Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Sveikinu LR fanus su pergale !
    „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Gecevičius visu gražumu
      Šaunuoliai Rytas, be pagrindinių centrų ir galima sakyt be Price'o su Lukauskiu, patvarkė Žalgirį degančiomis akimis noru reabilituotis prieš savo gerbėjus
      Na, o Žalgiriui jau tikrai pats laikas susimastyti... Tokią sudėtį turi, suolas ilgas kaip niekad, bet...
      Didžiausias prikolas dabar būtų jei Grigą atleistų, vietoj jo pasiliktu Maskoliūną, ir gale sezono pratestų sutartį su Darium dar vienam sezonui
      Paskutinis taisė adebisi; 2008.03.15, 21:27. Priežastis: klaidos...
      No one really knows
      Which way the wind blows

Comment

reikia kazlausko. mirtinai...

Comment

Laukiu rytojaus ryto, nes tikiuosi išvysti Grigo atsistatydinimo pareiškimą, jau bloga darosi kai matai kokias nesamones jis daro, kaip kokiam vaikų darželį. Grigai pasigailėk Žalgirio fanų

Comment

Tai jau tikrai. Kas per daug tas nesveika. Panasu i krize zalgirio stovykloje. Negerai. :/

Comment

Trenerius reik pirkt, o ne ugdytis. Į Grigą ir Maskoliūną nebegaliu žiūrėt...

Comment

„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

/\ gal sakau iš medžio iškritai?.. šitą video visi jau seniai žino, kaip ir šitas istorines rungtynes. tu nori pasakyt tik dabar pamatei pirmą kartą???

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                    /\ gal sakau iš medžio iškritai?.. šitą video visi jau seniai žino, kaip ir šitas istorines rungtynes. tu nori pasakyt tik dabar pamatei pirmą kartą???
                    Ech, atsiprašau. Jaunas esu dar, kažkada labai senai mačiau.

Comment

/\ nu mano brolis irgi dar ne diedukas, bet žino jau irgi seniai

Comment

Ko cia visi rekia?(del grigo aisku kad reikia keist) bet del rungtyniu tai ner ko panikuot...
                        dar man istrigo kad kazkoks atsiprasau neismanelis pavadino tai sutriuskinimu....Nu yra visokiu varjotu
                        Bet manau esme spresis kai bus finalai...o as neabejoju kad juos laimes zalgiris...nes rytas sakys mes buvom susikaupe eurolygai......galiu lazintis su kuo tik norit
                        Is tikro tai geda kad su tokia sudetim sugebam gauti ir tikrai reikia ieskoti iseities is sitos sakyciau psichologines krizes...Nes pagal sudeti turetu but nugaletojas aiskus dar pries pradedant zaist,o jie sugeba gaut....Manau tai laikina

Comment

Pribloškia kauniečių gilus įsitikinimas, kad Žalgirio sudėtis yra kažkuo ypatingesnė nei Ryto....

Comment

Pribloškia to nesupratimas...

Comment

Parašė pablonis Rodyti pranešimą
                              Pribloškia kauniečių gilus įsitikinimas, kad Žalgirio sudėtis yra kažkuo ypatingesnė nei Ryto....
                              ką vartoji?

Comment

Parašė Road Rodyti pranešimą
                                Ko cia visi rekia?(del grigo aisku kad reikia keist) bet del rungtyniu tai ner ko panikuot...
                                dar man istrigo kad kazkoks atsiprasau neismanelis pavadino tai sutriuskinimu....Nu yra visokiu varjotu
                                Bet manau esme spresis kai bus finalai...o as neabejoju kad juos laimes zalgiris...nes rytas sakys mes buvom susikaupe eurolygai......galiu lazintis su kuo tik norit
                                Is tikro tai geda kad su tokia sudetim sugebam gauti ir tikrai reikia ieskoti iseities is sitos sakyciau psichologines krizes...Nes pagal sudeti turetu but nugaletojas aiskus dar pries pradedant zaist,o jie sugeba gaut....Manau tai laikina
                                Visu pirma, tai ypatingai tylu, nes dar daug kas be amo sedi .
                                Antra, tai sutriuskinimas, del to, kad Rytas losia be pagrindiniu aukstaugiu ir sugeba su suoleliu sildytojais uzkrauti "legendiniam", traumu neisretintam zalgiriui.
                                Trecia. Kuom cia ta sudetis ypatinga? Nebent tuom, kad didzoji dalis pripirktu veteranu iki 4 kelinio pasigauna "pompas"

kazko ceburaskos nesimato

Comment

Kauniečiai tikriausiai mano, jog pavardės žaidžia, o ne žmonės
                                  Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                    Kauniečiai tikriausiai mano, jog pavardės žaidžia, o ne žmonės
                                    Skambios pavardės gimsta iš sunkaus darbo ir aukštų rezultatų. Dėl to ir pikta ant Grigo ir Maskolūno, jog nesugeba išnaudot tai ką turi.

Comment

Parašė Rokas Rodyti pranešimą
                                      Skambios pavardės gimsta iš sunkaus darbo ir aukštų rezultatų. Dėl to ir pikta ant Grigo ir Maskolūno, jog nesugeba išnaudot tai ką turi.
                                      Bet pavardės laikui bėgant tampa tik skambiomis, kurių praeityje iškovotais titulais visada negali apžaisti varžovų.
                                      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

nu bet kaip atsigavo nekaikuri liaudis įdomu, kur dingsit po tikrai rimtų ir svarbių varžybų? kodėl taip nesiautėjot, kai Žalgiris jus sumindė per LKF finalą? kur visokie dumblai buvot? žinoma - dumble tyliai pasikasę sėdėjot apsiverkę. todėl dabar labai juokingai atrodot

Comment

Ai ai, kokia brandi diskusija įsisuko
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X