necituosiu, ką aš pasakiau kai perskaičiau, nes jau turiu baudos taškų pagaliau...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kauno „Žalgirio" krepšinio klubas gaus dalį Kauno savivaldybės pažadėtų lėšų. SEB bankas davė leidimą AB „Kauno energijai" laiduoti už kreditą „Žalgiriui". Netrukus Lietuvos čempionų klubui bus pervesta 2,5 mln. Lt. Šiuo metu tvarkomi paskutiniai formalumai ir lėšos finansinių sunkumų kamuojamą „Žalgirį" turėtų pasiekti jau pirmadienį.
Comment
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimą
O kažkas (Delfi) jau skuba prisiimti visus nuopelnus:
Dar penktadienio popietę Kauno savivaldybės administracijos direktorius Vygantas Gudėnas apgailestavo, kad „Žalgirio" rėmimo klausimas atsidūrė aklavietėje. Tačiau po DELFI publikacijos apie sudėtingą biurokratinę situaciją reikalai iš esmės pajudėjo bei Kauno savivaldybės ir SEB banko atstovams pagaliau pavyko rasti bendrą sprendimą.
Comment
-
Jei kam idomu - lrytas.lt yra dar vienas straipsnis pilstantis is tuscio i kiaura koks blogas yra Zalgiris ir koks geras yra Lietuvos Rytas kad neima ir nereikalauja pinigu is Vilniaus Savivaldybes (gauna tik 50tuks lt, o Zalgiris gauna 100kartu daugiau, nors istikruju jis nieko negauna, viska perveda Krepsinio 'Perpektyvos'). Taip pat Lietuva yra prilyginima Ispanijai ar Italijai pagal savivaldybes parama
Nu patys viska zinot ner ko cia visa straipsni kopijuot, vis tiek nieko nevertas.I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ nu tai rašo, kad žmonės žinotų, kame šaknys. kad nepultų kaltinti savivaldybės.
Comment
-
Tereikia tik įsivaizduoti kiek kainavo toks reklaminis plotas, užimantis visą laikraščio puslapį... Tai tipinis pavyzdys kaip "efektyviai ir taupiai" naudojami mokesčių mokėtojų pinigai. Paaiškinti situaciją buvo galima išsamiu (su faktais ir skaičiais) straipsniu, o ne taip. Bet taip efektingiau...
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąJei teisinasi, vadinasi jauciasi kalti.
Jei mane apkalba, o as esu nekaltas as ir teisinuosi, kad jus neteisingai apkalbat.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNe pirma ir ne desimta karta girdziu sita absurdiska posaki.
Jei mane apkalba, o as esu nekaltas as ir teisinuosi, kad jus neteisingai apkalbat.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKam rupi, ka apie juos sneka, kam nePaskutinis taisė Gator; 2008.10.13, 00:09.
Comment
-
Atrodo, kad Žalgirio sulietuvinimo planas pildosi. Jau nuo trečiadienio komanda taps žymiai lietuviškesnė.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Šaltinis ne internetinis, pinigų bus ar ne, taip pat neesmė.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment