Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
    Jankunas ir Maciulis, net ir Salenga, nepalyginamai geresni uz Lukauski ar Petraviciu. Gecevicius tikrai perspektyvus, bet juk nedaug zaidzia ryte Eurolygoj kolkas. Perpektyvesni Zalgirio dubleriuose sedi, per jauni dar - Motiejunas, Vasiliauskas, Cepukaitis, Janavicius, dar Cizauskas yra, bet tas isvis jaunas.
    Na su Šalenga tai čia pavarei... Akivaizdžiai nei akivaizdu, kad jo karjera jau visiškai į pabaigą, vaidmuo komandoje išvis simbolinis belikęs, o statistiką pats pasilygink tarkim su to pačio Lukauskio...
    http://www.euroleague.net/competitio...=lie&pcode=BUU
    http://www.euroleague.net/competitio...=zal&pcode=ANY
    Dar galima tarpusavio šio sezsono palygint:
    http://www.lkl.lt/index.php/b19sYW5n...4mZ19pZD0xMzA4
    http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5...4mZ19pZD0xMDg2
    Dėja LKF finalo statistikos nerandu, bet jei gerai pamenu Lukauskis tada tikrai nekaip sužaidė, o Šalenga berods net neišbėgo...
    Taip užtikrintai reikšt, kad Šalenga net nepalyginamai geresnis už Lukauski ar net Petravičių yra mažų mažiausia nesamonė...
    Jankūnas su Mačiuliu tikrai aukšto lygio žaidėjai, tačiau grandais aš tikrai jų nevadinčiau... O juos su Petravičium lygint per daug sudėtinga, nes ne toj pozicijoj žaidžia. Na o Marijonas tapo vienu labiausiai dominuojančiu centru Eurolygoj ir tikru sezono atradimu, todėl frazėmis kaip nepalyginamai taip lengvai metytis nereikia...
    No one really knows
    Which way the wind blows

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
      Norit suzinot kuris kietesnis? 1 vs 1 turnyra reik daryt. Tada bus aisku Salenga ar Lukauskis
      Bijau, kad krepšinis - tai ne "1 on 1"...

Comment

Parašė adebisi Rodyti pranešimą
        Na su Šalenga tai čia pavarei... Akivaizdžiai nei akivaizdu, kad jo karjera jau visiškai į pabaigą, vaidmuo komandoje išvis simbolinis belikęs, o statistiką pats pasilygink tarkim su to pačio Lukauskio...
        http://www.euroleague.net/competitio...=lie&pcode=BUU
        http://www.euroleague.net/competitio...=zal&pcode=ANY
        Dar galima tarpusavio šio sezsono palygint:
        http://www.lkl.lt/index.php/b19sYW5n...4mZ19pZD0xMzA4
        http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5...4mZ19pZD0xMDg2
        Dėja LKF finalo statistikos nerandu, bet jei gerai pamenu Lukauskis tada tikrai nekaip sužaidė, o Šalenga berods net neišbėgo...
        Taip užtikrintai reikšt, kad Šalenga net nepalyginamai geresnis už Lukauski ar net Petravičių yra mažų mažiausia nesamonė...
        Jankūnas su Mačiuliu tikrai aukšto lygio žaidėjai, tačiau grandais aš tikrai jų nevadinčiau... O juos su Petravičium lygint per daug sudėtinga, nes ne toj pozicijoj žaidžia. Na o Marijonas tapo vienu labiausiai dominuojančiu centru Eurolygoj ir tikru sezono atradimu, todėl frazėmis kaip nepalyginamai taip lengvai metytis nereikia...
        Ligoniu turetu but toks ryto fanas, kuris nenoretu Salengos vietoj Lukauskio.
        Siaip jeigu daugiau dometumeis, tai butum pastebejes, kad visi jau senai nesupranta, kodel Salenga negauna zaist ir pyksta del to ant Grigo. + dar paziurek kokie Salengos komandos draugai, ir su kuo ryte zaidzia Lukauskis. Tai cia del statistikos.
        O siaip, kuris geresnis plika akim matosi jeigu ziuresi rungtynes. Net neisivaizduoju pagal ka Lukauskis galetu but geresnis uz Salenga. Salengos karjera dar tikrai neina i pabaiga, tik jis negauna zaisti, jam 30m., tai tokio amziaus anksti butu pradet degraduot. Kai gauna jis normaliai minuciu pazaist, tikrai padaro savo darba.
        Su tokiu savo dominavimu, Petravicius nors ir NBA taip "dominuotu", gink dieve niekada nenoreciau tokio molio matyti Zalgiryje.
        Paskutinis taisė kaunaz; 2008.03.13, 19:55.

Comment

Kai gauna jis normaliai minuciu pazaist, tikrai padaro savo darba.

Su tokiu savo dominavimu, Petravicius nors ir NBA taip "dominuotu", gink dieve niekada nenoreciau tokio molio matyti Zalgiryje.
          1. Taip, be abejonės, kai gauna normaliai minučių, Šalenga LKL'e žaidžia gerai.

2. Pats tu molis, genijau.
          Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
            2. Pats tu molis, genijau.
            Turiu omeny molis del, kad nieko nemoka. Naudojasi tik tuo, kad yra stambus ir bando istumt kamuoli nusistumdes varzovus. Nei apzaist jis ka nors gali, nei kamuoli varytis moka, nei metimo visai neturi. Palyginus su tuo paciu Javtoku, kuri daug kas peikia, skirtumas kaip tarp zemes ir dangaus.

