"Maccabi" pralošė Izraelio čempionato finalą... antrą kartą per pastaruosius 38 metus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą"Maccabi" pralošė Izraelio čempionato finalą... antrą kartą per pastaruosius 38 metus
Taisymas: oi, čia gi tie, kur Tanoka išėjęs buvo. Geras :o
Comment
-
„Šiauliai“ pratęsė sutartį su V.Praškevičiumi
http://www.lrytas.lt/-12121583301210...kevičiumi.htm
Super naujienaW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą@Aidzius: Faktas, kad "Žalgiris" gali priklausyti Vilniaus verslo grupei, čia kai kuriems kauniečiams labai nepatinka. Kodėl? Pasiskaityk komentarus kad ir delfyje, kur viskas kas susiję su Vilniumi yra blogai (vilniečiai yra "Žalgirio" t. y. Kauno, t. y. Lietuvos didžiausi priešai )
O šiaip tai bent pusė to Vilniaus yra žaliai balta
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą@Aidzius: Faktas, kad "Žalgiris" gali priklausyti Vilniaus verslo grupei, čia kai kuriems kauniečiams labai nepatinka. Kodėl? Pasiskaityk komentarus kad ir delfyje, kur viskas kas susiję su Vilniumi yra blogai (vilniečiai yra "Žalgirio" t. y. Kauno, t. y. Lietuvos didžiausi priešai )
1. Vilnietis verslinikas ketina investuoti i Zalgiri. Puiku, kuris protingas kaunietis gali buti tuo nepatenkintas? As tokio nemaciau, negirdejau Vilnieciams gal ir reiktu susirupinti.
2. Lietuvos sostines krepsinio klubo Lietuvos Rytas savininkas Gedvydas Vainauskas - kaunietis. Ar tai ka nors keicia?
Comment
-
Ką tu tuo Edd nori pasakyti? Tam pačiam "MG Baltic" priklauso Kaune esantys "Mineraliniai vandenys", "Stumbras" ir t.t. dėl to turėčiau aš jausti kažkokias nuoskaudas? o jei Tu pats skaitai delfi.lt komentarus, tai atsiprašau...... galiu tada pasakyti, kad pats tokį patį š.... bandai perteikti čia
Comment
-
Parašė vlk Rodyti pranešimąSakyciau taip gyvenimas daug sudetingesnis nei dvispalves schemos.
1. Vilnietis verslinikas ketina investuoti i Zalgiri. Puiku, kuris protingas kaunietis gali buti tuo nepatenkintas? As tokio nemaciau, negirdejau Vilnieciams gal ir reiktu susirupinti.
2. Lietuvos sostines krepsinio klubo Lietuvos Rytas savininkas Gedvydas Vainauskas - kaunietis. Ar tai ka nors keicia?
Gedvydas Vainauskas (g. 1955 m. lapkričio 7 d. Utenoje)
Comment
-
Na man visiškai nesvarbu kas kur ir iš kur. Aiškiai parašiau: "Faktas, kad "Žalgiris" gali priklausyti Vilniaus verslo grupei, čia kai kuriems kauniečiams labai nepatinka. Kodėl? Pasiskaityk komentarus kad ir delfyje, kur viskas kas susiję su Vilniumi yra blogai (vilniečiai yra "Žalgirio" t. y. Kauno, t. y. Lietuvos didžiausi priešai )". Neminėjau, kad konkrečiai vlk, man pačiam, Tomkiui tai svarbu. Todėl klausimus "kodėl turėtų rūpėti?" prašyčiau adresuoti ne man, o tiems kuriems viskas kas nors kiek susiję su Vilniumi - didžiausias blogis.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
Gedvydas Vainauskas (g. 1955 m. lapkričio 7 d. Utenoje)
http://lt.wikipedia.org/wiki/Gedvydas_Vainauskas
Tiksliai kalbant yra kaunietis persikeles i Vliniu.Paskutinis taisė vlk; 2008.05.30, 23:53.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNa man visiškai nesvarbu kas kur ir iš kur. Aiškiai parašiau: "Faktas, kad "Žalgiris" gali priklausyti Vilniaus verslo grupei, čia kai kuriems kauniečiams labai nepatinka. Kodėl? Pasiskaityk komentarus kad ir delfyje, kur viskas kas susiję su Vilniumi yra blogai (vilniečiai yra "Žalgirio" t. y. Kauno, t. y. Lietuvos didžiausi priešai )". Neminėjau, kad konkrečiai vlk, man pačiam, Tomkiui tai svarbu. Todėl klausimus "kodėl turėtų rūpėti?" prašyčiau adresuoti ne man, o tiems kuriems viskas kas nors kiek susiję su Vilniumi - didžiausias blogis.
Comment
-
Parašė vlk Rodyti pranešimąBaige Kaune vidurine. Ilgai gyveno Kaune. Buna klases susitikimuose, kartais tuos susitikimus finansuoja.
Tiksliai kalbant yra kaunietis persikeles i Vliniu.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTau kazkokia paranoja su tuo delfiu. Turbut aklam reikia but, kad izvelgti kaunieciu versklenimus del Vilniaus kenkimo Kaunui, kaip sakai, ir nematyti nuolatinio vilnieciu varymo, dergimo, niekinimo ABSOLIUCIAI VISOSE naujienose apie Kauna, delfio komentaruose. Prasikrapstyk akis jeigu vaidenasi.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSprendziat is biografijos vikipedijoj, kad ilgai gyveno Kaune nepasakyciau. Nes kaip matyti is kart po vidurines mokesi Vilniuj, turbut nuo to laiko visa gyvenima gyvena Vilniuj, t.y. didziaja dali gyvenimo. Be to neaisku keliu metu jis atsikele is Utenos i Kauna, kaunieciu as jo nevadinciau.
Sakyciau taip. Jis nera tikras vilnietis. Mokesi bent su keliais mano draugais kaunieciais. Palaiko su Kaunu rysius. Yra kaunietis persikeles gyventi i Vilniu. Tokiu yra pakankamai daug. Siuo atveju svarbu ne datos, o tai kaip yra istikruju.
Comment
-
P.Jankūnas ir D.Collinsas turėtų likti „Žalgiryje“
Tam pačiam straipsnyje ištiko ir juoko priepuolis
Nepaisant to, kad jie yra sulaukę ne vieno pelningo pasiūlymo iš užsienio komandų, o P. Jankūną savo gretose norėtų matyti ir Vilniaus "Lietuvos rytas",
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąKol kas tik savivaldybė paskelbė, kad perleistų jiems priklausančius 35% akcijų.
Comment
-
Padaugėjo šansų Žalgiryje matyti J.Kazlauską, prieš tai juo domėjosi "Dinamo", bet jie pasirašė sutartį su D.Blatu
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=79471
Comment
Comment