Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
    Yra skirtumas tarp to kai sudrausmini tuos, kurie akivaizdziai koliojasi ir vaikiskai giriasi ar maivosi po kiekvienu laimetu rungtyniu, ir tarp to, kad tu dar pridedi visokiu graziu epitetu apie ryta, kokie jie saunus, "mes turim 2 puikias komandas ir fanus" ir pan.. Tai sunkiai suprantama manau ne tik man. Bent jau sakytum, kad mazai domiesi krepsiniu, tada viskas butu gerai. Bet kai tu visur afisuoji savo patriotizma Zalgiriui, pvz. "Zalgirio miestas" ir pan., tai jau absoliuciai nesuderinama su tavo draugiskais pasisakymais ryto atzvilgiu.
    Kaunas lieka Žalgirio miestu net ir tada, jei L. Rytas yra gera komanda. Gera tuo, kad garsina Lietuvos vardą.

Ir aš nepasakiau, kad ji geresnė, kad garsina labiau už ir t.t.. L. Ryto fanų tarpe yra daug protingų žmonių, todėl kodėl konfliktinės situacijos sušvelninimo vardan negaliu to priminti abiejoms pusėms? Bet ir šiuo atveju aš nesakau kad kažkurios vienos tai pusės fanai yra geresni.

Atkreipk dėmesį, kad ir L. Ryto fanai pasako teigiamų dalykų apie Žalgirį. O kodėl jie vienas kito dėl to nepuola?

Žalgirio fanai man yra arčiau širdies, nes jie juk savos komandos fanai. Žalgiris man buvo geriausias, mieliausias nuo mažų dienų. Tai sava komanda. Savo „lojalumu“ Žalgiriui aš neabejoju, o jei kam nors kyla tokių abejonių, tai, nepykit, bet man tas nė motais.

Absurdiška yra tai, kad turiu dėl tokių dalykų čia teisintis gal jau trečią kartą. Turbūt būdamas tokiu „nelojaliu“ Žalgirio gerbėju, tik teršiu šios komandos vardą, skirtingai nė aibė tų, kurie kiekvienai progai pasitaikius skuba išdergti priešo komandą. Štai jie tai tikri šaunuoliai, taip jie kelia savos komandos autoritetą, jie žino kaip reikia parodyti „lojalumą“ savo komandai.

Paskutinis taisė ; 2008.02.07, 20:04.
    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė sak76 Rodyti pranešimą
      Gynėsi prastai, praleido 83 taškus, kaip tokioms svarbioms rungtynėms tai yra daug. Juo labiau, kad Žalgiris ne per geriausiai metė tritaškius, Rytas ne kartą leido mesti visiškai laisviems. Taip pat prastai kovojo dėl atšokusių kamuolių, dažniau klydo.
      Žinoma, neverta sakyti, kad Žalgiris geriau sužaidė. Paprasčiausiai laikraštis leido sau prasčiau sužaisti ir tiek.

Ei, Žalgirio gerbėjai, neįsisvajokim, vistiek visi žino kas Lietuvoj stipriausias, tokius nereikšmingus trofėjus kaip LKF taurė už dyką atiduodantis

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
        Kaunas lieka Žalgirio miestu net ir tada, jei L. Rytas yra gera komanda. Gera tuo, kad garsina Lietuvos vardą.

Ir aš nepasakiau, kad ji geresnė, kad garsina labiau už ir t.t.. L. Ryto fanų tarpe yra daug protingų žmonių, todėl kodėl konfliktinės situacijos sušvelninimo vardan negaliu to priminti abiejoms pusėms? Bet ir šiuo atveju aš nesakau kad kažkurios vienos tai pusės fanai yra geresni.

Atkreipk dėmesį, kad ir L. Ryto fanai pasako teigiamų dalykų apie Žalgirį. O kodėl jie vienas kito dėl to nepuola?

Žalgirio fanai man yra arčiau širdies, nes jie juk savos komandos fanai. Žalgiris man buvo geriausias, mieliausias nuo mažų dienų. Tai sava komanda. Savo „lojalumu“ Žalgiriui aš neabejoju, o jei kam nors kyla tokių abejonių, tai, nepykit, bet man tas nė motais.

Absurdiška yra tai, kad turiu dėl tokių dalykų čia teisintis gal jau trečią kartą. Turbūt būdamas tokiu „nelojaliu“ Žalgirio gerbėju, tik teršiu šios komandos vardą, skirtingai nė aibė tų, kurie kiekvienai progaipasitaikius skuba išdergti priešo komandą. Štai jie tai tikri šaunuoliai, taip jie kelia savos komandos autoritetą, jie žino kaip rekia parodyti „lojalumą“ savo komandai.

Pirmas dalykas. Galima ir reikia pripazint savo komandos pelnyta pralaimejima, kai taip atsitinka. Galima gal net ir pasveikinti su pergale. Bet girti juos isijautus, dziaugtis uz juos, ar tuo labiau sirgti yra neimanoma.
        Antras dalykas. Reikia atprast laikytis tos nuomones, kad Zalgiris - Rytas, lygu Real - Barcelona. Paraleles yra tik masiskume ir priespriesoj. Bet visa tai trunka dar tik 10 metu, o svarbiausia yra tai kas liecia ryto uzkulsines intrigas. Bent jau tai kas buvo anksciau. Ir todel, tai kad ryto fanai pasako teigiamu dalyku apie Zalgiri yra sveikintinas dalykas, bet atsizvelgiant i Vainausku istorijas, Zalgirio sirgaliai neprivalo ir net negali linketi sekmes rytui.

O tokiu tu aceit draugisku paziuru yra tik tie kam krepsinis mazai terupi.

O tas perdetas demesys i salies vardo garsinima, nepilnavertiskumo kaip valstybes piliecio kompleksas... Mazdaug: "vat mes kokia maza tauta, stebuklas kad kazka pasiekeme"... Daugiau pagarbos tautai.
        Paskutinis taisė kaunaz; 2008.02.07, 20:23.

Comment

Parašė aMariux Rodyti pranešimą
          Žinoma, neverta sakyti, kad Žalgiris geriau sužaidė. Paprasčiausiai laikraštis leido sau prasčiau sužaisti ir tiek.

Ei, Žalgirio gerbėjai, neįsisvajokim, vistiek visi žino kas Lietuvoj stipriausias, tokius nereikšmingus trofėjus kaip LKF taurė už dyką atiduodantis
          Is Ryto zaideju ir treneriu veidu po pralaimejimo, buvo akivaizdu, kaip jiems "nerupejo" tos rungtynes...

Comment

Parašė aMariux Rodyti pranešimą

Iš dalies komanda žaidžia taip kaip jai žaisti leidžia varžovai. Vakar Žalgiris žaidė geriau nei Rytas, tai akivaizdu.

Titulas yra svarbu, bet tai yra tik vienas titulas. Jei jis laimėtas tai dar nereiškia, kad viena komanda yra galva aukštesnė už kitą. Kiekvienos komandos pasiekimus bus galima įvertinti tik sezonui pasibaigus.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
              O tas perdetas demesys i salies vardo garsinima, nepilnavertiskumo kaip valstybes piliecio kompleksas... Mazdaug: "vat mes kokia maza tauta, stebuklas kad kazka pasiekeme"... Daugiau pagarbos tautai.
              Daugiau pagarbos savo komandai bei savo miestui, dėstant nuomonę apie kitą komandą ir apie kitą miestą. Tai nebūtinai tau asmeniškai taikau.

O linkėdamas krepšinio komandai garsinti savo šalį ir dėl to, tik dėl to, ją palaikydamas aš negerbiu savo šalies...

"vat mes kokia maza tauta, stebuklas kad kazka pasiekeme"
              Čia nebent tavo išmislas, tavo interpretacija, o gal fantazija. Turbūt neturiu teisės džiaugtis Lietuvos komandos pergale, nes dėl to gali kilti įtarimų, jog nuvertinu savo šalies galimybes ir esu kompleksuotas jos pilietis. Nors šis dėsnis vargiai galiotų, jei analogišką pasiekimą padarytų sava komanda.

Žodžiu, prisipažįstu kapituliavęs prieš tavo argumentus.
              Paskutinis taisė ; 2008.02.07, 20:45.
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Tu manęs asmeniškai nepažįsti, rinkis išsireiškimus.
                Taikliai pastebejo vienas Ryto FANAS - Basanaviciaus galva, kad vakar buvo prasciausios Ryto rugtynes si sezona.. Gaila...
                Pasidziaukit bent tuo, kad prasciausiomis rungtynemis netapo antradienio rungtynes su Siauliais
                Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

o man toks vaizdas, kad ryto forma krenta...
                  Paskutinis taisė Tomkis; 2008.02.07, 21:22.