Comment

Ligoniu turetu but toks ryto fanas, kuris nenoretu Salengos vietoj Lukauskio.
              Manau tuomet visi be išimčių ryto fanai pasak tavęs yra ligoniai...
              Siaip jeigu daugiau dometumeis, tai butum pastebejes, kad visi jau senai nesupranta, kodel Salenga negauna zaist ir pyksta del to ant Grigo.
              Grigui geriau žinot kodėl jo neleist, o be to, kiek jį buvo leidę Eurolygoj, tai tik prieš Liubliana padorei sulošė...
              + dar paziurek kokie Salengos komandos draugai, ir su kuo ryte zaidzia Lukauskis. Tai cia del statistikos.
              Komandos sudėtis manau visi žino, todėl šio pasakymo reikšmę supranti nebent tu...
              O siaip, kuris geresnis plika akim matosi jeigu ziuresi rungtynes. Net neisivaizduoju pagal ka Lukauskis galetu but geresnis uz Salenga.
              Beabejo plika akim matosi... Pataikymas iš visų pozicijų Lukaskio daug geresnis, moka nusiimt kamuolius geriau, gynyba patikimesnė, startinis greitis geresnis, driblingas įvairesnis... Šalenga seniau šuoliu galėjo pasigirt, dabar ir jo nebelabai likę...
              O tavo visiškai neargumentuti svaičiojimai, kad tas ar anas "molis", tavo post'us padaro visiškai nevertingus
              No one really knows
              Which way the wind blows

Comment

Parašė adebisi Rodyti pranešimą
                Manau tuomet visi be išimčių ryto fanai pasak tavęs yra ligoniai...
                Tikrai ne vienas ryto fanas apsidziaugtu jeigu Salenga ateitu i ryta, ir mielai i ji iskeistu Lukauski.
                Grigui geriau žinot kodėl jo neleist, o be to, kiek jį buvo leidę Eurolygoj, tai tik prieš Liubliana padorei sulošė...
                Su tais savo zudanciais "geriau zinot" argumentais ne vietoj, uztenka svaidytis.
                Komandos sudėtis manau visi žino, todėl šio pasakymo reikšmę supranti nebent tu...
                Jeigu vis del to nesupratai, tai paaiskinsiu: Manau yra skirtumas tarp Browno ir Eidsono, tarp Popoviciaus ir ...(net nezinau su kuo lygint toje pozicijoj, bet kad ir ka bepastatytum, kas geresnis aisku) ir t.t. Dabar tikiuosi supratai minti.

Beabejo plika akim matosi... Pataikymas iš visų pozicijų Lukaskio daug geresnis, moka nusiimt kamuolius geriau, gynyba patikimesnė, startinis greitis geresnis, driblingas įvairesnis... Šalenga seniau šuoliu galėjo pasigirt, dabar ir jo nebelabai likę...
                Del pataikymo nebent dar galima gincytis. Del viso kito tai juokas pro asaras. Ypac prajuokinai del startinio greicio ir suolio. Cia tu norejai pasityciot is Lukauskio ar kaip? Pasitaupyk pokstus ateiciai, iki Balandzio pirmos dar daugiau nei 2 savaites.

Comment

Nekokybiškesnį žaidimą seniai regėjau. Įmetėm 2 taškais daugiau, nė padarėm klaidų
                  Paskutinis taisė ; 2008.03.13, 20:40.
                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Tikrai ne vienas ryto fanas apsidziaugtu jeigu Salenga ateitu i ryta, ir mielai i ji iskeistu Lukauski.
                    Kas tau suteikia tokią teisę švaistytis tokiais teiginiais/įsitikinimais?

Kas tu toks, kad galėtum, teigti, jog Ryto sirgaliai labiau norėtų Šalengos, nei Lukauskio?

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                      Nekokybiškesnį žaidimą seniai regėjau. Įmetėm 2 taškais daugiau, nė padarėm klaidų
                      Tragiskos rungtynes nuo pat pradziu. "Trileris" bus kaip visada

Comment

Kas tau suteikia tokią teisę švaistytis tokiais teiginiais/įsitikinimais?

Kas tu toks, kad galėtum, teigti, jog Ryto sirgaliai labiau norėtų Šalengos, nei Lukauskio?
                        O ne, tik ne tai, koks nusikaltimas...

Comment

O ne, tik ne tai, koks nusikaltimas...
                          Tavo teiginiai yra visiškai nepagrįsti faktais, taigi tai tolygu mėšlo krūvai tavo rankose.

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                            Tragiskos rungtynes nuo pat pradziu. "Trileris" bus kaip visada
                            Trileris bent jau suteikia vienodus sansus.

Comment

Tavo teiginiai yra visiškai nepagrįsti faktais, taigi tai tolygu mėšlo krūvai tavo rankose.
                              Tu didziausias faktas, su meslo kruva rankose.

Comment

Tu didziausias faktas, su meslo kruva rankose.

Comment

Tokius kaip Kaunaz reikia įzoliuoti, nes jie susirgę labai rimta - "Viskas kas su Žalgiriu - gerai, viskas kas su Rytu - blogai" liga.

Comment

vizas:
                                    abu jūs čia ne į temą labai. O aš tai bijau, kad Žalgiriui vėl nebūtų paskutinių minučių sindromo

Comment

Tokius kaip Kaunaz reikia įzoliuoti, nes jie susirgę labai rimta - "Viskas kas su Žalgiriu - gerai, viskas kas su Rytu - blogai" liga.
                                      Labai iki to toli, kad taip galeciau mastyt, deja.

Comment

vizas ir kaunaz gauna po įspėjimą, o šitą diskusiją patariu baigti.
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Jau viskas nuspręsta. Deja.
                                          Sveikinu graikų fanus, žiūrėsime kaip seksis LR.
                                          „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Working...
                                          X