Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
Ir aš nepasakiau, kad ji geresnė, kad garsina labiau už ir t.t.. L. Ryto fanų tarpe yra daug protingų žmonių, todėl kodėl konfliktinės situacijos sušvelninimo vardan negaliu to priminti abiejoms pusėms? Bet ir šiuo atveju aš nesakau kad kažkurios vienos tai pusės fanai yra geresni.
Atkreipk dėmesį, kad ir L. Ryto fanai pasako teigiamų dalykų apie Žalgirį. O kodėl jie vienas kito dėl to nepuola?
Žalgirio fanai man yra arčiau širdies, nes jie juk savos komandos fanai. Žalgiris man buvo geriausias, mieliausias nuo mažų dienų. Tai sava komanda. Savo „lojalumu“ Žalgiriui aš neabejoju, o jei kam nors kyla tokių abejonių, tai, nepykit, bet man tas nė motais.
Absurdiška yra tai, kad turiu dėl tokių dalykų čia teisintis gal jau trečią kartą. Turbūt būdamas tokiu „nelojaliu“ Žalgirio gerbėju, tik teršiu šios komandos vardą, skirtingai nė aibė tų, kurie kiekvienai progai pasitaikius skuba išdergti priešo komandą. Štai jie tai tikri šaunuoliai, taip jie kelia savos komandos autoritetą, jie žino kaip reikia parodyti „lojalumą“ savo komandai.
Comment