Parašė 99
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąBlogiausiu atveju, blogiausiuMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Visus su pergale,as manau kad ispnai nera tokie jau neiveikiami.Zaideme kontrolines rungtynes ir buvome sutriuskinti,bet kur zaideme?Ispanijoje.Ten viskas kitaip ,ispanai visada rengia turnyrus savo kraste ir ten visada triuskina visus.Tai toks morales pakelimas zmonems.
Tie patys kinai su jais kovojo.Jei neskaitysim kad kazkoks kompleksas su jais zaidziant yra,ir pastatysim protinga zaidima,viskas gali pakrypti musu naudai.
to ir linkiu is visos sirdies..
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąJeigu Australija įveiks JAV bent vieno taško skirtumu - visiems forumiečiams statau lietuviško alaus.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąŠiuo metu registruoti 3226 nariai x 3Lt (alus) = 9678 Lt
Tik tiems forumiečiams, kurie paliko komentarą šiame forumo puslapyje ("Krepšinis") iki šiandien 15h... Tai yra besąlyginiams krepšinio fanams.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimąblemba pavelavau 3 minutemis
Dabar belieka palinkėti australams sėkmės.gera gyventi gerai
Comment
-
Nu ką - JAV laimi tik vienu tašku. Mano piniginė labai sunerimusi...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąHm... Kovot teks 40 minučių. Kinai juk taip pat kovojo lygiai iki trečio kėlinio pradžios... Na, stebim...
Aš asmeniškai netikiu, kad JAV pralaimės šiandien (bet niekam nieko nestatau...)I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąGal kas nors man kokiu bokaliu įsipareigos, jeigu JAV laimi?
Comment
-
Amerika yra Amerika. 55-43. Spėkit, kas laimi?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Trečias kėlinys 89:61. Bet australai dar ne visi kelia rankas...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą
O tie, kurie serga už Neptūną ir kt., mažiau lietuviai?
Comment
-
Na va, JAV laimėjo, ir mano piniginė dar nemeta svorio...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment