Na nieko labai nuostabaus, kad atleido. O jei pasitvirtins gandai ir bus Kurtinaitis... hm... beliks palinkėti sėkmės. Bet abejoju, ar labai jau aukšti rezultatai su juo būtų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė vlk Rodyti pranešimąLogiska pabaiga.
Atsistatidino Jonas Vainauskas.
Jo vieta uzims Martynas Purlys - buves krepsininkas, si sezona dirbes LR sporto direktoriumi.
Tiesa, šiek tiek neramu, ar nesumanys laikraštis galutinai pasitraukti iš krepšinio...
Comment
-
"lietuvos ryto" beveik subyrėjo. Treneris - out, direktorius - out, pagrindiniai žaidėjai - out, Eurolygos 4 metams nematyti, šiais metais jokio trofėjaus (tik daug kalbų apie juos buvo metų bėgyje). Nepavyko "Lietuvos ryto" šeimininkams ir ideologams šis marketinginis projektas. Tegul pabando kitoje srityje. Sėkmės.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą"lietuvos ryto" beveik subyrėjo. Treneris - out, direktorius - out, pagrindiniai žaidėjai - out, Eurolygos 4 metams nematyti, šiais metais jokio trofėjaus (tik daug kalbų apie juos buvo metų bėgyje). Nepavyko "Lietuvos ryto" šeimininkams ir ideologams šis marketinginis projektas. Tegul pabando kitoje srityje. Sėkmės.
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąkiek tu gali bambet ta pati? paziureciau kiek susirinktu zmoniu po pergales finale, jei tokio kaip rytas nebutu? nemanai, kad stiprus pagrindinis priesas, vercia ir pacius stipreti?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKonstatuoju faktą.
Nesakau, kad "Žalgiris" neturi galimybių susigrąžinti lyderius, bet kol kas... yra tik kalbos apie investuotojų atėjimą.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimądabar gali būti pats laikas patikrinti ryto gerbėjų ištikimybęAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąO dėl ko turėtų ta ištikimybė išblėsti?Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąkiek tu gali bambet ta pati? paziureciau kiek susirinktu zmoniu po pergales finale, jei tokio kaip rytas nebutu? nemanai, kad stiprus pagrindinis priesas, vercia ir pacius stipreti?
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąO kodėl tuo priešu turi būti būtent rytas? Nebūtų ryto, atsirastų kitas stiprus klubas. Tas pats rytas kadaise pakeitė Atletą, su kuriuo Žalgiris turėjo labai daug vargo.
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąpvz kur?koks? siauliai? neptunas?Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
/\ visiškai pritariu man irgi tokia mintis šovė į galvą turės vilnius stiprią komandą bet kokiu atveju, na nebent mieste gyvena vien tik skrudžai makdakai ir nenorės duoti pinigų... bet klaipėda taipogi turi stiprių verslininkų, ir šiaip žmonių prie pinigo, juk matom, kaip miestas vystosi, tad turėtų su laiku ir čia susitverti komanda, verta dėmesio.
Comment
-
Oho. Tai jau panašu į LABAI rimtas permainas. Velniškai gaila, kad Trifunovičių paleido - garantuotai buvo mano mėgstamiausias Ryto treneris. Ir komandą visai neblogai valdė ir naglas buvo, ir matės, kad tvirtą ranką turėjo. Nemanau, kad bus surastas kas nors geresnis.
Vainausko išėjimas sveikintinas. Bet aišku kaip dieną, kad įtaką turės didelę, dauguma sprendimų vis tiek liks jo. O gal tiesiog krepšinis atsibodo?
Vromano ir Jordano išėjimas neliūdina. Bet Price'as buvo bene geriausias Ryto legionierius po House'o. Bent jau man.
All in all. Matosi, kad Rytas buvo tikrai susidevėjęs ir nebelabai pajėgus. Keičiasi, galima sakyti, pusė komandos. Esu įsitikinęs, kad tai tik į gera. Net jei ir nebus surinkti geri žaidėjai (kuo labai abejoju), tikiu, kad Žalgirui nebus labai lengva net ir turint MG Baltic milijonus. Galit prieštarauti, bet kitas sezonas žada būti vienas iš įdomiausių per praėjusį dešimtmetį.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKazkodel galvoju, kad kitamet zalgiris su siauliais finale zais
Jei taip jau galvoji, galim lažintis.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKam čia vėl tos provokuojančios bevertės žinutės?
Jei taip jau galvoji, galim lažintis.
Comment
Comment