Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTie nevykėliai, naudojantys Žalgirio atributiką, yra mūsų komandos kenkėjai.Parašė Aš Rodyti pranešimąApie tuos, ..., siūlo čiulpti organus, kurių nė neturi ir t.t..
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo dėl mergų - žinau, kas ten buvo ir kodėl jos taip sakė, todėl pateisinu
Aišku, tokių frazių paleidžiama aibė, galima neabejot, kad ir iš kitos pusės. Tiesiog šįkart papulti „pasisekė“ Žalgirio fanėms.
Bet tas spyris - tai akmuo į mūsų daržą. Ir ne bet koks, o Puntuko.
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąGeriau nebejuokink...
Comment
-
Tikiu, kai užvaldo emocijos, išsprūsta tokie dalykai. Pyktis dėl deginamos vėliavos, manau, nėra vertas dar ir Žalgirio vardo menkinimo, kuris, nori nenori, vyksta dabar, šį įrašą peržiūrint jau po visko. Nebent yra dar kita priežastis, tik vargiai tie žodžiai padėjo ją išspręsti.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTikiu, kai užvaldo emocijos, išsprūsta tokie dalykai. Pyktis dėl deginamos vėliavos, manau, nėra vertas dar ir Žalgirio vardo menkinimo, kuris, nori nenori, vyksta dabar, šį įrašą peržiūrint jau po visko. Nebent yra dar kita priežastis, tik vargiai tie žodžiai padėjo ją išspręsti.
Aišku, tokių frazių paleidžiama aibė, galima neabejot, kad ir iš kitos pusės. Tiesiog šįkart papulti „pasisekė“ Žalgirio fanėms.
Bet tas spyris - tai akmuo į mūsų daržą. Ir ne bet koks, o Puntuko.
Ne, tai tu manęs nebejuokink
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpasiskaitinėk, ką rytk.. faniai rašinėja. jie didžiuojasi tuo vėliavos deginimo ir sako, kad mus PAGAIDINO! ir iš tikrųjų - vėliavos ar šiaip atributikos deginimas yra baisiausias įžeidimas, todėl, kai finalai atvažiuos į kauną, dar gali būti fejerverkų
Čia pagal mano vertinimo sistemą. Aišku, ji nesutaps
Vėliavos gaila, kaip faną tai žeidžia. Bet ne smurtas ir įžeidnėjimai yra išeitis. Kritika ir parodymas, kad tokie idiotiški L. ryto fanų veiksmai negali sustabdyti, o atvirkščiai - tik pakurstyti, Žalgirio fanų aistrą. Būtų mano valia, iškelčiau tą apdegusią vėliavą kaip kovos liudininkę, bet juk iškelčiau simbolizuodamas mūsų pergalę O paskui dar ir mielai pasinaudočiau pagarbiai išpeikti priešininkų fanų bukumą.
Ir kovos metu ir po kovos likčiau nugalėtoju. Tuo tarpu tokie veiksmai tik kartina pačios pergalės skonį.
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTurbut sestadieni sirgai uz ta komanda, kuri "atstovauja Lietuva"... Visgi Baltijos lyga, tarptautinis turnyras...
Šeštadienį aš sirgau už savo komandą. Tik kitaip nė kai kurie „labiausiai atsidavę“ ir „teisingai sergantys“ jos fanaiPaskutinis taisė Aš; 2008.04.28, 00:19.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNe „pagaidino“, o „pasigaidino“. Po to mes „pasigaidinom“ su kaupu, kad skolingi neliktume
Čia pagal mano vertinimo sistemą. Aišku, ji nesutaps
Vėliavos gaila, kaip faną tai žeidžia. Bet ne smurtas ir įžeidnėjimai yra išeitis. Kritika ir parodymas, kad tokie idiotiški L. ryto fanų veiksmai negali sustabdyti, o atvirkščiai - tik pakurstyti, Žalgirio fanų aistrą. Būtų mano valia, iškelčiau tą apdegusią vėliavą kaip kovos liudininkę, bet juk iškelčiau simbolizuodamas mūsų pergalę O paskui dar ir mielai pasinaudočiau pagarbiai išpeikti priešininkų fanų bukumą.
