Sveikinu LR fanus su pergale !
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gecevičius visu gražumu
Šaunuoliai Rytas, be pagrindinių centrų ir galima sakyt be Price'o su Lukauskiu, patvarkė Žalgirį degančiomis akimis noru reabilituotis prieš savo gerbėjus
Na, o Žalgiriui jau tikrai pats laikas susimastyti... Tokią sudėtį turi, suolas ilgas kaip niekad, bet...
Didžiausias prikolas dabar būtų jei Grigą atleistų, vietoj jo pasiliktu Maskoliūną, ir gale sezono pratestų sutartį su Darium dar vienam sezonuiNo one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ gal sakau iš medžio iškritai?.. šitą video visi jau seniai žino, kaip ir šitas istorines rungtynes. tu nori pasakyt tik dabar pamatei pirmą kartą???„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Ko cia visi rekia?(del grigo aisku kad reikia keist) bet del rungtyniu tai ner ko panikuot...
dar man istrigo kad kazkoks atsiprasau neismanelis pavadino tai sutriuskinimu....Nu yra visokiu varjotu
Bet manau esme spresis kai bus finalai...o as neabejoju kad juos laimes zalgiris...nes rytas sakys mes buvom susikaupe eurolygai......galiu lazintis su kuo tik norit
Is tikro tai geda kad su tokia sudetim sugebam gauti ir tikrai reikia ieskoti iseities is sitos sakyciau psichologines krizes...Nes pagal sudeti turetu but nugaletojas aiskus dar pries pradedant zaist,o jie sugeba gaut....Manau tai laikina
Comment
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąPribloškia kauniečių gilus įsitikinimas, kad Žalgirio sudėtis yra kažkuo ypatingesnė nei Ryto....
Comment
-
Parašė Road Rodyti pranešimąKo cia visi rekia?(del grigo aisku kad reikia keist) bet del rungtyniu tai ner ko panikuot...
dar man istrigo kad kazkoks atsiprasau neismanelis pavadino tai sutriuskinimu....Nu yra visokiu varjotu
Bet manau esme spresis kai bus finalai...o as neabejoju kad juos laimes zalgiris...nes rytas sakys mes buvom susikaupe eurolygai......galiu lazintis su kuo tik norit
Is tikro tai geda kad su tokia sudetim sugebam gauti ir tikrai reikia ieskoti iseities is sitos sakyciau psichologines krizes...Nes pagal sudeti turetu but nugaletojas aiskus dar pries pradedant zaist,o jie sugeba gaut....Manau tai laikina
Antra, tai sutriuskinimas, del to, kad Rytas losia be pagrindiniu aukstaugiu ir sugeba su suoleliu sildytojais uzkrauti "legendiniam", traumu neisretintam zalgiriui.
Trecia. Kuom cia ta sudetis ypatinga? Nebent tuom, kad didzoji dalis pripirktu veteranu iki 4 kelinio pasigauna "pompas"
kazko ceburaskos nesimato
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKauniečiai tikriausiai mano, jog pavardės žaidžia, o ne žmonės
Comment
-
Parašė Rokas Rodyti pranešimąSkambios pavardės gimsta iš sunkaus darbo ir aukštų rezultatų. Dėl to ir pikta ant Grigo ir Maskolūno, jog nesugeba išnaudot tai ką turi.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
Comment