Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Laikraštis prieš finalus eilinį kartą spaudžia teisėjus

"Lietuvos rytas" šiandien vėl daro spaudimą teisėjams prieš LKL finalus. Jau kokį trečią kartą per paskutinį mėnesį puolamas K.Pilipauskas. Štai keletas frazių iš šios dienos laikraščio numerio:

„Buvau įspėjęs trenerį, kad tokią akimirką atsarginiai ir asistentas Ivanas Jeremičius tvardytųsi. Nesinorėjo per lemiamas minutes skirti techninės pražangos, bet atsarginių suolas neklausė įspėjimo“, – sakė K.Pilipauskas, kuris šį sezoną pateko į Eurolygos nemalonę, kai lemiamu momentu suklydo „Top 16“ turnyro rungtynėse tarp „Barcelona“ ir Maskvos CSKA ekipų.

Nei „Lietuvos ryto“ atsarginiai žaidėjai, nei treneriai jokių pasipiktinimo žodžių nereiškė, tik šoktelėjo iš vietų.

Šis mačo arbitras, KAIP VISADA, buvo itin griežtas vilniečiams, tačiau kažkodėl nė karto nenubaudė „Žalgirio“ krepšininkų, kurie į įvykius aikštėje irgi reagavo audringai."

Kam yra tekę gyvai stebėti Ryto rungtynes, tikriausiai yra matęs, kad visiškai suįžūlėjęs Jeremičius per kiekvienas rungtynes ne kartą atsistojęs, kas yra draudžiama, garsiai burnoja ant bet kurio teisėjo už dėl beveik kiekvieno komandai nepalankaus švilpuko.

Beje, Eurolyga atidžiai stebi kas yra rašoma kiekvienos šalies spaudoje apie krepšinį, Eurolygos klubus, todėl Jonui vertėtų pamąstyti prieš rašant tokius straipsnelius, kad po to nereikėtų gailėtis, kai eilinį kartą bus parodytos Eurolygos durys.
    sportalas.com

Comment

nekas tada, bus šiek tiek sunkiau, bet kam šiais laikais lengva...

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
        krepšinis ne teatras, noriu stoviu, noriu šaukiu, noriu šokinėju, lygiai tą patį ir aš tau būčiau pasakęs kitose šalyse nerasi nei vieno sėdinčio, tai taip, kad nebūk meška
        Na nesutinku, "ką noriu, tą ir darau" yra kvailių, forsų ir runkelių principas.Reikia gerbti šalia esančius.Nes kitaip (nuo nepagarbos) gaunasi, kaip tam video (spyris į galvą iš žalių pusės).Viksam yra ribos ir padorus žmogus jų privalo paisyti .Kad ir kaip sunku tai bebūtų.

Comment

Is video pasakyciau, kad tas kuris spyre vos ant koju laikos. Be to zalgirio fanu tribunoi man teko paciam su tokiais '"runkeliais" susidurt, kad ojojoj. Ir atrodo suauge vyrai. Prisigere sukauja rekia, alu pila ant galvos. Nu tai ka tokiem daryt? SAkyt: vyrai baikit. Pagarbos prasau ?

Comment

krepšinis ne teatras, noriu stoviu, noriu šaukiu, noriu šokinėju, lygiai tą patį ir aš tau būčiau pasakęs kitose šalyse nerasi nei vieno sėdinčio, tai taip, kad nebūk meška
            Parašė Dumblas Rodyti pranešimą
            Na nesutinku, "ką noriu, tą ir darau" yra kvailių, forsų ir runkelių principas.
            Manau, tai nera principas "ką noriu, tą ir darau". Tiesiog krepsinio ir aplamai sporto varzybose priimta pasokti, atsistoti, stoveti reaguojant i ivykius, palaikant savo komanda. Tai iprasta, visame pasaulyje priimta praktika. Todel kvailių, forsų ir runkelių etiketes cia visai netinka.
            Jei Dumblai kada nors buvai roko ar stipresnio pop atlikejo koncerte, galejai pastebeti, kad didele dalis publikos stovi, soka, dalyvauja sou. Jei kuris nors ziurovas penktoje ar penkioliktoje eileje prades visus sodinti ir aiskinti, kad likusieji jam uzstoja, jis bus nesuprastas. O tie aktyvus veiksmo dalyviai nera kvailiai, forsai ir runkeliai.

Comment

jau už mane atsakė vlk sėdinčius ir nereaguojančius į aplinką krepšinio - futbolo varžybose yra įprasta vadinti "pižonais" jei pastebėjai žalgirio ar ryto tribūnoje sėdinčių nelabai buvo

Comment

Pirmadienio popietę Kauno centre amerikietį D.Collinsą užpuolė neblaivus jaunuolis.

„Neblaivus vaikinas priėjo prieš krepšininko, pažėrė rasistinių įžeidinėjimų, ėmė švaistytis peiliu“, - lrytas.lt sakė Kauno „Žalgirio“ komunikacijų direktorius Paulius Motiejūnas.

