Parašė jasha
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąAr as ne taip kazka parasiau, ar tu skaityt nemoki? Paminejau tas komandas, su kuriom Siauliai galetu lost.
Kaip šiaulietis drąsiai sakau, pasikrautų nuo visų. Vienareikšmiškai.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKaip šiaulietis drąsiai sakau, pasikrautų nuo visų. Vienareikšmiškai.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąMaladec, tikras siaulietisAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTikras kaunietis tikriausiai apie Žalgirį galbūt kada nors vertindamas jo žaidimą užuot pripažinęs tiesą, geriau žiūrės pro rožinius akinius ir aukštins jo galimybes, nors realiai tiesa bus kitokia. Va čia tai tikras objektyvumas.
Meile krepsiniui.. peace...Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąAs netikras kaunietis, ir apie futbola taip nekalbu taip drasiai ir "objektyviai", kaip tu apie krepsini..
Meile krepsiniui.. peace...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąIš mano avataro nereikia spręsti, kad krepšiniu nesidomiu <...>
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO kam žmogui, nekenčiančiam krepšinio, juo domėtis?
Baigiam offtopic.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąVisi Kauno Zalgirio fanai, kas pasirupins, kad E tribunoj atsirastu Senegalo veliava?
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąnereik nei Kroatijos vėliavos tenai manau
O stai ir nelauktai lauktasis Mamadou:
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=76452
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąReik butinai, pastebejai, kad Popui patinka tai
Comment
-
memelderi tai visiskas apsurdas kad tu sakai jog rytas geresne komanda..nes komanda tai ne vien pagrindine,komanda tai istorija,dubleriai,tradicijos...zalgiris lietuvoj nepralenkiamas ir visada bus geriausias ,kad ir ka kas besakytu..galbut norejai pasakyt kad zaidzia rytas geriau..bet kad sitas lyg ir buvo paneigtas si treciadieni.
Comment
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąmemelderi tai visiskas apsurdas kad tu sakai jog rytas geresne komanda..nes komanda tai ne vien pagrindine,komanda tai istorija,dubleriai,tradicijos...zalgiris lietuvoj nepralenkiamas ir visada bus geriausias ,kad ir ka kas besakytu..galbut norejai pasakyt kad zaidzia rytas geriau..bet kad sitas lyg ir buvo paneigtas si treciadieni.
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą...Aš, kaip ir sakiau, šiuose (LKF) rungtynėse palaikiau ''Lietuvos Rytą''.Tad ir piktinuosi visokiais idiotiškai ir nejuokingais ''anekdotais''.Tiesa sakant (tenesupyksta kauniečiai), ankščiau visai nepalaikiau jokios komandos, kartais šiek tiek ''Žalgirį'', o dabar man labiau patinka ''Lietuvos Rytas''.Mano asmenine nuomone šiuo metu jie žaidžia geriau (aišku, išskyrus paskutines rungtynes) už ''Žalgirį''....
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKaip suprantu iš šito savo komentaro - tai jei, tavo nuomone, Žalgiris pradės žaisti geriau už rytą, tai sirgsi už Žalgirį?
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąŠito nežinau.Priklauso nuo nuotaikos .Nesu aš tvirtas ''Ryto'' sirgalius.Bet dabar palaikau.
Geriausia nuspresti ka palaikai,po rungtyniu nes jau buna rezultatas aiskus,laimi rytas-palaikei ryta.Laimi Zalgiris-palaikei Zalgiri
taip niekada nepralosi Cia tai zmogus kuris supranta musu emocijas,tiek Zalgirio fanu tiek ir ryto,nes mes sergam tik uz viena ir dar kaip kvaileliai visada uz ta pacia komanda ,o jis tai uz viena tai uz kita
Comment
-
Parašė Road Rodyti pranešimąO tu pavyzdziui gali po komanda pasirinkt savaites dienai kiekvienai,tada busi toks sakyciau labai jau vieningas su visais,tikras Lietuvis,dar tikresnis krepsinio myletojas
Geriausia nuspresti ka palaikai,po rungtyniu nes jau buna rezultatas aiskus,laimi rytas-palaikei ryta.Laimi Zalgiris-palaikei Zalgiri
taip niekada nepralosi Cia tai zmogus kuris supranta musu emocijas,tiek Zalgirio fanu tiek ir ryto,nes mes sergam tik uz viena ir dar kaip kvaileliai visada uz ta pacia komanda ,o jis tai uz viena tai uz kita
Comment
Comment