Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tik vieną sykį Eurolygos namų rungtynes šį sezoną pralaimėję Kauno "Žalgirio" krepšininkai antrose Eurolygos Top-16 rungtynėse sieks nugalėti Tel Avivo "Maccabi" komandą. Po pirmojo kėlinuko žalgiriečiai atsilieka 48:48 (21:26, 27:22).

http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=76804

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
      Tai tada jau galima garantuot, kad vyksta jau tariamasi su juo.
      R.Kuncaitis paliko "Šiaulių" vyriausiojo trenerio postą

Atrodo, būsi teisus, ir aš tuo be galo džiaugiuosi
      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
        Atrodo, būsi teisus, ir aš tuo be galo džiaugiuosi

Čia tai ir naujiena. Šaunu jeigu A.Sireika būtų "Šiaulių" treneris.
        „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą

Čia tai ir naujiena. Šaunu jeigu A.Sireika būtų "Šiaulių" treneris.

Tuo neabejoju. Kitąmet tinkamiausia proga Šiauliams bandyti siekti naujų aukštumų, turint Sireiką, naują areną, reikia padidint dabartinį biudžetą tarkim dvigubai ( akmenim neužmėtykit) ir galima būtų pagalvoti ir apie kovą dėl vietos LKL finaluose. Sakau - pagalvoti.

Comment

Kagi, sveikinu Ž "sutraiškius" Maccabi.
            „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Su pergale Žalgirį, puiki pergalė, daugiau tokių

Comment

Su pergale. Beje, manau, jog trenerių štabas neblogai dirba/o paskutinėse bent 5 rungtynėse. Manau, jog Grigas tobulėja, tik vis dar "biesina", jog palieka "išvaistyti" 27 taškų skirtumui iki 19.
                Ir dar didelis klausimas...Ar Mačiulis neprisidirbo? Manau, kad peržiūrės epizodą ir galbūt diskvalifikuoti kelioms varžyboms gali ULEB'as. Žodžiu ne vietoje nervai, kurie pakenkti gali ateityje. dar kartą su pergale, bet vistiek kartėlis dėl būsimo galbūt ULEB'o sprendimo.
                Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                Dordrechtas/Haarlemas
                Nesebaras/Plovdivas
                Kiolnas

Comment

Sveikinimai abieju komandu fanams, taciau nei LRytui nei Zalgiriui nepavyko geriau isnaudoti paskutiniu keliniu, nors persvaru gali lengvai uztekti jei prireiktu skaiciuoti imestu praleistu tasku skirtumui

Kas maloniausia, kad po dvieju pergaliu, turetu but malonu stebet siu atstovu pasirodymus LKL Zvaigdziu Dienoje
                  Paskutinis taisė Mindoza; 2008.02.21, 22:17.
                  I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Visus su gražia Žalių pergale

Comment

Is -12 buvo pasidare +29 vienu metu. Antros puikios rungtynes is eiles. Tik gaila, kad Zalgiris niekaip nemoka islaikyt triuskinancio rezultato.

Comment

Atkovoti kamuoliai: "Žalgiris" 45 - "Maccabi" 26

Manau, kad čia buvo Žalgirio raktas.

Comment

Tuo neabejoju. Kitąmet tinkamiausia proga Šiauliams bandyti siekti naujų aukštumų, turint Sireiką, naują areną, reikia padidint dabartinį biudžetą tarkim dvigubai ( akmenim neužmėtykit) ir galima būtų pagalvoti ir apie kovą dėl vietos LKL finaluose. Sakau - pagalvoti.
                          Vien Sireikos neuzteks. Svarbiausia surinkt gerus zaidejus. Labai grazu butu jeigu griztu Mindaugas Zukauskas, ar netgi jeigu biudzetas leistu ir Slanina. Ir surinkt bent jau daugiau maziau adekvatu jiems startini penketa. Nes su Arturais Masiuliais, Kiezom ir t.t. netgi Sireika bus bejegis kazka daugiau pasiekt.

Comment

Būna ir atvirkščių pavyzdžių. Davidas 18 metų išvis pradėjo krepšinį žaisti, o sugebėjo ir NBA padoriai žaisti ir Eurolygoje gerai rungtyniauti. Tas pats Petravičius dabar kaip duodasi. Lukauskis į senatvę pradėjo rodyt puikius rezultatus.
                            Tie Lukauskis ar Petravicius geresniais zaidejais negu buvo pries kokius 5 metus netapo. Tiesiog is ju bandoma ispaust daugiau nei jie gali, duodama daugiau zaist ir viskas.
                            O aukstaugiai, pvz. kai kurie afrikieciai ir 19, 20 metu pradeda zaist krepsini, kai pvz. koks nors amerikietis treneris Afrikoj randa labai auksta jaunuoli. Aisku tai atitinkamai atsispindi ir ju techniskume - skurdus driblingas, metimo technika ir t.t.

Comment

Kauną ir visus Ž fanus sveikinu su įspūdingą pergalę!

Comment

/\ Miegojai ir tik dabar atsibudai tame laike po rungtynių pabaigos iki 00.32?
                                Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                Dordrechtas/Haarlemas
                                Nesebaras/Plovdivas
                                Kiolnas

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                  /\ Miegojai ir tik dabar atsibudai tame laike po rungtynių pabaigos iki 00.32?
                                  Šunį vedžiojau

Comment

jomajo kaip kojas maudžia, ne tik krepšininkiai pavargsta, bet ir sirgaliai tribūnose... su gražia pergale visus!

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                      Ir dar didelis klausimas...Ar Mačiulis neprisidirbo? Manau, kad peržiūrės epizodą ir galbūt diskvalifikuoti kelioms varžyboms gali ULEB'as.
                                      Per artimiausią savaitę ULEB vadovybė nuspręs, ar už tokį elgesį nereikėtų krepšininko diskvalifikuoti ilgesniam laikotarpiui, tačiau, pirminiais duomenimis, griežtos bausmės bus išvengta.
                                      Delfi.lt

Norėčiau pamatyt vaizdo įrašą su tuo incidentu. Darbe tegalėjau vos keletą minučių rungtynes pažiūrėt.

Beje, sveikinu
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Jau anksciau buvo nemalonus epizodas su Maciuliu, kai jis apreke Kalnieti:

Reiktu jam labiau tvardytis.

Comment

Jo maciulis nera is maloniausiu aikstelej, bet nemanau kad tas incidentas /\ yra rimtas, juk jie visalaika buvo geri draugai kiek zinau
                                          I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Working...
                                          X