Anot jo, su draugu po miestą vaikščiojęs krepšininkas atėmė peilį iš smurtautojo ir užmetė jį ant šalia buvusio pastato stogo. Kauno klubas jokio pareiškimo dėl užpuolimo nerašys.

„Įvyko toks incidentas, šiuo metu įtariamasis yra pristatytas į Centro policijos komisariatą. Bus pakviesta ir kita pusė, aiškinsimės kokios šio konflikto priežastys. Kas buvo išsireikšta, kokie veiksmai buvo, įžeidinėjimas, - šiuo metu bandome nustatyti", - sakė Kauno Vyriausiojo policijos komisariato vadovas Algirdas Kaminskas.

Kauno policijos vadovas patvirtino, kad į policiją po gatvėje kilusio konflikto su juodaodžiais krepšinininkais nuvežtas pilietis buvo neblaivus. Pirminiais duomenimis, jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

„Norint susidaryti išsamų vaizdą apie tai, kas ir dėl ko viskas vyko, reikia išklausyti abi puses. Aš manau, kad čia bus viešosios tvarkos pažeidimas, o ne rasiniu pagrindu kilęs konfliktas. Kai pareigūnai ištirs aplinkybes, bus pateikta papildoma informacija", - sakė Kauno policijos vadovas A.Kaminskas.

Sprendžiama, ar užpuolikas bus sulaikytas dviem paroms.

lrytas.lt
                Reikia daryt kazka lietuvoj del rasistines, seksualines ir kitokios diskriminacijos kol visa tai dar nesiekia auksciausiu lygiu nes greitai ne tik turistu, kurios dazniausiai apiplesia, nebesulauksime, bet ir ivaizdis grius zemiau ribos
                I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Pala, tai kai vienas Svynis Todas užpuola, tai tik viešosios tvarkos pažeidimas? Vis Collinsui "sekasi" užsiraut ant ko nors.

Comment

Mano nuomone, tai planuotas konkuruojančiosios puses puolimas prieš DC. Kiek galima pastebėt spaudimas liejasi laisvai visais kanalais.

Comment

jau už mane atsakė vlk sėdinčius ir nereaguojančius į aplinką krepšinio - futbolo varžybose yra įprasta vadinti "pižonais" jei pastebėjai žalgirio ar ryto tribūnoje sėdinčių nelabai buvo
                      Kadangi tau nedašilo, pasikartosiu, kad aš ne tarp kokios Ryto ar Žalgirio fanų tribūnos sėdėjau. Trukdė tie keturi, taip pat prigėrę kauniečiai ne man vienam, be to, kažkaip tik jie visoj arenoj sugebėjo stovėt (aš kalbu apie paprastus sirgalius), kai kamuolys dažnai net neišmestas būdavo. Laikyk mane kuo nori, bet kadangi realiai situacijos tu nematei, tad ir neaiškink tu, ką man daryt, o aš turiu teisę paprašyt nusiramint, jei daugumai kitų, jų poelgiai trukdo. Jei visa arena stovėtų, stovėčiau ir aš, bet šiuo atveju stovėjo tik 4 girti kauniečiai, nebūtų girti, tikriausiai nebūtų taip išsidirbinėję, o jei tau visiškais nusigėrimas yra laisvalaikio praleidimo būdas, tavo bėdos.

Pasikartosiu, suprantu, kai pašoka, paploja, įmetus metimą, bet jokiu būdu ne tada, kai ataka dar tik vyksta, jei tu esi iš fanų grupuotės tai eik ir stovėk ir rėkauk, bet jei jau atsibeldei ten, kur kėdės, ir kur visi sėdi, tai būk mielas, tą patį daryk ir tu, nes kėdės skirtos sėdėjimui (ar klystu?).

Kas dėl išsireiškimo "pižonas", matau tamsta jautiesi kažkuo pranašesnis/"kietesnis" už kitus sirgalius. Tas išsireiškimas visiškai ne į temą.
                      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė Nedas Rodyti pranešimą
                        Mano nuomone, tai planuotas konkuruojančiosios puses puolimas prieš DC. Kiek galima pastebėt spaudimas liejasi laisvai visais kanalais.
                        Konkuruojančios pusės ?Kaune ?
                        Kauno centre amerikietį D.Collinsą užpuolė neblaivus jaunuolis
                        Nejau manai, kad pačiame kauno centre atsirado konkuruojanti pusė ?
                        O šiaip keista, kad tai yra laikoma rasizmu.Juk "neblaivus jaunuolis" tikrai nevadins žmogaus (juodaodžio, lietuvio ar ko nors kito) gražiais vardais ir epitetais.Juk girtas kiekvieną gali pavadinti, panaudodamas rusiškų keiksmažodžių arsenalą .Tad nėra ko stebėtis, kad jis atseit, rasistiškai pavadino D.Collinsą.Čia yra vienas iš milijono chuliganizmo atvėjų, kurie turi būti griežtai baudžiami.
                        Paskutinis taisė Dumblas; 2008.04.28, 20:26.

