Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimądar pridėk deano nebuvimą ir totalinį janavičiaus grybavimą, o kas būna, kai komanda neturi generolo aikštėj, puikiai atspindi rezultatas.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąna kad bosas komandos kuo toliau, tuo labiau mane varo į neviltį, tai faktas. o ir šura tribūnoj ne vadas jau seniai, jis vadas tik ant popieriaus.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąooo... jankūnas čiurną nikstelėjo... kas dar gali nutikti blogo???
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąMaciulis zaide. I kase ikraut sugebejo ir dar 5 prazangas surinkt.. Nepasakyciau kad traumuotas. ZIuresim kaip keisis viskas, kai algas gaus. Tada bus aisku ar cia atlyginimai kalti.
Na ka .
FINAL SCORE:
ASK RIGA 88 - 70 Zalgiris
Parašė daktaras Rodyti pranešimąar pablūdai? žinau, pikta ir visa kita, bet paskaičiuok;
1) brownas
2) mačiulis
3) jankūnas
4) žukauskas
5) deanas (traumuotas)
6) woodsas
7) varda
8) klimavičius
9) janavičius
10) kalnietis (smarkiai traumuotas)
milaknis ir motiejūnas tik eurolygai registruoti. TAI KUR TIE 12 ŽAIDĖJŲ????? aš suskaičiuoju tik 8 sveikus kol kas! iš jų didžioji dalis aukštaūgių!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąooo... jankūnas čiurną nikstelėjo... kas dar gali nutikti blogo???
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąVadas ant popieriaus, bet rimto lyderio ner. apmenu kazka paorganizuot reikai, tai parsideda is karpio ar vaido puses...o kam reikia, kas is to ....ir panasiai. taip ir jurad...2 dainos per 5 metus.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąja ja, kokios 5-6 naujos per pernai pramuštos, nereikia taip jau. žinoma, praeis laiko, kol įvesim normaliai jas eurolygoj, bet viskas bus gerai. svarbu, kad būtų kam tas dainas dainuotKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ nu užimti žmonės esam, ka daryt, kad sunkiai surenkam išvykas?.. darbų juk nemesi, o jaunimas kurie gali, tie ir važiuojaKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąDeja, Žalgiris bankrutuoja...
http://www.sportalas.com/naujienos/?...skaityti=1&db=
Comment
-
http://www.sportalas.com/naujienos/?...skaityti=1&db=
Kalnapilis vis dar yra prie rėmėjų, ir man būtų sunku suvokti jei Žalgirio neremtų nei vienas aludaris.Paskutinis taisė Arunas; 2008.10.07, 17:41.
Comment
-
http://www.sportalas.com/naujienos/?...skaityti=1&db=Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment