Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė vizas Rodyti pranešimą
    Aš, kam dėti kažkieno sukurtą nesąmonę čia? Nori vėl pakurstyti nesantaiką?
    Ne, nesantaikos nenoriu. Atvirkščiai, kaip norėčiau, kad tauta pagaliau susiprotėtų ir padarytų išvadas. Kovokim aikštelėj aistringai, už jos ribų likim lietuviais (be „portugališkų“ priemaišų). Viena tauta, kuriai 100 kilometrų atstumas nedaro, absoliučiai jokios įtakos Kad ir kaip kai kurie norėtų tai paneigt, esam vienodi nevykėliai ir vienodi šaunuoliai.

Įdėjau tą anekdotą tik tam, kad paerzinčiau Kemą. Prisipažįstu. Bet nepasakyčiau, kad iš piktos valios. Tiesiog jis taip jautriai, iš pažiūros, sureagavo į vieną komentarą, kad nesusilaikiau Gal ir nederėjo taip pasielgt.

Savo nuomonę apie L. Rytą ir jo gerbėjus jau esu išsakęs N kvadratu kartų, ji nepasikeitė

O apie blondines anekdotų irgi daug, jos priprato ir jūs priprasit
    Paskutinis taisė ; 2008.02.07, 18:04.
    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
      O apie blondines anekdotų irgi daug, jos priprato ir jūs priprasit
      Ką bendro turi ''Lietuvos Ryto'' sirgaliai ir blondinės ?Matyt, paslėptas įžeidimas.

Comment

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
        Ką bendro turi ''Lietuvos Ryto'' sirgaliai ir blondinės ?Matyt, paslėptas įžeidimas.
        O, Dieve...

Galiu kirst lažybų, kad Žalgirio gerbėjų gretose yra ne mažiau blondinių, nė L. Ryto

Jei žmogus iš Kauno, jis nebūtinai nekenčia L. Ryto. Ir atvirkščiai.

Gerai, nekenčia tik 40 minučių
        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
          O, Dieve...

Galiu kirst lažybų, kad Žalgirio gerbėjų gretose yra ne mažiau blondinių, nė L. Ryto

Pats esi neva prieš ''nesantaikos kurstymą'' ir čia pat tai darai.Nesu aš didelis ''Lietuvos Ryto'' fanas, nesu ir ''Žalgirio'' fanas, tačiau nepritariu tokiems įžeidinėjimams.Esame viena, vieninga Lietuva.Tokie ir likime.

Comment

Pats esi neva prieš ''nesantaikos kurstymą'' ir čia pat tai darai.Nesu aš didelis ''Lietuvos Ryto'' fanas, nesu ir ''Žalgirio'' fanas, tačiau nepritariu tokiems įžeidinėjimams.Esame viena, vieninga Lietuva.Tokie ir likime.
            Kas jau yra įžeidimas, o kas dar tik pokštas, iš kurio, galbūt, tereikėtų pasijuokti, sprendžia kiekvienas atskirai. Tegul kiekvienas, kuriam tai buvo įžeidimas, man parašo. Ir kiekvieno aš atsiprašysiu asmeniškai

Labai jau jautriai abi pusės reaguoja, atrodo, kaip verdantis katilas, pusiausvyra šiaip ne taip laikosi, bet vos tik vieni bent kažką truputėlį lepteli ir sugriūva visas kortų namelis kaip lavina su savo pareiškimais.

Tas pats juokelis, išsakytas keleto skirtingų žmonių, gali turėti ir skirtingus tikslus bei prasmes. Mano atžvilgiu, nebuvo norėta išsakyti nieko pikto. Tas ir blogai, kad dažniausiai yra sprendžiama apie vieną ar kitą pusę, Kaunas - Vilnius, Žalgiris - L. Rytas, bendrai, o ne apie kiekvieną asmenį atskirai. Todėl paskui ir gaunasi ta priešprieša, nes vienam pasielgus netinkamai, apkaltinami visi. Net ir tie, kurie realiai nėra kalti, tad logiška, kad jie reaguoja neigiamai, o tada atsako ne ką geriau.

Nutrinkit tuos pranešimus, atsakykit tuo pačiu apie Žalgirį ar asmeniškai mane, tik noriu vakare eit miegot ramia sąžine
            Paskutinis taisė ; 2008.02.07, 18:20.
            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Taip, susivienykime vieningai kovai prieš DŪDAS, kaip kad prieš kryžiuočius kadaise..
              Jūsų,
              Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Vakar Rytas sužaidė prasčiausiais rungtynes šį sezoną, sunku net pasakyti kodėl, gal dėl to kad prieš tai sunkiai laimėjo prieš Šiaulius. O kas stipresnis bus aišku tik sezonui pasibaigus.

