užtat grįžo woodsas, liko brownas, jonas, paulius, dainius, o prie jų greičiausiai prisijungs timinskas, vadinasi, labai sunku kai kuriuose frontuose matyt nebus be to galbūt pagaliau išsipildys mano sena svajonė pamatyti timą ir mačiulį vilkint tos pačios komandos marškinėlius
/\ kad tie čempionai mokslams skirtų bent pusę dėmesio, kiek kiti studentai, tada likę galėtų labai džiūgauti nors bet kokiu atveju tai garsina universitetą europoje
/\ kad tie čempionai mokslams skirtų bent pusę dėmesio, kiek kiti studentai, tada likę galėtų labai džiūgauti nors bet kokiu atveju tai garsina universitetą europoje
Studijavau pora modulių pavyzdžiu su Jankūnu. Geras studentas. Mokėsi kiek gali (visgi krepšinis tuo metu atimdavo krepšinis laiko adug). Nebuvo durnas, pažymiai geri pakankamai. Tą patį girdėjau apie Leonavičių ir Šilinskį. Gana stereotipus piršti, durnesni ir bukesnį universitetus baigia. Geras pavyzdys yra Ginevičius - 3 ar 4 aukštuosius baigė. Dauguma dabartinių čempionų yra įstoję į magistrantūra. Tad jei manai, vien dėl krepšinio jie ten sėdi klysti. Nes už jokius sportinius laimėjimus nepridedami prie vidurkinio koeficiento papildomi balai stojant į magistrantūrą. Tad, jei nežinai kartais ko, tai neraikia ir erezijų skleisti...Nors ko tikėtis iš kokuruojantčios firmos - KMU
och tu žalty duosiu aš tau konkuruojančios firmos su jūsų univeru mes kaip tik dirbam išvien daugelyje sričių konkuruojam su kai kurio univero, kai kuriuo faku...
O beje, iš kur čia žinios, kad Timinskas pareis? Apie tai niekas niekur nerašė...
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Timinsku šiuo metu gan aktyviai domisi CB Murcia, artimiausiomis dienomis turėtų būt pasirašytas kontraktas. O gandus, kad juo domisis Žalgiris išvis pirma kart išgirdau iš jūsų... Bene tikrai susapnavęs būsit?
Lietuvos jaunių (iki 18 metų) krepšinio rinktinė užsitikrino vietą Graikijoje vykstančio Europos čempionato pusfinalyje. Lietuviai trečiadienį antrosiose E grupės rungtynėse 82:66 (25:13, 18:16, 18:21, 21:16) įveikė Ispanijos rinktinę ir su trimis pergalėmis bei vienu pralaimėjimu jau nebenukris žemiau antrosios grupės pozicijos.
Na, ka jau galima laidot olimpiados krepsinio viltis. Siemet, kaip niekad buvo tiketasi, kad vel pavyks nuo Atenu laiku surinkt daugmaz visus geriausius, o net ir Ilgauska, o gavosi atvirksciai: ne tik nera Ilgausko, bet ir nera Macijausko, o dabar dar ir Songaila atkrito. Be 3 lyderiu, +Jankuno irgi nera. Ir dar pora zaideju nesenai po traumos arba turi smulkiu traumu.
Uztat rinktinej Petravicius, Lukauskis, Prekevicius... Klounu trio.
Ką tu siūlai vietoj jų imt? Šilinskį, Kalnietį ir Ginevičių?.. Aš manau, kad mūsų treneris yra savo darbo profesionalas ir jam spręsti, kas šiuo metu nusipelno žaisti rinktinėje, o kas ne, ir niekas iš kitos aikštelės pusės (tribūnų ir juolab TV) neturi teisės tuo abejoti. Na, bet mes juk egzpertų šalis, visi mes išmanom viską: krepšinį, nt rinką, statybas, ekonomiką, vertybinių popierių biržą ir t.t. Tai vat mano egzpertine nuomone, Lukauskis apskritai vienas geriausią formą pasiekusių rinktinės žaidėjų, o kodėl starto penkete žaidžia ne Petravičius, o Javtokas, irgi nelabai suprantu. Prekevičius yra, nes netikėtai netekom Songailos, vat ir viskas labai čia paprasta.
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
visiškai nesuprantu kodėl rinktinėje ,tiksliau net į treniruočių stovyklą nebuvo pakviestas Gustas ,juokitės kiek kas norit,bet kolkas jis tikrai antras įžaidėjas Lietuvoj nematau už jį geresnio,nekiškit Kaukėno jis sg
Ką tu siūlai vietoj jų imt? Šilinskį, Kalnietį ir Ginevičių?.. Aš manau, kad mūsų treneris yra savo darbo profesionalas ir jam spręsti, kas šiuo metu nusipelno žaisti rinktinėje, o kas ne, ir niekas iš kitos aikštelės pusės (tribūnų ir juolab TV) neturi teisės tuo abejoti. Na, bet mes juk egzpertų šalis, visi mes išmanom viską: krepšinį, nt rinką, statybas, ekonomiką, vertybinių popierių biržą ir t.t. Tai vat mano egzpertine nuomone, Lukauskis apskritai vienas geriausią formą pasiekusių rinktinės žaidėjų, o kodėl starto penkete žaidžia ne Petravičius, o Javtokas, irgi nelabai suprantu. Prekevičius yra, nes netikėtai netekom Songailos, vat ir viskas labai čia paprasta.
