/\ varžovai apgailėtini.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąUž ką Bajramovičius gavo paskutinę pražangą? O.oPaskutinis taisė Tadas; 2008.02.21, 15:18.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąGreičiausiai kai varžovas dar metė paskutinį per visą jis pakišo ranką.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKažin, ar šįvakar Žalgirio fanai palaikys Popovičių tokiais pat metodais?
Comment
-
/\
Neprikarksėk
Berods LK lieka Denveryje, SAC ir DEN taip ir nepavyko rasti bendrų vardiklių, nors dar liko keletas valandų...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Sioje temoje kiek anksciau pasitaike isgalvotu isvedziojimu apie Zalgiri ir KGB. O vakar pamateme kur istikruju veikia KGB:
Trečiadienio vakarą ištikimiausi Vilniaus „Lietuvos ryto“ gerbėjai ne tik sirgo už komandą, kuri Eurolygo TOP-16 varžybų etape „Siemens arenoje“ rezultatu 89:74 nugalėjo Salonikų „Aris“ (Graikija) ekipą, bet ir išreiškė politinę valią.
Rungtynių pradžioje aistruoliai iškėlė vėliavą su užrašu „Kosovo is Serbia“ (Kosovas yra Serbija) – taip išreikšdami savo nuomonę apie nepriklausomybę nuo Serbijos paskelbusį Kosovą
Comment
-
Parašė vlk Rodyti pranešimąKas gali paneigti, kad ne Rusijos ir KGB ranka valdo Lietuvos sostines Vilniaus krepsinio klubo "Lietuvos rytas" fanus?
"Fano" nuotrauka iš sportalas.com
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąMūsu galetų iškelti "Jerusalem is Palestina"
Comment
-
Parašė vlk Rodyti pranešimąSioje temoje kiek anksciau pasitaike isgalvotu isvedziojimu apie Zalgiri ir KGB. O vakar pamateme kur istikruju veikia KGB:
Kas gali paneigti, kad ne Rusijos ir KGB ranka valdo Lietuvos sostines Vilniaus krepsinio klubo "Lietuvos rytas" fanus?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKvailas plakatas. Šiaip, klubo vadovybė turėtų sudrausminti sirgalius. Tai kas, kad treneris serbas. dabar jeigu "Ryto" treneriu taps koks nors Ilja Morgunovas, rašysime "Lietuva - tai Rusija"?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąUzduok sita klausima tiems kas gyne nepriklausomybe 1991m. sausio 13, ir praeis fantazijos.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTu bent supratai mano mintį, žmogau?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSupratau, kad pagal tave Lietuvos nepriklausomybes santykis nuo Rusijos adekvatus Kosovo ir Serbijos atveju, bet tai yra nesamone.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSupratau, kad pagal tave Lietuvos nepriklausomybes santykis nuo Rusijos adekvatus Kosovo ir Serbijos atveju, bet tai yra nesamone.
Comment
Comment