Comment

Vaikų kliedėsiai atsibodo (gal rakinti šią temą?)

Comment

"Žalgiryje" rungtyniaus aukštaūgis iš Senegalo

Kauno „Žalgirio“ komandą netrukus papildys dar vienas naujas žaidėjas. LKF taurės laimėtojai iš Atėnų "Panellinios" komandos nuomos teisėmis įsigijo senegalietį Mamadou N'Diaye.

Pagal sutartį, 32 metų 212 cm ūgio krepšininkas Kauno klubui priklausys iki birželio 1 dienos.

Dakare gimęs krepšininkas, prieš atvykdamas į Europą, laimę bandė ir NBA lygoje - ilgarankį 2000 metų naujokų biržoje 26 šaukimu pakvietė Denverio „Nuggets“.

Denveryje neužsibuvęs senegalietis vėliau atstovavo Toronto „Raptors“, Dalaso „Mavericks“, Atlantos „Hawks“ ir Los Anždelo „Clippers“ ekipoms.

Atstovaudamas Toronto ekipai M.N'Diaye tapo legendinio Hakeemo Olajuwono globotiniu.

„Treniruotės su Hakeemu man buvo neįkainojama patirtis“, - dažnai prisimena senegalietis.

Vis dėlto aukštūgiui nepavyko įsitvirtinti NBA - per 69 rungtynes jis pelnydavo 3,8 taško, atkovodavo 3,3 kamuolio ir blokuodavo po vieną varžovo metimą.

Neradęs vietos už Atlanto, senegalietis atsisuko į Europą - pasirašė sutartį su Salonikų PAOK, o vėliau persikėlė į Atėnus.

Įsigiję šį aukštaūgį Kauno klubo vadovai greičiausiai atsisveikins su komandoje nepritapusiu amerikiečiu Michaelu Bradley
                      Baikit čia rietis, bloga jau nuo to tyčiojimosi vieni iš kitų, kas gudresnis. Va jum naujienu...aišku vistiek ir čia pjausitės

Comment

Tu manęs asmeniškai nepažįsti, rinkis išsireiškimus.
                        sak76, pažiūrėjus temą, kiek čia žmonių lankėsi ir diskutavo ir kiek dabar aktyvių liko, supranti, kad teisingai tie padarė, kurie paliko šitą temą, vien dėl tokių, kurie "atsiranda" tik po laimėtų rungtynių (kai kurie dar ir neišsiblaivę) ir pila visą susikaupusį "turinį". Krepšinis - tai čia tik ledkalnio viršūnė po kuria slepiasi visos kitos nuoskaudos. Čia š... ta taurė, palyginus su kitu laimėjimu. Bet čia jau galima būtų didelį fleimą išprovokuoti.
                        Spręsk pats, ar verta čia kažką įrodinėti.
                        gera gyventi gerai

Comment

Kaip galima sirgti uz dvi komandas ir tik tada kai jos tarpusavy zaidzia issirinkt viena?Treciadieni tu uz Zalgiri,ketvirtadieni jau uz ryta o savaitgalai kai zaidzia tarpusavyje tu vel uz Zalgiri,o jei zais eurolygoj kartu viena pries kita kadanos(jei pavyktu abiem nueiti toli ...) tai gal sirgtum uz geri ir uz grazu krepsini?
                          man ir atrodo kad zmogus kuriam krepsinis iauges i krauja ir jis juo domisi kiek save atsimena,serga uz savo kluba...tikrai neliaupsins kito klubo ir t.t.
                          Taip bent jau elgiasi 100 procentu mano pazystamu zmoniu kurie yra visa sirdim uz Zalgiri...
                          priklausydamas vienai firmai,ir turedamas konkurentine firma turbut nelauki ju sekmes europoje ar kur kitur,verslo klestejimo,nes jie konkurentai ir tu esi sito kolektyvo dalis...

Comment

Kema, tau ši LKF taurė š...?

Comment

Kaunas yra Lietuvos krepšinio sostinė. toks šis miestas bus visada, ir jo gyventojai dėl krepšinio yra išprotėję. jeigu didžiuojamės taip šia sporto šaka, tai prašau suprasti, arba bent jau nesišaipyti iš kauniečių, nes mums krepšinis yra Nr1! todėl aršiai ginam savo nuomonę ir savo komandą. ir kai sakoma, kad į rungtynes einam mes tik todėl, kad Kaune atseit nėra ką veikti, tai žiauriai klystama čia. halė pilna todėl, kad kauniečiai myli krepšinį ir tai rodo visai Lietuvai. ir bent jau kaune tada jaučiasi, kad vis dar krepšinio elitinė šalis esame. todėl prašau abipusio supratimo - vieni kaip buvo pamišę, taip ir liks. kiti to turbūt niekada nesupras, bet tegu bent jau nesišaipo.

