Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nesveikas trečiadienis Laukiam rytojaus

Comment

Gerai zaide rytas,bet laimejo stipresni...Price'as pats istempe iki intrigos,pats ir paskandino rungtyniu pabaigoj,o Tau si kart baudas mete labai prastai.

laukiam rytojaus,Bus idomu pazet kaip Zalgiris su naujais zaidejais atrodys.

Comment

Laimėjom? Ne? Ne... Eina sau... o papapopai gavo nuo sausainių Ir raudonarmiečiai vos išsikapstė... tai rytoj turbūt Žalgiris laimės

Comment

/\ laimės!

Comment

TAU Ceramica buvo stipresnė individualiai. Graiko nesportinės padarė savo, kita vertus vargu ar teisėjus galima kaltinti dėl rungtynių baigties. Rytas kovojo, bet laimėjo stipresnė komanda. Ultrų/fanų palaikymas, mano akimis žiūrint, buvo turbūt geriausiais šio sezono EL rungtynėse.

Comment

Kleiza has emerged for the Nuggets

“I don’t know if we can write a better script,” Karl said. “Linas has been fantastic. He’s probably as professional and as hard of a worker as anyone on our team. Coaches like that.”
              http://www.gazette.com/sports/kleiza...y_nuggets.html
              ir koks foto koliažas prie straipsnio pateiktas (kažkas pozuoja, o kažkas žaidžia krepšinį... ):

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

kylanti žvaigždė,dalindamasis kamuoliu su Iversonu ir Carmelo sugeba sužibėt,retas atvejis

Comment

žąsinas graikas teisėjas, kiti du ir pakalikai... matosi, kad Madride vyks final 4, ir šiaip palaiko visada ispanų komandas... kad ir vakar TAU su LR. gerai sukovojom.

Comment

tikiuosi neprasikeiksim savęs kaip buvo prieš barcą prieš 2 metus... tada irgi smagiai teisėjai su savo sprendimais pavarė... visumoj Žalgiris sustiprėjo. ir smarkiai. maccabiui kitą savaitę bus ragai. o prieš realą bus nerealus revanšas!

Comment

Teisėjas g****s. Aš Mačiulio vietoj nebūčiau susitvardęs ir būčiau pažėręs krūvą keiksmų ir prakeikmų... Ir tas epizodas ne vienintelis toks buvo..
                      Paskutinis taisė spirit; 2008.02.14, 23:42.
                      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

/\ tada būtų skirtumas dar padidėjęs ispanų naudai... nieko, atbaladosim juos halėj

Comment

abydna...žiauriai abydna...

Comment

man idomu kodel ta tiasykle tik zalgiriui taikoma? ne nu cia kazkokia nesamone..as apsales esu apsales

Comment

/\ pinigai. dideli pinigai. laaabai dideli pinigai.

Comment

Pilnas iki šiol emocijų. Beje, Mačiulis šiandien kaip ir visa komanda tikrai gerai sukovojo. Mačiulis sukūrė intrigą, tikras karys. O kad Mamuodu sustiprino komandą, tai ryškiai matės. Beje, man pasirodė, jog DC su Mamoudu "atkalė" du prieš du, kaip Price'as su Petreliu. Kažkaip nors tiek LR, tiek Žalgiris pralaimėjo, bet esu patenkintas šios savaitės abiejų žaidimu. Žodžiu žydukus užspirgins Žalgiris namie tikrai...Ah...
                                Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                Dordrechtas/Haarlemas
                                Nesebaras/Plovdivas
                                Kiolnas

Comment

Jei jūs apie paskutinį epizodą, tai ten nesportinė garantuota, bet kuriuo momentu būtų buvusi, gi tiesiai per ranką vanojo, tokiu tikslu subauduot, o kamuolys dar ir kitoje rankoje buvo. Tvardykit ( ) emocijas, o Žalgiris šiandien labai gerai atrodė, Maccabiui nėra šansų kitą savaitę prieš kauniečius, ypač kai centras Fizeris traumą šiandien gavo.
                                  Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Ryskiai matos kad realas tikrai bus finaliniam ketverte...Verti to bus ar ne...

Norisi tik pagirti Zalgiri ...Labai neblogai pasirode N'diaye,dabar su juo zalgiris kita komanda...reikia tai isnaudoti.

O teisejavimas mano supratimu buvo gan tendencingas,tikekimes kaune vyrukam bus parodyta ju vieta...

Comment

Nesamone... Lygos bosas ispanas - viskas tuo pasakyta...
                                      Svilpe i viena puse... Geriausias palyginimas: Maciulis gindamasis pasoko nuleides rankas ir net neliete priesininko - prazanga; Mamadou deda is virsaus, ispanu zaidejas pasokes iskeltom rankom, aiskus kontaktas - prazangos nera.........
                                      Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                        /\ tada būtų skirtumas dar padidėjęs ispanų naudai... nieko, atbaladosim juos halėj
                                        Sąrašas už ką reikėtų atkeršyt:
                                        1. Šiandieninės rungtynės;
                                        2. Vakarykštės;
                                        3. Ryto pralaimėjimas ULEB finale;
                                        4. Sėklos sumušimas;
                                        5. Rinktinės nesekmės prieš juos;
                                        6. t.t.
                                        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

idomiai tu cia sakai kad bet kokiu atveju butu bauda ,nes vakar rytui nebuvo...nezinau as esu visiskai apsales nuo tos taisykles taikymo zalgiriui ir niekam kitam..siaubas kaip gaila ,kaip gaila

Comment

Working...
                                          X