Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
    Vis tiek jūs esat juokingi. Šitam video nebuvo nei vieno žmogaus su Ryto maike. Kokie Ryto fanai? Kažkokie neutralūs ar šiaip girti bachūriukai užsirovė ir užsikabino žali. O geriausiai vieta buvo tai kai tas su žalia grybo kepure rodė trečius pirštus, ir tos malalietkos demonstravo savo šaunųjį intelektą.

Mega.
    Speju, kad "malalietkos" uz tave vyresnes.

Comment

Vis tiek jūs esat juokingi. Šitam video nebuvo nei vieno žmogaus su Ryto maike. Kokie Ryto fanai? Kažkokie neutralūs ar šiaip girti bachūriukai užsirovė ir užsikabino žali. O geriausiai vieta buvo tai kai tas su žalia grybo kepure rodė trečius pirštus, ir tos malalietkos demonstravo savo šaunųjį intelektą.

Mega.
      Klipo pradžioje tolumoje dešinėje yra ir ryto maikių, ir šalikų.

Vėliau visi subėga į kairę, link išėjimo į koridorių, kur jau yra rytfanių be marškinėlių ir šalikų. Būtent jie ir bandė iš apačios padegti vėliavą. Ir jie tikrai ryto fanai - pažįstu ir iš matymo, ir ne tik O gal pasakysi, kad šiaip girti bachuriukai ėmė padeginėti vėliavą? Pažiūrėk rytfanių tribūnos nuotraukas ir pamatysi, kiek jų yra be spalvų.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
        Speju, kad "malalietkos" uz tave vyresnes.
        Gal ir vyresnės, bet tiek įžūlumo neturiu.

Comment

Pauliau, tu biški žinai, kas dedasi tavo paties tribūnoje? Atrodo, yra kažkokie Ultros, kurie mėgsta slėpti spalvas būtent dėl to, kad galėtų padaryt kažką panašaus, kaip penktadienį.

Comment

Gal ir vyresnės, bet tiek įžūlumo neturiu.
            Jo, is kur toks izulumas sirgti uz Zalgiri, ane?

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
              Jo, is kur toks izulumas sirgti uz Zalgiri, ane?
              Įžūlumas demonstruoti savo iškalbą viešumoje.

Comment

Vel tas Paulius išlindo į dienos šviesą kažin ką tu būtum daręs, jei kažkas bandytų padegti LR vėliavą, atneštum benzino?

Comment

Vis dėlto ieškosiu žmonos vilnietės, bo kitaip uošvis kentauras gali pasitaikyt

http://krepsinis.net/news.php?news_id=78610

Comment

oooo, rat, tikrai atsargiau.. nors tavo įdėtas video, yra tikrai žemiau kritikos... apgailėtina

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                      Tragedija, nesąmonė, katastrofa, nesusipratimas, aš pasipiktinęs, baisu, nėra žodžių... Čia kažkas juokauja?
                      Rodos FIBA ieško kompromisų su NBA, dėl taisyklių suvienodinimo. Tik įdomu, ar tai daroma vienpusiškai, ar su NBA žinia, t.y. siekiant ilgainiui pritraukti abiejų lygų taisykles vieną prie kitos

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                        oooo, rat, tikrai atsargiau.. nors tavo įdėtas video, yra tikrai žemiau kritikos... apgailėtina
                        Žmogus, kuriam spyrė labai panašus į Nevėžio trenerį LEonavičių, būtent jį mačiau arenoj maždaug tose vietose su tokiu švarku. GĖDA.
                        Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Dar paskaitykit kiek degradų komentarus po tuo video rašo...

P.S. Vakar patiko 4 kauniečiai, sėdėję prieš mane, vos meta kas iš Žalgirio, tie atsistoja ir stovi, nesvarbu, kad už jų sėdintys žmonės nieko nemato. Kai buvo paprašyta, nešokinėt kas kiekvieną metimą, nes trukdoma žiūrėti, 35-40 metų subrendęs vyras atrėžė - nepatinka - pats atsistok ir stovėk... Kultūra...

Comment

/\ ot maladec tie diedai pasakė! blemba! kaip mane nervindavo, kai už nugaros kažkas vis aiškindavo, kad sėskis, tipo nieko nesimato, tingi subines pakelti, o kai dar emocijos užvaldo... aš neišsėdžiu per rungtynes, ateinu sirgti už komandą iš visų jėgų. todėl ir vaikštau dabar kaip žmogus į E tribūną...

na va, pauliukai, gal dabar jau atsivers akys? nes žiūriu mano žodžiai tau kaip sysiukas į pampersą - susigeria ir išnyksta

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                              /\ ot maladec tie diedai pasakė! blemba! kaip mane nervindavo, kai už nugaros kažkas vis aiškindavo, kad sėskis, tipo nieko nesimato, tingi subines pakelti, o kai dar emocijos užvaldo... aš neišsėdžiu per rungtynes, ateinu sirgti už komandą iš visų jėgų. todėl ir vaikštau dabar kaip žmogus į E tribūną...

na va, pauliukai, gal dabar jau atsivers akys? nes žiūriu mano žodžiai tau kaip sysiukas į pampersą - susigeria ir išnyksta
                              Dar vienas kaunietiškas požiūris, ne visi ateina į rungtynes kaip išprotėję šokinėt, o jeigu nori, tai ir eik į fanų tribūną ir šokinėk ****.

Comment

nu aišku, kad nepatogumų kyla už nugaros esantiems, bet po perkūnais! nu automatiškai pašoki žmogus po kiekvieno metimo, galėtų žmonės ir atsiminti, kad krepšinio eina žiūrėti, o ne į teatrą

Comment

nu aišku, kad nepatogumų kyla už nugaros esantiems, bet po perkūnais! nu automatiškai pašoki žmogus po kiekvieno metimo, galėtų žmonės ir atsiminti, kad krepšinio eina žiūrėti, o ne į teatrą
                                  Tu matau esmės nepagauni, tie atsistodavo dar kai pašokdavo žaidėjas ir net kamuolio neišmesdavo, suprantu, kad atsistotų, kai įmeta ir paplotų, o tie atsistoja kas kiekvieną Žalgirio ataką, dažnai kai net kamuolys neišmestas būna, tai kaip man tu siūlai žiūrėt? Atsipagyriok nuo alaus.

Comment

teisingai cia pasakei pritariu

Comment

Tie nevykėliai, naudojantys Žalgirio atributiką, yra mūsų komandos kenkėjai.
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                        Tu matau esmės nepagauni, tie atsistodavo dar kai pašokdavo žaidėjas ir net kamuolio neišmesdavo, suprantu, kad atsistotų, kai įmeta ir paplotų, o tie atsistoja kas kiekvieną Žalgirio ataką, dažnai kai net kamuolys neišmestas būna, tai kaip man tu siūlai žiūrėt? Atsipagyriok nuo alaus.
                                        nusiramink šiaip jau. paskutinį kart ne tik alaus, bet ir šiaip alkoholio burnoj nepamenu, kada esu turėjęs, todėl naglus žodžius galėtum ir atfiltruoti šiuo atveju nu tada aišku, nesmagi situacija, naglokai jie elgėsi, bet visgi - ne į teatrą susirinkę buvot

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                          Tie nevykėliai, naudojantys Žalgirio atributiką, yra mūsų komandos kenkėjai.
                                          čia tu apie kuriuos?

Comment

Working...
                                          X