Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Po LKF finalo – “Lietuvos ryto” sirgalių ir policijos konfliktas (VIDEO)

http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=76389

atrodo po incidento Panevezy, ryto fanai sukelia nerima kitoms arenoms

Comment

Man atrodo tuoj laimės trečias šitas peštynes, kur žali berniukai ir portugalai mušasi.. Oj, lups Jus Mantas, oj lups..
      Jūsų,
      Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
        Pirmas zingsnis butu tas, kad tie visi kam, kaip patys prisipazista, krepsinis nera svarbus, arba tuo labiau prabalsavo "Nekenciu krepsinio!", is vis nesirodytu sitoj temoj.
        OK, man tai visai nesunku. Vadovaujantis tavo logika, neturetum kisti nosies i "tolerancija Lietuvoje" skyreli

Prie ruso man buvo geriau

Comment

http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=76389

atrodo po incidento Panevezy, ryto fanai sukelia nerima kitoms arenoms
          Pirma pažiūrėk video, o ne reikš savo durnus įsitikinimus. Čia labai aiškiai buvo žmonių teisės pažeistos. Kuo motyvuodami policininkai juos laikė ten toj tribūnoj ir neišleido? Tariama pavojaus kitiems grėsme? Kad kels "rasborkes" ? Tai gal davai Apskritai į salę žmonių neįleidžiam? Tokių įgaliojimų policininkai neturėjo. Aš pasipiktinęs

Comment

/\ patys išsikėlė plakatą, kad visi jų nemėgsta, ir jiems tai nerūpi. tai visgi gal rūpi tada?

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
              Pirma pažiūrėk video, o ne reikš savo durnus įsitikinimus. Čia labai aiškiai buvo žmonių teisės pažeistos. Kuo motyvuodami policininkai juos laikė ten toj tribūnoj ir neišleido? Tariama pavojaus kitiems grėsme? Kad kels "rasborkes" ? Tai gal davai Apskritai į salę žmonių neįleidžiam? Tokių įgaliojimų policininkai neturėjo. Aš pasipiktinęs
              As net nieko ir nesakiau, kad tai buvo teisinga ar neteisinga, teiseta ar neteiseta.
              Tik speju, kad viena is priezasciu gali but gali buti tos kedes Panevezy. Kitos priezastys, tos kad ryto fanu ko gero maziau buvo, be to ju komanda pralaimejo, taigi turbut noreta isvengti konfliktu.

Comment

Parašė alonso Rodyti pranešimą
                OK, man tai visai nesunku. Vadovaujantis tavo logika, neturetum kisti nosies i "tolerancija Lietuvoje" skyreli
                As niekur nesakiau, kad esu pries tolerancija ar pan..

Comment

Nu dėl Panevėžio tai sutinku, bet čia visai kitokia situacija. Pats sakai, kad jų mažiau buvo, nu tai ir grėsmės neturėtų daug kelt, bet tas žmogus taigi viską normaliai paaiškino, kad jie ramiai norėjo išeit, o mentai tiesiog jų neišleido. Na išties keista tokia situacija gavosi....

Comment

Parašė alonso Rodyti pranešimą
                    tolerantiskieji jus tolerantiskieji
                    As pasizejau tai Lietuvoj tolerantiskiausias jaunimas,ir mes isvis lenkiam sakyciau vakarus europietiskumu ir tolerantiskumu ir laisvumu ,pakantumu viskam

O as esu uz tai kad jei zmogus nesidomi krepsiniu tai nesakau kad neit i tema ar pan,bet nereik lysti i diskusijas tarp dvieju zmoniu tarkime kuriems jis tikrai rupi ir jie ismano ka sneka...Daugiausia cia tokiu kur paraso vienas, o kaip cia tuoj nusiris viskas iki delfio lygio, kaip negalima taip ne i tema kalbeti ir dar 10 is paskos pradeda rasyti kaip negerai ir kaip visi ne apie tai apie ka reik sneka...

o cia kad nebuciau apkaltintas kad sneku ne apie krepsini
                    http://www.zalgiris.lt/LT/naujienos/zinutes/3717/

Comment

Na va, patvirtino ir pats Zalgirio klubas, kad senegalietis Vardenis Pavardenis atvyksta i Kauna
                      Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

O, kiek išviso bus užsieniečiu pa žalgieri?
                        W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                        Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                        Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Parašė Karolis! Rodyti pranešimą
                          Bradley turbut neliks. O tada lieka Collinsas, Brownas, Popovicius, Jurakas, Markota ir N'diaye - 6, pas ryta 7, + dar naturalizuotas Anisimovas.
                          Paskutinis taisė kaunaz; 2008.02.08, 00:46.

