Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu va ir argumentas, kad tikrai nebūtinai sostinėje turi vykti lemiamos rungtynės.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąvaršuva visais aspektais už vilnių pranašesnė, tačiau kažkodėl finalai ne joje. tai kuo tada vilnius pasaulio bamba, kad tik jame ir būtent jame turėtų vykti finalai?
Comment
-
Elementaru lenkai darys finala ten kur didziausia arena, o tokia yra Katovicuose. Varsuvoj reiktu statyt nauja, bet kadangi reik dar pastatyt/rekonstruot kruva stadionu 2011 Eurocampui taigi pinigus lenkai tikrai turi kur detPaskutinis taisė zanaz; 2008.11.10, 18:39.You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Žalgiris liūdina ir toliau... Apgailėtinas žaidimas...
Kelis kartus blykstelėjo Šalenga indvidualiais veiksmais. Mačiulis... dar dar... Janavičius labai blankiai. Kalnietis tik laisvas po krepšiu sugeba taškus pelnyt; vis labiau juo nusiviliu... Priekinė linija irgi gan silpnai. Woods'as žaidė gan naudingai, bet didžiają dalį prasedėjo ant suolo, Vardai toli gražu iki formos buvusios prieš traumą. Brazio sprendimai tam tikrais momentais irgi kėlė nuostabą... Manau sezonas Eurolygoj jau palaidotas...
Edit: Sorry, turėjo būt Krapiko sprendimai... Nusivilimas ir alkoholis lėmė šią klaidąPaskutinis taisė adebisi; 2008.11.13, 10:23.No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Brazio sprendimai? Kokia sprendimai? Man tai patiko, kad Krapikas išleido mažą penketą ir visą lietuvišką. Ir tiek jie atlošė tą minusą didelį. Matosi, kad tik tas penketas plius dar Janavičius susižaidęs. Woods neišnaudojo ir t.t.t. Daug klaidų klaidelių. Žaidė visai nelietuvišką krepšinį.
Beje jei būčiau Ž vadovas, tai nuo dbr pradėčiau ieškoti kam paskolinti savo brangiausius žaidėjus, juk neapsimoka juos laikyti vien dėl LKL ir BBL. Čia mano nuomonė. Paskolinčiau ir Woods ir Joną ir dar vieną brangiai kainuojantį žaidėją. Tik iš brnagesnių Jankų pasilikčiau. Juk reikia taupymo rėžimą įjungti, kad kitais metais susikomplektuoti gerą komandą, o tuo pačiu ir jaunimas bus paugęs ir dar daugiau patirties turintis. Kalnas jei nepatobulęs turi išbandyti save kitur - užsienyje, gal atsiskleis.
EL aš jau taip pat palaidojau, nes su tokiu žaidimu, net ir savi žiūrovai nepadės. Palaikysiu komandą, bet vakar nusivyliau. Aš iš šio sezono noriu tik, kad lietuvaičiai jauni patobulėtų ir užsigrūdintų.You've got one life! Live it!
Comment
-
Kaip matem vakar Salenga gali ir iki krepsio prasiverzt, ir troicu pora ikalt, ir kamuoli palaikyt jeigu reikia, bet iniciatyvos imasi labai retai. Woodso tikrai nekaltinu matesi kad kai kuriais momentais jis pats bande izais kamuoli nes buvo ant tiek nusivyles lietuviais kad nebeliko kitu iseiciu - juk po krepsiu jis kelis perdavimus ir tegavo.
Ko noret kai Janavicius pagrindinis izaidejas... Kalnietis isvis neaisku ka veikia aikstelej, jam tik LKL dejimu konkursuose dalyvaut, Maciulis su Jankunu pelno savo vidurki, bet komandoj nera tokio zaidejo kuris butu paspirtis visam sezonui, galejo toks buti Deanas bet taip neatsitiko.
Zukausko jau isviso i aikste nebeleidzia, apie Alijeva kaip atsargini izaideja net nekalbu, Varda galetu buti ramstis galbut, o kol kas vienintelis zaidejas kuris nenuvyle tai buvo Klimavicius.I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
Na sulošė prasčiau nei tragiškai. Praktiškai derinių jokių, tik jei kas sugalvoja veržiasi ir meta svarbu kad į lentą kliūtų. Na Woodsą tai paimtų kas nors, bet Mačiulio už tokius pinigus tikrai niekas, nes jo forma labai prasta. Paulius pora čia kartų sublizgėjo, o vakar visiškai prastai atrodė. Kalnietis čia tokia pat didelė žvaigždė kaip, kad kažkada buvo Gustas, jis apart įdėjimo daugiau nieko negali atlikt, jam ne toliau kaip iki Latvijos, nors užteks ir Lietuvos kokio klubo. Janavičius jaunas, bet ir jaunam tiek klaidų daryt negalima, visgi jis profesonalas. Pas Šalengą vėl jokio lankstumo ir staigumo, na o apie kitus net nekalbėsiu, dar prasčiau atrodo. Man įdomu kam mum reikalingas Eurelijus, negi žalgiris neturi kur dėt pinigų ir taip gali švaistytis???? ar čia vyksta machinacijos?????
Comment
-
/\ ryto fanai užtat Kauno komplekso neatsikratė pergalės dainos paremtos žodžiais vai kaip aš Kauno nekenčiu smagu buvo žiūrėt, kaip jie džiaugiasi eurolygą laimėję ai tiesa, ne eurolygą, o tik po kaži kiek metų pagaliau Kaune laimėję prieš gulintį Žalgirį eilines rungtynes, nieko nelemiančias...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ ryto fanai užtat Kauno komplekso neatsikratė pergalės dainos paremtos žodžiais vai kaip aš Kauno nekenčiu smagu buvo žiūrėt, kaip jie džiaugiasi eurolygą laimėję ai tiesa, ne eurolygą, o tik po kaži kiek metų pagaliau Kaune laimėję prieš gulintį Žalgirį eilines rungtynes, nieko nelemiančias...
Comment
-
na aš ne konkrečiai apie įžeidimus rytui, nors sako ant ryto parėkia kartais tokią skanduotę kaip š.... raudonas, kai salė šaukia fuck you referee,tai čia kaip tada...bet sakau aš tiksliai nežinau,tai ginčytis nenoriu,juolab prasmės nėr,tik savo nuomonę pasakiau apie fanus bendrai ir vienus ir kitus
Comment
Comment