labai panašūs buvo.
        „Žalgirio“ galimybės laimėti taurę lažybų bendrovėje „Topsport“ vertinamos santykiu 1:1,85. Už „Lietuvos ryto“ pergalę turnyre galima statyti santykiu 1:2.
        Eurobasket.lt

Na as kalbejau apie visa finalini ketverta.

Beje, oranger- cia yra visas geriausiu Eurobasket 2011 atrinktu logo desimtukas: http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=20261954
        I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
          Mano pastabos dėl logotipo:

1. Idėja sujungti Gedimino stulpus su lenta - super.
          2. Lankas nereikalingas. Tiesiog akivaizdžiai neįsipaišo į kompoziciją.
          3. Metus galėjo palikti tik 11. Kaip ispanai paliko 07. O čia tas 11 irgi labai tiktų - Sabo numeris

Visumoje labai neblogai. Gaila, nemačiau kitų variantų.

P.S. Gal baigsis kada nors tos blevyzgos čia apie nieką?
          kiti varijantai buvo banalus ir vienodi. Sis issiskyre. Delfije yra tie kiti
          Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3

Comment

omfg
            Gal dar galima pakeist į šitą?

Comment

Man asmeniskai pirsto antspaudas neblogas buvo. Sitas gal irgi nieko, bet mes Lietuviai megstam issiskirt is kitu Europieciu savo veliava - issiskirsim ir savo Eurobasket logo. Nedaug kas ji supras...
              I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Parašė Mindoza Rodyti pranešimą

Beje, oranger- cia yra visas geriausiu Eurobasket 2011 atrinktu logo desimtukas: http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=20261954
                Ačiū
                Šiaip daugiau nelabai ir buvo iš ko rinktis.
                Man dar patiko su ugnimi ant kamuolio.

O tas kur su piršto antspaudu gal atspindi tai, kad ir kalėjimuose pas mus krepšinis labai populiarus?

[

Comment

Na tuomet kai vyks koks nors krepsinio turnyras kalejime, galima bus dar ji panaudot. Yay!!

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                    omfg
                    Gal dar galima pakeist į šitą?
                    Atvaizdas
                    as mielai sutikciau kad i sita pakeistu..bet jau pristate Europai tai turbut kad teks aiskint uzsenieciam ka tie stulpai reiskia..
                    Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3

Comment

Kazlauskas pasakė „taip“ Graikijos rinktinei
                      Na graikai ne kinai...

Comment

Apie logotipą: http://jucaitis.blogspot.com/2009/01...oira-lgda.html

Geriausia visame tame - vertinimo komisija...

Comment

Nežinau kaip jums, bet man šitas orginaliausias ir kitos valstybių žmones suprastu.
                          Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

Comment

Aš niekaip nesuprantu kaip geriausias - brangiausias treneris netreniruoja Lietuvos rinktinės. Gaila savam daug mokėt ? Garastas keik pamenu nelabai Joną megsta, bet man vis tiek nervas ima. Neteigiu, kad blogas Butautas ar Sireika buvo. Bet visiems akivaizdu, kad jis geriausias lietuvis treneris
                            You've got one life! Live it!

Comment

Logotipų ir kitų variantų labai gražių buvo:

Bet jau kokį išrinko, toks bus geras. Pastarasis vis tiek geriau atrodo už ankščiau buvusius.
                              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
                                Logotipų ir kitų variantų labai gražių buvo:

Atvaizdas

Bet jau kokį išrinko, toks bus geras. Pastarasis vis tiek geriau atrodo už ankščiau buvusius.
                                Lietuvių logotipas labai panašus į lenkų
                                Paskutinis taisė aviDer; 2009.01.30, 09:43.
                                Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

Comment

Parašė MgssEY Rodyti pranešimą
                                  Šytas logotipas labai panašus į lenkų
                                  Kas čia?

Comment

Išrinktas variantas visai neblogas, bet, mano nuomone, pats geriausias buvo spalvotas krepšinio kamuolys žaliame fone, kurį parodė MgssEY.

P.S. Jei vietoj kamuolio būtų koks nors kitas simbolis, puikiai tiktų ir lietuviškos prekės ženklui
                                    دائما الليتوانيه

Comment

Man mūsų forumo kauniečiai jau net nebejuokingi - jie kraupūs. Žalgiris pasikrovė - kaltas ne Žalgiris, Ryto problema. Rytas pasikrauna - kaltas ne Žalgiris, Ryto problema. Ir taip ištisai. Jūs tokie buki! Prie ko čia tas Vainauskas? Prie ko čia bailiai? Gal Rytui keturiese reikėjo žaist? Tada jėgos gi lygesnės būtų. Finansų nesusitvarko, žaidėjų neprisižiūri, tai kitus kaltina. Neduokdie, dievų miestas Kaunas, dievų komanda Žalgiris niekada nebus kalti.

Nuo tada, kai esu šitame forume, niekada Žalgirio fanai sveikai nepriėmė pralaimėjimo prieš Lietuvos Rytą. Ką gi mes darome, kai pralaimime Žalgiriui? Jus pasveikiname!

Sveikinimai Ryto fanams!

Apie Kazlauską - 2009 čempionate Lenkijoj tikriausiai bus 3 komandas treniruojamos lietuvių: Latvija, Graikija ir Lietuva. Gal dar padaugės?

Comment

As sikart del nieko ryto nekaltinau. Zalgiris pats kaltas, kad pralaimejo. Gali surast mano komentara uzpraeitam puslapy.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                          As sikart del nieko ryto nekaltinau. Zalgiris pats kaltas, kad pralaimejo. Gali surast mano komentara uzpraeitam puslapy.
                                          Aš tau nieko ir nesakau.

Comment

Working...
                                          X