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                          Is video pasakyciau, kad tas kuris spyre vos ant koju laikos. Be to zalgirio fanu tribunoi man teko paciam su tokiais '"runkeliais" susidurt, kad ojojoj. Ir atrodo suauge vyrai. Prisigere sukauja rekia, alu pila ant galvos. Nu tai ka tokiem daryt? SAkyt: vyrai baikit. Pagarbos prasau ?
                          deja ne ką geriau esu patyręs Siemens arenoje, du kart alum aplietas is aukščiau esančių eilių bei tuolete buvo prisikabinta sakant- Tai ką tu b.. čia už žalgirį sergi?! Gausi į ausi tuoi... dar su kvietimais po rungtynių pasiaiškint žodžiu. Visur tas pats tik į savo daržą ne taip akylai žiūrima

Comment

O šiaip keista, kad tai yra laikoma rasizmu.Juk "neblaivus jaunuolis" tikrai nevadins žmogaus (juodaodžio, lietuvio ar ko nors kito) gražiais vardais ir epitetais.Juk girtas kiekvieną gali pavadinti, panaudodamas rusiškų keiksmažodžių arsenalą .Tad nėra ko stebėtis, kad jis atseit, rasistiškai pavadino D.Collinsą.Čia yra vienas iš milijono chuliganizmo atvėjų, kurie turi būti griežtai baudžiami.
                            Nuo Vilniaus iki Kauno ne taip toli

Comment

Lietuvos rytas yra debilu sutve su Valatka priesaky:

„Lietuvos ryto“ įžaidėją H.Price'ą Vilniuje užpuolė chuliganai
                              http://www.lrytas.lt/-11960753061194...chuliganai.htm

Kauno centre neblaivus rasistas peiliu puolė žalgirietį D.Collinsą
                              http://www.lrytas.lt/-12093959141208...-papildyta.htm

Comment

Dabar taip reikia
                                http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpai..._l?p_id=318672

Comment

Parašė Nedas Rodyti pranešimą
                                  Nuo Vilniaus iki Kauno ne taip toli
                                  Tikrai abejoju, kad derėtų mest šešėlį kitam miestui. Degradas policijai žinomas, tyrimas nustatys ir kas, ir kaip. Siūlau pažiūrėt vakaro žinias, galbūt nebereikės spėliot.
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                    Lietuvos rytas yra debilu sutve su Valatka priesaky:

„Lietuvos ryto“ įžaidėją H.Price'ą Vilniuje užpuolė chuliganai
                                    http://www.lrytas.lt/-11960753061194...chuliganai.htm

Kauno centre neblaivus rasistas peiliu puolė žalgirietį D.Collinsą
                                    http://www.lrytas.lt/-12093959141208...-papildyta.htm
                                    tu kaip akla vista - priesus matai tik vienus, beda tau egzistuoja viena - lietuvos rytas,jeigu butu parase kad ir price uzpuole rasistai, tada jau aaaa...nu viskas gerai

Comment

is tos pacios naujienos po pavadinimu:

„Norint susidaryti išsamų vaizdą apie tai, kas ir dėl ko viskas vyko, reikia išklausyti abi puses. Aš manau, kad čia bus viešosios tvarkos pažeidimas, o ne rasiniu pagrindu kilęs konfliktas. Kai pareigūnai ištirs aplinkybes, bus pateikta papildoma informacija", - sakė Kauno policijos vadovas A.Kaminskas.
                                      + girtas ir teistas.
                                      o kai skinai uzpuola, kurie aiskiai yra rasistai ir blaivi puola, tai chuliganai, ir tiesiog Vilniuj, o ne centre.

Comment

.
                                        Kauno atleto ultros užpuolė ))
                                        Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Kauno „Žalgirio“ komandai šio sezono lemiamuose mačuose Mamadou N‘Diaye padėti nebegalės. Aukštaūgiui sezonas baigėsi po penktadienį patirtos traumos. Tokia diagnozė paaiškėjo atlikus visapusiškus sužeisto kelio tyrimus.

M.N‘Diaye patyrė daugybinius kelio raiščių pažeidimus, plyšo ir meniskas. Vidurio puolėjui artimiausiu metu turės būti atlikta operacija. Tokių sužeidimų reabilitacija dažniausiai užtrunka bent aštuonis mėnesius.

M.N‘Diaye traumą patyrė Baltijos krepšinio lygos (SEB BBL) pusfinalio rungtynėse su Rygos ASK krepšininkais.
                                          teks vėl vasarą naujo centro ieškoti, o gal net dviejų...

Comment

Working...
                                          X