Tai ziurek su draugais, kam tau butinai tas baras?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąatmosfera kita
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąButu gerai, kad Lietuva netriuskintu vargsu virs 30, tada ir pinigeliu uzdrbtumem
Comment
-
Įdomi komanda pasirodė Iranas. Sakyčiau visai talentinga, tik reikėtų geresnio fizinio pasiruošimo. O ypač į akį krito Irano centras - manau, tikrai galėtų kažkas iš Europos klubų juo susidomėti: vikrus, šoklus, mobilus, tik labai trūksta fizinio pasiruošimo...ne vieną kartą už paširdžius susigriebus mačiau vis galvojau, kad neištiktų koks infarktas ar nesustotų širdis, nes kai kuriais momentais žiauriai atrodė jo veidas.
O šiaip visus su pergale.
Comment
-
Diena gerai prasideda. Lietuva - Iranas 99:67.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Žinau, kad visi normalūs žmonės, skirtingai nė aš, šiuo metu saldžiai sapnuoja mūsų auksą krepšinyje. Todėl nesakysiu rezultato, turbūt norėsite stebėti rungtynes tam tikrų dalykų dar nežinodami, o tie, kurie jį sužinoti norės, be vargo ras tas interneto svetaines, kuriose visada nesunkiai galima tokią informaciją pasitikrinti. Siūlau analogija remtis ir prieš mane bei po manęs rašiusius/rašysiančius.
Pasakysiu tiek:- reikėtų iš naujo pergalvoti dėl tokių egzotiškų šalių, krepšinio atžvilgiu, kaip Slovakija teisėjų olimpiadoje. Tikrai nesu tas žmogus, kuris yra linkęs bėdą versti kitiems ir po krepšinio rungtynių mėgsta skųstis teisėjų darbu, tačiau šį kartą man bent vieno jų jis nelabai patiko;
- kiniečiams derėtų įsigyti normalius šepečius parketui valyti, nes, kai jie tą daro rankšluosčiais, jau ne pirmose rungtynėse tenka stebėti krepšinį su dailiojo čiuožimo elementais. Nesinori, kad žaidėjai rizikuotų traumomis, jau nekalbant apie papildomas klaidų galimybes.
Paskutinis taisė Aš; 2008.08.12, 05:59.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimą/\ Na moterų krepšinyje, Slovakija dar ir kaip nėra egzotiškas importas į šią sporto šaką...
Dabar atiduok pagalvę.
Comment
-
Parašė astralindy Rodyti pranešimąSu dar viena pergale visus.
O Kunigėlis primelavo, kad tuojau bus Rusijos-Kroatijos rungtynių transliacija ir sujaukė man visą rytą!
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąPasakysiu tiek:- kiniečiams derėtų įsigyti normalius šepečius parketui valyti, nes, kai jie tą daro rankšluosčiais, jau ne pirmose rungtynėse tenka stebėti krepšinį su dailiojo čiuožimo elementais. Nesinori, kad žaidėjai rizikuotų traumomis, jau nekalbant apie papildomas klaidų galimybes.
Dažnai būna atvirkščiai. Neišvalius su šepečiu atnešamas rankšluostis, nes juo eina išvalyti geriau. Tik reikia normaliai valyti, o ne šiek tiek pastumdyti rankšluostį. Kadangi, taip kaip valo ten, tai ir su šepečiu niekas nepasikeis. Tad manau pirmiau reikia pamokyti valyti, o tik po to galima galvoti apie rankšluosčių keitimą.P.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąĮdomi komanda pasirodė Iranas. Sakyčiau visai talentinga, tik reikėtų geresnio fizinio pasiruošimo. O ypač į akį krito Irano centras - manau, tikrai galėtų kažkas iš Europos klubų juo susidomėti: vikrus, šoklus, mobilus, tik labai trūksta fizinio pasiruošimo...ne vieną kartą už paširdžius susigriebus mačiau vis galvojau, kad neištiktų koks infarktas ar nesustotų širdis, nes kai kuriais momentais žiauriai atrodė jo veidas.
O šiaip visus su pergale.
Comment
Comment