Vienintelis ka galima pateisint tai Petravicius, kuris yra del aukstaugiu trukumo - nera nei Ilgausko, nei Jankuno, nei jau ir Songailos. Tai nieko nepadarysi, bet kad jis ne rinktines lygio ir aiskiai "iskrenta is bendro vaizdo" irgi faktas. O Lukauskis arba Prekevicius ka veikia rinktinej, man visiska mistika. Kaip antras izaidejas zymiai geriau butu Gustas arba Kalnietis ar bent jau Delininkaitis, o ne Prekevicius, o Lukauskis apskritai neaisku ka veikia rinktinej?! Jo pozicijose SG-SF jokiu traumu nera, o jei ir butu kazkas, tai yra zymiai geresniu uz ji, pvz. Slanina.
Vienintelis ka galima pateisint tai Petravicius, kuris yra del aukstaugiu trukumo - nera nei Ilgausko, nei Jankuno, nei jau ir Songailos. Tai nieko nepadarysi, bet kad jis ne rinktines lygio ir aiskiai "iskrenta is bendro vaizdo" irgi faktas. O Lukauskis arba Prekevicius ka veikia rinktinej, man visiska mistika. Kaip antras izaidejas zymiai geriau butu Gustas arba Kalnietis ar bent jau Delininkaitis, o ne Prekevicius, o Lukauskis apskritai neaisku ka veikia rinktinej?! Jo pozicijose SG-SF jokiu traumu nera, o jei ir butu kazkas, tai yra zymiai geresniu uz ji, pvz. Slanina.
Prekevičius ruošiamas ateičiai. Kalnietis savo šansą turėjo, praeitas sezonas jam ne koks buvo. Be to visi stovykloje žaidė ir treneriams turbūt aiškiai matėsi kas yra kas. Gal pamenini kiek Gustas pernai minučių gavo lošti? Ogi mažiausiai su Jankūnu, jei gerai staripsnį atsimenu tai Jankūnas 6 min. sužaidė, o Gustas 8-9 min. Tai apie ką mes kalbame. Du žaidėjai tiks stebėtojai būna, jie reikalingi tik tuo atveju, jei neduog dieve kas nors per turnyrą susižeidžia. Delninkaitis ne įžaidėjas, Lukauskis už jį geriau žaidė, todėl ir paėmė. Man tai trenerių sprendimai aiškūs ir logiški. Tik labai gaila, kad Songailai taip nutiko. Tikėkimės tai žaidimui nepakenks
Prekevičius ruošiamas ateičiai. Kalnietis savo šansą turėjo, praeitas sezonas jam ne koks buvo. Be to visi stovykloje žaidė ir treneriams turbūt aiškiai matėsi kas yra kas. Gal pamenini kiek Gustas pernai minučių gavo lošti? Ogi mažiausiai su Jankūnu, jei gerai staripsnį atsimenu tai Jankūnas 6 min. sužaidė, o Gustas 8-9 min. Tai apie ką mes kalbame. Du žaidėjai tiks stebėtojai būna, jie reikalingi tik tuo atveju, jei neduog dieve kas nors per turnyrą susižeidžia. Delninkaitis ne įžaidėjas, Lukauskis už jį geriau žaidė, todėl ir paėmė. Man tai trenerių sprendimai aiškūs ir logiški. Tik labai gaila, kad Songailai taip nutiko. Tikėkimės tai žaidimui nepakenks
Kokia dar ateitis is 24 metu zaidejo? Jeigu jis budamas 24 metu netinka rinktinei, reiskia ir niekada netiks. Ka jis yra pasiekes, tai toks jo lygis yra neauksciu Siauliu, tai rinktinei tikrai netinka, o 24 metu zaidejai is pagrindu jau netobuleja, nebent kazkokie isskirtiniai atvejai, Prekevicius vargiai toksai. Ir is vis as niekada jame nemaciau nieko ypatingo. Reiktu visiems pripazint, kad Prekevicius yra konkreciai Butauto uz jokius nuopelnus, tiesiog asmeniniu simpatiju deka eilinis isaukstintas zaidejas.
Tai ar as kaltas, kad Gustas tik 8-9 minutes zaide per visa cempionata? Cia yra Butauto problema. Gustas ar kas bebutu antras izaidejas, turi zaisti visas iki paskutines tiek minuciu, kiek tik Jasikevicius ilsesis. O Kaukenas, Siskauskas - izaidejai, visiskos fantazijos...
Delininkaitis yra izaidejas. Bet gali butu ir SG. O vat Lukauskis tikrai su izaidejais neturi nieko bendro.
Comment