Ir kovos metu ir po kovos likčiau nugalėtoju. Tuo tarpu tokie veiksmai tik kartina pačios pergalės skonį.
Jei vis dar jauti nuoskaudą, kad palaikydavau ULEB ar kitoje grupėje Eurolygoje žaidžiantį L. rytą, tada gal duok man kokį neigiamą įvertį, parašęs, kad gana lįsti toms „šiukšlėms“ ten ar ten ar panašiai, kaip kažkada man jau nutiko
Šeštadienį aš sirgau už savo komandą. Tik kitaip nė kai kurie „labiausiai atsidavę“ ir „teisingai sergantys“ jos fanai
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąMan atrodo, kad tu mielai pasinaudodamas pagarbiai sirgai uz draugyste ir likai nugaletoju, pajutes neapkartinta pergales skoni, kaip tikras kovos liudininkas.
Susikaupk, gal pavyks parašyt ką nors ne apie mane, nes ta tema neparašytum nieko naujo, o apie krepšinį, ar su juo susijusius įvykius
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąArba yra paprastesni paaiškinimas - tu tiesiog nusišneki
Susikaupk, gal pavyks parašyt ką nors ne apie mane, nes ta tema neparašytum nieko naujo, o apie krepšinį, ar su juo susijusius įvykius
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJeigu dar nesupratai, tai tu pries tai buvusiu savo komentaru nusisnekejai turbut labiausiai per visa sitos temos istorija.
Pabandyk pagalvot kodėl, gal todėl, kad ji man mažai terūpi Tik tiek, kad net ir tokiu atveju, aš jos nemenkinu
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąVis tiek jūs esat juokingi. Šitam video nebuvo nei vieno žmogaus su Ryto maike. Kokie Ryto fanai? Kažkokie neutralūs ar šiaip girti bachūriukai užsirovė ir užsikabino žali. O geriausiai vieta buvo tai kai tas su žalia grybo kepure rodė trečius pirštus, ir tos malalietkos demonstravo savo šaunųjį intelektą.
Mega.
http://i68.photobucket.com/albums/i1...nalfour043.jpg
Nors tu turbūt geriau žinai, kad ten nebuvo rytfanių
Comment
-
kaunaz, Aš:
baikit, rimtai.
Kiekvienas, manau, jau seniausiai turi nuomonę apie tai, kas ten įvyko, ir kokios pasėkmės, o jei jau jūs taip norite pasidalinti savo nuomone - tam skirtos privačios žinutės.
Ar čia kažkoks pasitenkinimas, kai kiti turi žiūrėti į jūsų diskusijas?
Kai kuriems čia ne pirmas kartas.
P.S. joker: aš tai ten tų užrašų neįžiūriu neleidžia tiek fotkės kokybė.Paskutinis taisė somis; 2008.04.28, 10:51.
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąGal papasakok, kokį užrašą matai šioje nuotraukoje ant vieno džemperio?
http://i68.photobucket.com/albums/i1...nalfour043.jpg
Nors tu turbūt geriau žinai, kad ten nebuvo rytfanių
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ iš kur žinai? dar net Žalgirio puslapis nerašo...Kaip sportalas.com informavo Kauno Žalgirio atstovai, centrui Mamadou N'Diaye sezonas tikriausiai yra baigtas ir pusfinalio bei finalo serijose jis nežais. Teorinių vilčių dar yra iki vakaro, kol tiksliai paaiškės diagnozė, tačiau klubo medikai pagal kitus išorinius požymius mano, jog krepšininkas žaisti šiame sezone nebegalės.
Pusfinalio rungtynėse su Šiauliais bei finalo serijoje, ko gero prieš Lietuvos Rytą, Žalgiris turės verstis turimomis pajėgomis.
Comment
Comment