Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė jasha Rodyti pranešimą
    Oj, tu tikras dumblas Sis senegalietis jau treti metai zaidzia Europoje
    Jis turėjo omenyje atvėjį, kai apie prancūzų juodus futbolininkus , kai žaidė Kaune, buvo ant veliavų parašyta ''Sveiki atvykę į Europą''.UEFA už tai pinigine bauda nubaudė Lietuvą.Atseit ''rasizmas''. Koks ten rasizmas ?Juk niekas nieko neįžeidė.

Comment

Ar as ne taip kazka parasiau, ar tu skaityt nemoki? Paminejau tas komandas, su kuriom Siauliai galetu lost.

Kaip šiaulietis drąsiai sakau, pasikrautų nuo visų. Vienareikšmiškai.
      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
        Kaip šiaulietis drąsiai sakau, pasikrautų nuo visų. Vienareikšmiškai.
        Maladec, tikras siaulietis
        Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Maladec, tikras siaulietis
          Tikras kaunietis tikriausiai apie Žalgirį galbūt kada nors vertindamas jo žaidimą užuot pripažinęs tiesą, geriau žiūrės pro rožinius akinius ir aukštins jo galimybes, nors realiai tiesa bus kitokia. Va čia tai tikras objektyvumas.

Comment

Tikras kaunietis tikriausiai apie Žalgirį galbūt kada nors vertindamas jo žaidimą užuot pripažinęs tiesą, geriau žiūrės pro rožinius akinius ir aukštins jo galimybes, nors realiai tiesa bus kitokia. Va čia tai tikras objektyvumas.
            As netikras kaunietis, ir apie futbola taip nekalbu taip drasiai ir "objektyviai", kaip tu apie krepsini..
            Meile krepsiniui.. peace...
            Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

As netikras kaunietis, ir apie futbola taip nekalbu taip drasiai ir "objektyviai", kaip tu apie krepsini..
              Meile krepsiniui.. peace...
              Iš mano avataro nereikia spręsti, kad krepšiniu nesidomiu ar kad jame nieko neišmanau. Nereikia pagal jį vertinti ir susidaryti nuomonę apie mane, tai dar kartą būtų neobjektyvu.

Comment

Baigiam šitas nesamones ir grįžtam į temą...
                You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Iš mano avataro nereikia spręsti, kad krepšiniu nesidomiu <...>
                  O kam žmogui, nekenčiančiam krepšinio, juo domėtis?
                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                    O kam žmogui, nekenčiančiam krepšinio, juo domėtis?
                    O ką, negalima?

Baigiam offtopic.

Comment

Visi Kauno Zalgirio fanai, kas pasirupins, kad E tribunoj atsirastu Senegalo veliava?
                      nereik nei Kroatijos vėliavos tenai manau

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                        nereik nei Kroatijos vėliavos tenai manau
                        Reik butinai, pastebejai, kad Popui patinka tai
                        O stai ir nelauktai lauktasis Mamadou:
                        http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=76452

Comment

Reik butinai, pastebejai, kad Popui patinka tai
                          Manau kiekvienam krepšininkui patiktų matyti savo šalies vėliavą tribūnoje. Gal suveikti ir Slovėnijos, JAV vėliavas?

Comment

jo jo, iškelkit šitas, sutaupysit

Comment

memelderi tai visiskas apsurdas kad tu sakai jog rytas geresne komanda..nes komanda tai ne vien pagrindine,komanda tai istorija,dubleriai,tradicijos...zalgiris lietuvoj nepralenkiamas ir visada bus geriausias ,kad ir ka kas besakytu..galbut norejai pasakyt kad zaidzia rytas geriau..bet kad sitas lyg ir buvo paneigtas si treciadieni.

Comment

Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
                                memelderi tai visiskas apsurdas kad tu sakai jog rytas geresne komanda..nes komanda tai ne vien pagrindine,komanda tai istorija,dubleriai,tradicijos...zalgiris lietuvoj nepralenkiamas ir visada bus geriausias ,kad ir ka kas besakytu..galbut norejai pasakyt kad zaidzia rytas geriau..bet kad sitas lyg ir buvo paneigtas si treciadieni.
                                Kiekvienas tegu palaiko ką tik nori.Sutinku, ''Žalgiris'' buvo geriausias Lietuvoje ir turi nuostabią istoriją.Tačiau manau, kad dabar geriau žaidžia ''Lietuvos Rytas''.

Comment

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
                                  ...Aš, kaip ir sakiau, šiuose (LKF) rungtynėse palaikiau ''Lietuvos Rytą''.Tad ir piktinuosi visokiais idiotiškai ir nejuokingais ''anekdotais''.Tiesa sakant (tenesupyksta kauniečiai), ankščiau visai nepalaikiau jokios komandos, kartais šiek tiek ''Žalgirį'', o dabar man labiau patinka ''Lietuvos Rytas''.Mano asmenine nuomone šiuo metu jie žaidžia geriau (aišku, išskyrus paskutines rungtynes) už ''Žalgirį''....
                                  Kaip suprantu iš šito savo komentaro - tai jei, tavo nuomone, Žalgiris pradės žaisti geriau už rytą, tai sirgsi už Žalgirį?

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                    Kaip suprantu iš šito savo komentaro - tai jei, tavo nuomone, Žalgiris pradės žaisti geriau už rytą, tai sirgsi už Žalgirį?
                                    Šito nežinau.Priklauso nuo nuotaikos .Nesu aš tvirtas ''Ryto'' sirgalius.Bet dabar palaikau.

Comment

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
                                      Šito nežinau.Priklauso nuo nuotaikos .Nesu aš tvirtas ''Ryto'' sirgalius.Bet dabar palaikau.
                                      O tu pavyzdziui gali po komanda pasirinkt savaites dienai kiekvienai,tada busi toks sakyciau labai jau vieningas su visais,tikras Lietuvis,dar tikresnis krepsinio myletojas
                                      Geriausia nuspresti ka palaikai,po rungtyniu nes jau buna rezultatas aiskus,laimi rytas-palaikei ryta.Laimi Zalgiris-palaikei Zalgiri
                                      taip niekada nepralosi Cia tai zmogus kuris supranta musu emocijas,tiek Zalgirio fanu tiek ir ryto,nes mes sergam tik uz viena ir dar kaip kvaileliai visada uz ta pacia komanda ,o jis tai uz viena tai uz kita

Comment

Parašė Road Rodyti pranešimą
                                        O tu pavyzdziui gali po komanda pasirinkt savaites dienai kiekvienai,tada busi toks sakyciau labai jau vieningas su visais,tikras Lietuvis,dar tikresnis krepsinio myletojas
                                        Geriausia nuspresti ka palaikai,po rungtyniu nes jau buna rezultatas aiskus,laimi rytas-palaikei ryta.Laimi Zalgiris-palaikei Zalgiri
                                        taip niekada nepralosi Cia tai zmogus kuris supranta musu emocijas,tiek Zalgirio fanu tiek ir ryto,nes mes sergam tik uz viena ir dar kaip kvaileliai visada uz ta pacia komanda ,o jis tai uz viena tai uz kita
                                        Nu, gerbiamasis, nesupratai, matyt, kad pajuokavau dėl ''priklauso nuo nuotaikos''. .Aš palaikau ''Lietuvos Rytą''.Tu palaikyk ''Žalgirį''.Ir visiems bus gerai.

Comment

na matai memelderi pats pasakiai kad tik geriau zaidzia o geresnis yra zalgiris ir visada liks ,peace

Comment

Working...
                                          X