Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ką gi, gaila "Žalgirio"...
    Manau, kad ir LR šansų beveik nėra.

O "Maccabi" didvyriškai laimėjo, nors teisėjai leido "Realui" kokius 4 kartus prasižengti panašiai kaip Mačiulis, bet, žinoma, "karališkam klubui" nesportinės pražangos nepriklauso...

Comment

Vietas ketvirtfinali jau uzsitikrino Montepaschi, TAU Ceramica, Maccabi ir CSKA.
      Tik man nelabai aisku, kodel MDP ir Maccabi jau pateko, jeigu turi po 3 pergales, kaip ir dar po 2 komandas ju grupese.
      Beje "idomus faktas", kad TAU Ceramica vienintele komanda kuri laimejo visas 5 rungtynes Top16...

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
        Tik man nelabai aisku, kodel MDP ir Maccabi jau pateko, jeigu turi po 3 pergales, kaip ir dar po 2 komandas ju grupese.
        ...
        Kas čia neaišku? Jos turi persvarą tarpūsavio rungtynėse su tom komandom, kurios teoriškai gali jas pasivyti...

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
          Kas čia neaišku? Jos turi persvarą tarpūsavio rungtynėse su tom komandom, kurios teoriškai gali jas pasivyti...
          Tada aisku. Galvojau, kad gali but skaiciuojama pagal bendra tasku santyki.
          Paskutinis taisė kaunaz; 2008.03.14, 00:57.

Comment

Tai negi dabar juoksis iš svetimos nelaimės... Gal kitamet pasiseks...
            www.scriptorium.ie

Comment

Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
              Aš du kartus iš eilės esu "įkalęs" iš vidurio ir labai nedaug trūko iki trečio tadaise. Mano draugas yra "įkalęs" tris iš eilės, atrodo. Nėra čia taip jau sunku, ypač kalbant apie profesionalius krepšininkus, kurie mėto mėto ir mėto, tai ne aš ar mano draugas, kartą į dvi savaitęs pasvaidom...

Karta su draugu kieme radom pamesta krepsinio kamuoli, tai metem gal valanda, kol neatejo kamuolio savininkas ir neatsieme. Pataikiau kokius 10 kartu is po krepsio ir 2 tritaskius. O draugelis, tai lochas - gal is viso tik tris kartus per ta laika imete...

Comment

http://www.delfi.lt/news/sport/eurol...hp?id=16306030

Atrodo, kad aišku, kur link sukama

Comment

Tai nieko nepakeis, dėja..
                  Klausimas pro šoną. Kokiam laikui su M.B. kontraktą Ž pasirašė? (Bijau, kad žinau atsakymą)

Comment

Parašė mindakas Rodyti pranešimą
                    Karta su draugu kieme radom pamesta krepsinio kamuoli, tai metem gal valanda, kol neatejo kamuolio savininkas ir neatsieme. Pataikiau kokius 10 kartu is po krepsio ir 2 tritaskius. O draugelis, tai lochas - gal is viso tik tris kartus per ta laika imete...
                    Argi tai kam nors įdomu ?
                    „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Tadai, įjunk sarkazmą prieš skaitydamas mindako postus...

Comment

Parašė RHCP@ Rodyti pranešimą
                        Tai nieko nepakeis, dėja..
                        Klausimas pro šoną. Kokiam laikui su M.B. kontraktą Ž pasirašė? (Bijau, kad žinau atsakymą)
                        Man rodos dviem metam.

Comment

O tada kiek paklojo, gal žinai?

Comment

Parašė RHCP@ Rodyti pranešimą
                            O tada kiek paklojo, gal žinai?
                            Atleisk, bet nė vienas iš dabartinių "Žalgirio" žaidėjų nėra problema. Mano manymu, dabartinė sudėtis pajėgi jau dabar demonstruoti geresnius rezultatus...

Comment

Ar man tiktai taip pasirode ar siandie Ryto Zalgirio rungtyniu tiesiogiai nieks nerodys
                              I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Parašė Mindoza Rodyti pranešimą
                                Ar man tiktai taip pasirode ar siandie Ryto Zalgirio rungtyniu tiesiogiai nieks nerodys
                                Nerodys, vakar tai oficialiai lrt patvirtino.

Comment

tai taip išeina ir finalų vyksiančių siemens'e nematysim o kada tą įstatymą persvarstyt žada?

Comment

Ar man pasirodė, ar per pirmus du kėlinius abi komandos duoda pasireikšti jauniems žaidėjams? Mačiulis, Gecevičius.
                                    O Mačiulis tai žvėris

ir šiaip. Ar aš klystu, ar pas Žalgirį iš 22 tritaškių tik 4 taiklūs?
                                    Paskutinis taisė somis; 2008.03.15, 20:40.

Comment

Super super super!!!!!!!

Isskirciau tris momentus:

1. Ispudingas sutriuskinimas desimttukstantineje ziurovu akivaizdoje;
                                      2. Sutriuskinta "legenda";
                                      3. Triuskinanti pergale antra Ryto sudetimi.

p.s. uzjauciu Maciuli, paskui EL nuplauke ir BBL

Comment

Ahą, o aš pastebėčiau, kad galima netgi regresijos lygtį sudaryti, kad kas žaidžia eurolygą trečiadienį, tai tam yra didesnė tikimybė laimėti prieš tą, kas žaidė ketvirtadienį.

Comment

/\ O kas žaidžia šeštadienį, tam blogiau Eurolygoj trečiadienį

Comment

Working...
                                          X