Comment

Parašė Karolis! Rodyti pranešimą
                            Tiek pat, kiek ir L. Ryte - po 7, jei neklystu.
                            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Nu dėl Panevėžio tai sutinku, bet čia visai kitokia situacija. Pats sakai, kad jų mažiau buvo, nu tai ir grėsmės neturėtų daug kelt, bet tas žmogus taigi viską normaliai paaiškino, kad jie ramiai norėjo išeit, o mentai tiesiog jų neišleido. Na išties keista tokia situacija gavosi....
                              Tas zmogus normaliai viska norejo issiaskint, kaip sakai. Uztat fone girdisi "malonus" balso tembrai... Tai turbut ir atsakymas.

Comment

Bradley turbut neliks. O tada lieka Collinsas, Brownas, Popovicius, Jurakas, Markota ir N'diaye - 6, pas ryta 7, + dar naturalizuotas Anisimovas.
                                Aš visai neklausiau, kiek pas ryta užsieniečių !
                                Paskutinis taisė Karolis!; 2008.02.08, 00:58.
                                W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                                Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                                Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Parašė Road Rodyti pranešimą
                                  tolerantiskieji jus tolerantiskieji
                                  As pasizejau tai Lietuvoj tolerantiskiausias jaunimas,ir mes isvis lenkiam sakyciau vakarus europietiskumu ir tolerantiskumu ir laisvumu ,pakantumu viskam

O as esu uz tai kad jei zmogus nesidomi krepsiniu tai nesakau kad neit i tema ar pan,bet nereik lysti i diskusijas tarp dvieju zmoniu tarkime kuriems jis tikrai rupi ir jie ismano ka sneka...Daugiausia cia tokiu kur paraso vienas, o kaip cia tuoj nusiris viskas iki delfio lygio, kaip negalima taip ne i tema kalbeti ir dar 10 is paskos pradeda rasyti kaip negerai ir kaip visi ne apie tai apie ka reik sneka...

o cia kad nebuciau apkaltintas kad sneku ne apie krepsini
                                  http://www.zalgiris.lt/LT/naujienos/zinutes/3717/

Na atsiprašau, bet pagal tave išeina taip, jeigu tas vienas parašo, vieną komentarą, reiškia, kad apskritai nesidomi krepšiniu, nieko neišmano apie jį ir negali kištis į tokias diskusijas?
                                  Aš tavęs nepažystu, tu manęs irgi, bet GAL aš daugiau išmanau apie krepšinį nei tu, kas žino, gal ir ne .. Jei aš pastoviai nekomentuoju, nereiškia, kad nieko nežinau ar nesidomiu. Nematau prasmės komentuoti ir viskas. Kai reikia ir pakomentuoju. Na, o dabar liksiu toliau stebėtojo vaidmenyje.
                                  Ačiū už dėmesį. Į diskusijas nesivelsiu, nesivargink.

P.S. Kad būtų į temą: Rusijos taurė - K.Kemzūros ekipos rankose
                                  http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=76411

Comment

Policija turi tokius įgaliojimus ir juos nuolat naudoja visame pasaulyje. Motyvavo tuo, kad kitaip nebuvo įmanoma atskirti Žalgirio ir ryto fanų. Beje, nedidelės "rasborkės" kiek anksčiau tą dieną jau buvo kilusios tarp rytfanių ir šiauliečių, tad policijos veiksmais nereikėtų stebėtis.

Sėdėdamas fotelyje prieš teliką tu neturi kompetencijos piktintis tokiais dalykais.

Comment

Mamadou N'diaye

Born: Jun 16, 1975
                                      Height: 7-0 / 2,13
                                      Weight: 255 lbs. / 115,7 kg.
                                      College : Auburn
                                      Year's Pro: 5

Geresnis už Woods'ą?

Comment

kažkodėl neatrodo. Woodsas buvo tokia pusiau charizmatiška asmenybė krepšinio aikštelėj su savo pritūpimais po atkovoto kamuolio
                                        Svarbu, kad šitas, kaip kažkas išsireiškė, Vardenis Pavardenis, atartų gynyboje ir kovoje dėl kamuolių. Pagal sudėjimą turėtų būti tam tinkamas, nors nuotraukoj matosi, kad net ir iš vidutinio kartais bando atakuot

Comment

jeigu esat girdėję apie bonifacą ndongą iš unicajos, tai vat čia galim turėti panašų žvėrį

Comment

Working...
                                          X