Nesveikas trečiadienis Laukiam rytojaus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kleiza has emerged for the Nuggets
“I don’t know if we can write a better script,” Karl said. “Linas has been fantastic. He’s probably as professional and as hard of a worker as anyone on our team. Coaches like that.”
ir koks foto koliažas prie straipsnio pateiktas (kažkas pozuoja, o kažkas žaidžia krepšinį... ):
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Teisėjas g****s. Aš Mačiulio vietoj nebūčiau susitvardęs ir būčiau pažėręs krūvą keiksmų ir prakeikmų... Ir tas epizodas ne vienintelis toks buvo..Paskutinis taisė spirit; 2008.02.14, 23:42.
Comment
-
Pilnas iki šiol emocijų. Beje, Mačiulis šiandien kaip ir visa komanda tikrai gerai sukovojo. Mačiulis sukūrė intrigą, tikras karys. O kad Mamuodu sustiprino komandą, tai ryškiai matės. Beje, man pasirodė, jog DC su Mamoudu "atkalė" du prieš du, kaip Price'as su Petreliu. Kažkaip nors tiek LR, tiek Žalgiris pralaimėjo, bet esu patenkintas šios savaitės abiejų žaidimu. Žodžiu žydukus užspirgins Žalgiris namie tikrai...Ah...
Comment
-
Jei jūs apie paskutinį epizodą, tai ten nesportinė garantuota, bet kuriuo momentu būtų buvusi, gi tiesiai per ranką vanojo, tokiu tikslu subauduot, o kamuolys dar ir kitoje rankoje buvo. Tvardykit ( ) emocijas, o Žalgiris šiandien labai gerai atrodė, Maccabiui nėra šansų kitą savaitę prieš kauniečius, ypač kai centras Fizeris traumą šiandien gavo.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Ryskiai matos kad realas tikrai bus finaliniam ketverte...Verti to bus ar ne...
Norisi tik pagirti Zalgiri ...Labai neblogai pasirode N'diaye,dabar su juo zalgiris kita komanda...reikia tai isnaudoti.
O teisejavimas mano supratimu buvo gan tendencingas,tikekimes kaune vyrukam bus parodyta ju vieta...
Comment
-
Nesamone... Lygos bosas ispanas - viskas tuo pasakyta...
Svilpe i viena puse... Geriausias palyginimas: Maciulis gindamasis pasoko nuleides rankas ir net neliete priesininko - prazanga; Mamadou deda is virsaus, ispanu zaidejas pasokes iskeltom rankom, aiskus kontaktas - prazangos nera.........Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tada būtų skirtumas dar padidėjęs ispanų naudai... nieko, atbaladosim juos halėj
1. Šiandieninės rungtynės;
2. Vakarykštės;
3. Ryto pralaimėjimas ULEB finale;
4. Sėklos sumušimas;
5. Rinktinės nesekmės prieš juos;
6. t.t.
Comment
Comment