Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    Kaunas yra Lietuvos krepšinio sostinė. toks šis miestas bus visada, ir jo gyventojai dėl krepšinio yra išprotėję. jeigu didžiuojamės taip šia sporto šaka, tai prašau suprasti, arba bent jau nesišaipyti iš kauniečių, nes mums krepšinis yra Nr1! todėl aršiai ginam savo nuomonę ir savo komandą. ir kai sakoma, kad į rungtynes einam mes tik todėl, kad Kaune atseit nėra ką veikti, tai žiauriai klystama čia. halė pilna todėl, kad kauniečiai myli krepšinį ir tai rodo visai Lietuvai. ir bent jau kaune tada jaučiasi, kad vis dar krepšinio elitinė šalis esame. todėl prašau abipusio supratimo - vieni kaip buvo pamišę, taip ir liks. kiti to turbūt niekada nesupras, bet tegu bent jau nesišaipo.
    http://www.youtube.com/watch?v=wmZNJAP5Q3E

Parašė oranger Rodyti pranešimą
    Viskas. Kas parašys postą po manęs, tas ožys!
    me-ke-keee

Comment

/\ po tokių įvykių gali džiaugtis, kad tik kiaušiniais apmėtė. pagalvok, kas būtų kokioj graikijoj ar turkijoj? serbijoj?.. čia dar kaip kačiukai elgėmės

Comment

/\ po tokių įvykių gali džiaugtis, kad tik kiaušiniais apmėtė. pagalvok, kas būtų kokioj graikijoj ar turkijoj? serbijoj?.. čia dar kaip kačiukai elgėmės
        Geriau nežinot kaip ten būtų. Bet šiaip keista, kad tiek aistrų krepšinis sukelia Anyway

Comment

@daktarėli: "elgėmės"? Tai čia reikia suprasti, kad save priskiri prie tų pusgalvių, kurie pragertais balsais rėkia "p***rai" (kuo čia gėjai dėti? ir kuo jie "kalti"?) ir mėto kiaušinius į autobusą?

Beje, "daktarėli" - mažybinė forma nieko blogo, nebent tu toks didelis vyras, kad daktarėlis tau kaip įžeidimas.

Comment

/\ oj man žinok daktarėli tai visai patinka. mano nickas kai kur toks, nes daktaras užimtas būna kartais taip kad gali vadinti, man negaila. ir sak76'ui ten nesišaipydamas rašiau, jeigu ką. o kas dėl to video, tai rungtynes ramiai stebėjau kaime pas mamą, ant sofos, draugę apsikabinęs juk savaitgalis buvo

Comment

Mane labiau sudomino ne fizinė tavo buvimo vieta, o tas tavo savęs priskyrimas veikėjų iš video grupei.

Comment

Skaitau ir netikiu... Ši tema jau beveik išsigimė į kažkokį keistą vos ne asmeninių santykių aiškinimąsi..
                You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

LRytas man patinka tuo, kad nesugeba net suš..tos taures iskovot Genealu, Kema
                  Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Ši tema tuoj taps k.net ir Delfi lygio.

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                      Mane labiau sudomino ne fizinė tavo buvimo vieta, o tas tavo savęs priskyrimas veikėjų iš video grupei.
                      taip ir nujaučiau, kad prisikabins kažkas prie to žodžio priskiriu save visiems fanams, nekonkretizuok tų, kurie mėtė. dabar mąstant, tikrai negerai darė, bet tada, kai emocijos buvo perpildytos, tai žinai. alkoholis ir visa kita... pats nebūčiau metęs, bet paskandavęs tai matyt... ir nematau tame nieko gėdingo, ar eurolygos rungtynėse varžovus dar ne taip vadinu, rytas man varžovu pasidaro rimtesniu tik finaluose

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
                        LRytas man patinka tuo, kad nesugeba net suš..tos taures iskovot Genealu, Kema
                        Taip, būtent. Bet ne tiek esmė pergalėje ar pralaimėjime, kiek žaidimo kokybėje. Vakarykštės rungtynės buvo kažkas baisaus kai jie net laisvi nemetė.. neminėsiu pavardžiųžaidėjų kurių nereikėjo leist į aikštę (o jų buvo ne vienas ir ne du). Norėčiau tikėt kad dėl tokio žaidimo kalta yra Nielseno trauma, o nes kas daugiau ar giliau..

Miestai.net FB

Comment

o halė kaip sausakimša, taip sausakimša... turbūt Kaune gyvena ne tik tavo pažįstami žinoma, kad yra ir kitaip manančių, nes visgi iš 400000 negali 100 procentų būti tikri fanai. bet kad jų daugiau nei 50 procentų, tai manau, kad nesiginčysite, kolega
                          O ko tu tikiesi, jeigu nieko nemaisau, juk jis kazkur yra rases, kad didziaja laiko dali Kaune, praleidzia homoseksualioj aplinkoj... Tai kur tau ten krepsinis...

Comment

Gal nesileidžiam į asmeniškumus? Man jau atsibodo skaityt pranešimus, kurie su krepšiniu mažai ką bendro turi.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                              Gal nesileidžiam į asmeniškumus? Man jau atsibodo skaityt pranešimus, kurie su krepšiniu mažai ką bendro turi.
                              Pirmas zingsnis butu tas, kad tie visi kam, kaip patys prisipazista, krepsinis nera svarbus, arba tuo labiau prabalsavo "Nekenciu krepsinio!", is vis nesirodytu sitoj temoj.

Comment

o tai nors asat gyvai mate tuos zmones kurie ten dudas pucia?? manau kad ten tavai 3 metu vaikui duoda pazaist bet siaip idomu butu prieit prie tu zmoniu ir paklaust ar jiem neatsibosta ten putinet

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                  Pirmas zingsnis butu tas, kad tie visi kam, kaip patys prisipazista, krepsinis nera svarbus, arba tuo labiau prabalsavo "Nekenciu krepsinio!", is vis nesirodytu sitoj temoj.
                                  Iš esmės tai pritariu, bet nei tu nei aš nesam pajegus prieš tokius, kurie labai siekia išsakyti savo įsitikinimus galbūt ne visiems priimtinais būdais. Manau kad reikia jiems atskirt kažkokią temą kur jie ir galėtų reikštis. Aš, asmeniškai, nemėgstu tokių ir dar tokių, kurie pirma parašo, o tik po to pagalvoja.

Bet, kitąvertus mes gyvenam laisvoj šaly ir tokie raginimai palikti šią temą ir daugiau čia nebesirodyti gali būti mažų mažiausiai netolerantiški. Tai jau yra jų sąžinės reikalas.

Miestai.net FB

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                                    Kema, tau ši LKF taurė š...?
                                    Tai jis juk visai ne tą turėjo galvoje.

Comment

Parašė balabanas Rodyti pranešimą
                                      o tai nors asat gyvai mate tuos zmones kurie ten dudas pucia?? manau kad ten tavai 3 metu vaikui duoda pazaist bet siaip idomu butu prieit prie tu zmoniu ir paklaust ar jiem neatsibosta ten putinet
                                      Klysti, pučia visi, ir maži ir dideli. Teko matyt kaip 3 kostiumuoti solidžiai atrodantys vyrai triūbino...
                                      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Gerai, kalbant i tema apie krepsini. Kazkaip nepastebajau, kad kas nors butu uzsimines apie Shaqo mainus i Suns, uz Mariona.

Comment

/\ dalyks net nežinau, kam to saulėms reikėjo na bet jų reikalas

Comment

Working...
                                          X