Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na nieko labai nuostabaus, kad atleido. O jei pasitvirtins gandai ir bus Kurtinaitis... hm... beliks palinkėti sėkmės. Bet abejoju, ar labai jau aukšti rezultatai su juo būtų.

Comment

Logiska pabaiga.
      Atsistatidino Jonas Vainauskas.
      Jo vieta uzims Martynas Purlys - buves krepsininkas, si sezona dirbes LR sporto direktoriumi.

Comment

Parašė vlk Rodyti pranešimą
        Logiska pabaiga.
        Atsistatidino Jonas Vainauskas.
        Jo vieta uzims Martynas Purlys - buves krepsininkas, si sezona dirbes LR sporto direktoriumi.
        Naujiena tikrai nebloga - tikiuosi, jog Vainauskai dabar mažiau kišis į reikalus, kurių neišmano.

Tiesa, šiek tiek neramu, ar nesumanys laikraštis galutinai pasitraukti iš krepšinio...

Comment

Netikiu, kad Jonas nebesikiš į komandos komplektavimą, juk jis kaip ir savininkas. Manau tai tik dėl akių... Tik tikslo aš nematau, gal paiilsėti metus nutarė....
          You've got one life! Live it!

Comment

daugiau foto www.zalgiris.lt

Comment

"lietuvos ryto" beveik subyrėjo. Treneris - out, direktorius - out, pagrindiniai žaidėjai - out, Eurolygos 4 metams nematyti, šiais metais jokio trofėjaus (tik daug kalbų apie juos buvo metų bėgyje). Nepavyko "Lietuvos ryto" šeimininkams ir ideologams šis marketinginis projektas. Tegul pabando kitoje srityje. Sėkmės.

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                "lietuvos ryto" beveik subyrėjo. Treneris - out, direktorius - out, pagrindiniai žaidėjai - out, Eurolygos 4 metams nematyti, šiais metais jokio trofėjaus (tik daug kalbų apie juos buvo metų bėgyje). Nepavyko "Lietuvos ryto" šeimininkams ir ideologams šis marketinginis projektas. Tegul pabando kitoje srityje. Sėkmės.
                kiek tu gali bambet ta pati? paziureciau kiek susirinktu zmoniu po pergales finale, jei tokio kaip rytas nebutu? nemanai, kad stiprus pagrindinis priesas, vercia ir pacius stipreti?

Comment

Parašė batman Rodyti pranešimą
                  kiek tu gali bambet ta pati? paziureciau kiek susirinktu zmoniu po pergales finale, jei tokio kaip rytas nebutu? nemanai, kad stiprus pagrindinis priesas, vercia ir pacius stipreti?
                  Konstatuoju faktą.

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                    Konstatuoju faktą.
                    Pagrindiniai žaidėjai - out? Šiuo metu "Ryto" sudėtis aiškesnė, negu "Žalgirio". Trūks tik Price'o, gal dar Bajramovičiaus, o Vromano ir Jordano pagrindiniais žaidėjais nevadinčiau. "Žalgiryje" neaiškus Mačiulio, Jankūno, Markotos, Collinso, Popovičiaus likimas (nekalbant apie N'Diaye, Žukauską, Juraką). Štai kur faktas...

Nesakau, kad "Žalgiris" neturi galimybių susigrąžinti lyderius, bet kol kas... yra tik kalbos apie investuotojų atėjimą.

Comment

dabar gali būti pats laikas patikrinti ryto gerbėjų ištikimybę

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                        dabar gali būti pats laikas patikrinti ryto gerbėjų ištikimybę
                        O dėl ko turėtų ta ištikimybė išblėsti?
                        Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                          O dėl ko turėtų ta ištikimybė išblėsti?
                          Kalbant konkrečiai apie tave, tai aš stebiuosi, kaip ji iki šiol neišblėso tokiam futbolo mylėtojui
                          Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

O kodėl tuo priešu turi būti būtent rytas? Nebūtų ryto, atsirastų kitas stiprus klubas. Tas pats rytas kadaise pakeitė Atletą, su kuriuo Žalgiris turėjo labai daug vargo.

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                              O kodėl tuo priešu turi būti būtent rytas? Nebūtų ryto, atsirastų kitas stiprus klubas. Tas pats rytas kadaise pakeitė Atletą, su kuriuo Žalgiris turėjo labai daug vargo.
                              pvz kur?koks? siauliai? neptunas?

Comment

pvz kur?koks? siauliai? neptunas?
                                Jeigu rimtai, tai aš asmeniškai esu įsitikinęs, kad tik laiko klausimas, kada Klaipėdoj bus stipri komanda, kuri galėtų žaisti bent jau Uleb taurėj. Trūksta investicijų, šiuolaikinės arenos. Arena atsiras iki 2011m(visi tikimės), o tai galėtų paspartinti valdžios, didelių verslo įmonių investavimą į uostamiesčio klubą.
                                Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

/\ visiškai pritariu man irgi tokia mintis šovė į galvą turės vilnius stiprią komandą bet kokiu atveju, na nebent mieste gyvena vien tik skrudžai makdakai ir nenorės duoti pinigų... bet klaipėda taipogi turi stiprių verslininkų, ir šiaip žmonių prie pinigo, juk matom, kaip miestas vystosi, tad turėtų su laiku ir čia susitverti komanda, verta dėmesio.

Comment

Oho. Tai jau panašu į LABAI rimtas permainas. Velniškai gaila, kad Trifunovičių paleido - garantuotai buvo mano mėgstamiausias Ryto treneris. Ir komandą visai neblogai valdė ir naglas buvo, ir matės, kad tvirtą ranką turėjo. Nemanau, kad bus surastas kas nors geresnis.

Vainausko išėjimas sveikintinas. Bet aišku kaip dieną, kad įtaką turės didelę, dauguma sprendimų vis tiek liks jo. O gal tiesiog krepšinis atsibodo?

Vromano ir Jordano išėjimas neliūdina. Bet Price'as buvo bene geriausias Ryto legionierius po House'o. Bent jau man.

All in all. Matosi, kad Rytas buvo tikrai susidevėjęs ir nebelabai pajėgus. Keičiasi, galima sakyti, pusė komandos. Esu įsitikinęs, kad tai tik į gera. Net jei ir nebus surinkti geri žaidėjai (kuo labai abejoju), tikiu, kad Žalgirui nebus labai lengva net ir turint MG Baltic milijonus. Galit prieštarauti, bet kitas sezonas žada būti vienas iš įdomiausių per praėjusį dešimtmetį.

Comment

Kazkodel galvoju, kad kitamet zalgiris su siauliais finale zais

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                                        Kazkodel galvoju, kad kitamet zalgiris su siauliais finale zais
                                        Kam čia vėl tos provokuojančios bevertės žinutės?

Jei taip jau galvoji, galim lažintis.
                                        Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                          Kam čia vėl tos provokuojančios bevertės žinutės?

Jei taip jau galvoji, galim lažintis.
                                          O kaip tu, pats budamas is Siauliu, gali pykt ant jo del tokio spejimo? Tarakono instinktas?

Comment

Working...
                                          X