Parašė Paulius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąVis tiek jūs esat juokingi. Šitam video nebuvo nei vieno žmogaus su Ryto maike. Kokie Ryto fanai? Kažkokie neutralūs ar šiaip girti bachūriukai užsirovė ir užsikabino žali. O geriausiai vieta buvo tai kai tas su žalia grybo kepure rodė trečius pirštus, ir tos malalietkos demonstravo savo šaunųjį intelektą.
Mega.
Vėliau visi subėga į kairę, link išėjimo į koridorių, kur jau yra rytfanių be marškinėlių ir šalikų. Būtent jie ir bandė iš apačios padegti vėliavą. Ir jie tikrai ryto fanai - pažįstu ir iš matymo, ir ne tik O gal pasakysi, kad šiaip girti bachuriukai ėmė padeginėti vėliavą? Pažiūrėk rytfanių tribūnos nuotraukas ir pamatysi, kiek jų yra be spalvų.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSpeju, kad "malalietkos" uz tave vyresnes.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąGal ir vyresnės, bet tiek įžūlumo neturiu.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJo, is kur toks izulumas sirgti uz Zalgiri, ane?
Comment
-
Vis dėlto ieškosiu žmonos vilnietės, bo kitaip uošvis kentauras gali pasitaikyt
http://krepsinis.net/news.php?news_id=78610
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTragedija, nesąmonė, katastrofa, nesusipratimas, aš pasipiktinęs, baisu, nėra žodžių... Čia kažkas juokauja?
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąoooo, rat, tikrai atsargiau.. nors tavo įdėtas video, yra tikrai žemiau kritikos... apgailėtinaAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Dar paskaitykit kiek degradų komentarus po tuo video rašo...
P.S. Vakar patiko 4 kauniečiai, sėdėję prieš mane, vos meta kas iš Žalgirio, tie atsistoja ir stovi, nesvarbu, kad už jų sėdintys žmonės nieko nemato. Kai buvo paprašyta, nešokinėt kas kiekvieną metimą, nes trukdoma žiūrėti, 35-40 metų subrendęs vyras atrėžė - nepatinka - pats atsistok ir stovėk... Kultūra...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
/\ ot maladec tie diedai pasakė! blemba! kaip mane nervindavo, kai už nugaros kažkas vis aiškindavo, kad sėskis, tipo nieko nesimato, tingi subines pakelti, o kai dar emocijos užvaldo... aš neišsėdžiu per rungtynes, ateinu sirgti už komandą iš visų jėgų. todėl ir vaikštau dabar kaip žmogus į E tribūną...
na va, pauliukai, gal dabar jau atsivers akys? nes žiūriu mano žodžiai tau kaip sysiukas į pampersą - susigeria ir išnyksta
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ ot maladec tie diedai pasakė! blemba! kaip mane nervindavo, kai už nugaros kažkas vis aiškindavo, kad sėskis, tipo nieko nesimato, tingi subines pakelti, o kai dar emocijos užvaldo... aš neišsėdžiu per rungtynes, ateinu sirgti už komandą iš visų jėgų. todėl ir vaikštau dabar kaip žmogus į E tribūną...
na va, pauliukai, gal dabar jau atsivers akys? nes žiūriu mano žodžiai tau kaip sysiukas į pampersą - susigeria ir išnykstaAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu aišku, kad nepatogumų kyla už nugaros esantiems, bet po perkūnais! nu automatiškai pašoki žmogus po kiekvieno metimo, galėtų žmonės ir atsiminti, kad krepšinio eina žiūrėti, o ne į teatrąAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu aišku, kad nepatogumų kyla už nugaros esantiems, bet po perkūnais! nu automatiškai pašoki žmogus po kiekvieno metimo, galėtų žmonės ir atsiminti, kad krepšinio eina žiūrėti, o ne į teatrą
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTu matau esmės nepagauni, tie atsistodavo dar kai pašokdavo žaidėjas ir net kamuolio neišmesdavo, suprantu, kad atsistotų, kai įmeta ir paplotų, o tie atsistoja kas kiekvieną Žalgirio ataką, dažnai kai net kamuolys neišmestas būna, tai kaip man tu siūlai žiūrėt? Atsipagyriok nuo alaus.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTie nevykėliai, naudojantys Žalgirio atributiką, yra mūsų komandos kenkėjai.
Comment
Comment