Comment

Parašė Road Rodyti pranešimą
                                Kaip galima sirgti uz dvi komandas ir tik tada kai jos tarpusavy zaidzia issirinkt viena?
                                Nėra visai taip, kaip tu parašei. Bet tavo sąmonė niekada nesuvoks to, tau klausimas „kaip galima“ atrodo toks pats natūralus, kaip kad man atsakymas į jį - galima.

Tik tu neteisingai įsivaizduoji mano sirgimą už L. Rytą. Tai tiesiog linkėjimas Lietuvos komandai sėkmės, tiek. Tai jokiu aspektu neprilygsta savos komandos palaikymui.

Ir tu nė velnio nenutuoki, koks aš esu Žalgirio fanas

Taip sakant, gana. Dabar savo nuomones apie mano logiką galit išsakyt vienas kitam.

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                todėl aršiai ginam savo nuomonę ir savo komandą.
                                Galima ginti atkakliai, argumentuotai, bet kam reikia ginti aršiai? Nebent tas žodis čia naudojamas kaip žodžio „atkakliai“ sinonimas.

<...> vieni kaip buvo pamišę, taip ir liks.
                                Kai kuriuos savo poelgius iš stiprios meilės Žalgiriui net gėdyčiausi atskleisti forume (ne, nieko nekultūringo).

Bet argi toks parsidavėlis gali būti „pamišęs“ dėl krepšinio ar dėl Žalgirio
                                Paskutinis taisė ; 2008.02.07, 21:56.
                                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Tam, kam LKF taurė yra š... , primenu, kad už LKF čempiono titulą Žalgiris gavo 5 Eurolygos reitingo taškus. Tuo tarpu vicečempionas - 3. Skirtumas nedidelis, tačiau gali būti labai svarbus ateityje.

Comment

Viskas. Kas parašys postą po manęs, tas ožys!

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                      Kaunas yra Lietuvos krepšinio sostinė. toks šis miestas bus visada, ir jo gyventojai dėl krepšinio yra išprotėję. jeigu didžiuojamės taip šia sporto šaka, tai prašau suprasti, arba bent jau nesišaipyti iš kauniečių, nes mums krepšinis yra Nr1! todėl aršiai ginam savo nuomonę ir savo komandą. ir kai sakoma, kad į rungtynes einam mes tik todėl, kad Kaune atseit nėra ką veikti, tai žiauriai klystama čia. halė pilna todėl, kad kauniečiai myli krepšinį ir tai rodo visai Lietuvai. ir bent jau kaune tada jaučiasi, kad vis dar krepšinio elitinė šalis esame. todėl prašau abipusio supratimo - vieni kaip buvo pamišę, taip ir liks. kiti to turbūt niekada nesupras, bet tegu bent jau nesišaipo.
                                      O gal uzteks? niekas is mano kaunieciu beveik niekad neina krepsinio ziureti i hale. net ir krepsinio rezultatu neaptarineja..yra ir kur kas geresniu dalyku, nei aklas fanatizmas. tad prasyciau apibendrinimus pasilaikyti sau

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Parašė boo Rodyti pranešimą
                                        Baikit čia rietis, bloga jau nuo to tyčiojimosi vieni iš kitų, kas gudresnis.
                                        Labai prasmingas patarimas!

Comment

Parašė alonso Rodyti pranešimą
                                          O gal uzteks? niekas is mano kaunieciu beveik niekad neina krepsinio ziureti i hale. net ir krepsinio rezultatu neaptarineja..yra ir kur kas geresniu dalyku, nei aklas fanatizmas. tad prasyciau apibendrinimus pasilaikyti sau
                                          o halė kaip sausakimša, taip sausakimša... turbūt Kaune gyvena ne tik tavo pažįstami žinoma, kad yra ir kitaip manančių, nes visgi iš 400000 negali 100 procentų būti tikri fanai. bet kad jų daugiau nei 50 procentų, tai manau, kad nesiginčysite, kolega

Comment

Working...
                                          X