Comment

visus su pergale,kitus su pralaimejimu

Manau pagrindine laimejimo priezastis,kad apsigyneme baudos aikstelej ir atkirtom Praisa nuo petraviciaus.As isvis manau kad Petravicius yra gerokai pervertintas,jo zaidimas akivaizdziai yra priklausomas nuo praiso,jei suzaidzia du pries du tai gerai,jei ne puolimo arsenalas kaip ir issekes
                  Zinoma ir labai geras Colinzo zaidimas turejo itakos,bet nelindo Braunui taip kad tas ant to...

Man dabar idomus du dalykai,koki aukstaugi nusipirks Zalgiris ir kokia staiga liga susirgs Triufelis lazinuosi kad si karta tai nebus nugaros skausmai...
                  galima triuskinti Lemanus ir iveikti Cibonas,bet jei pralaimi kova del trofejaus,ruoskis vaistuku kokiai tai ligai gydyti

Comment

Nesu as nei didelis tavo nuomones kritikas nei palaikytojas.Bet kad ieskai pasleptu izeidinejimu tai jau sakyciau negrazu

Tai susikibkime visi uz rankuciu ir begiokim zydinciais laukais jei jau mes tokie vieningi...Visalaik buvo ir bus priespriesa tarp tokiu klubu ir visam pasaulyje taip yra ....sunku suprasti kai nesergi nei uz viena nei uz kita...
                    sveiki mano numeris 10,as uz taika pasaulyje

Comment

Parašė sak76 Rodyti pranešimą
                      Vakar Rytas sužaidė prasčiausiais rungtynes šį sezoną, sunku net pasakyti kodėl, gal dėl to kad prieš tai sunkiai laimėjo prieš Šiaulius.
                      Nemanau kad zaidimas buvo toks jau prastas, jei neblogai gynesi, aisku ne visais momentais, Price, Eidson ir Vromanas gerai isijunge i puolima, buvo sulauzyta ir zalgirio gynyba, galbut net rasta daugiau spragu lengvesniems taskams.

Tiesiog Zalgiris suzaide geriau si karta.

Parašė sak76 Rodyti pranešimą
                      O kas stipresnis bus aišku tik sezonui pasibaigus.
                      Ir vel tu neteisus, cia buvo LKF taures varzybos, apie koki sezona kalbi? Viskas, pabaiga, Zalgiris jas laimejo

Jeigu kalbi apie LKL, BBL ar kitas lygas tai ten niekas dar neaisku, o LKF viskas jau aisku.
                      I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                        Pradžiai siūlau panaudoti MEMORTOP, NOOTROPIL, GINKO BILOBA.

p.s. jei nepasitiki, kreipkis į šeimos gydytoją.

p.s. kai baigsi kursą, galima bus diskutuoti
                        Oj kaip teisybe akis bado Ir nereiketu cia rekomenduot receptiniu vaistu, jei nesi praktikuojantis gydytojas
                        Taikliai pastebejo vienas Ryto faniukas, kad vakar buvo prasciausios Ryto rugtynes si sezona.. butent, prasciausios pries Zalgiri tokiu rungtyniu dar bus siemet ne vienerios
                        Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Parašė Rodyti pranešimą

Cia tu smarkiai klysti. Nespresk apie visus pagal savo vieno, tikrai keista pavyzdi(sakaisi esas mirtinas Zalgirio fanas, bet nuolat advokatauji ryta, sergi Uleb cupe "uz Lietuva"(ryta) ir t.t.).

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                            Taip, susivienykime vieningai kovai prieš DŪDAS, kaip kad prieš kryžiuočius kadaise..
                            Problema ne dudose, o kada ta mase zmoniu tas dudas pucia.

Comment

/\ kaip tai kada? visada

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                Cia tu smarkiai klysti. Nespresk apie visus pagal savo vieno, tikrai keista pavyzdi(sakaisi esas mirtinas Zalgirio fanas, bet nuolat advokatauji ryta, sergi Uleb cupe "uz Lietuva"(ryta) ir t.t.).
                                Ne mirtinas aš, dar niekas nuo manęs nemirė

L. Ryto „neadvokatauju“, kartais matau akivaizdžiai neteisingus ir perdėtus Žalgirio fanų pasisakymus, į kuriuos sureaguoju pats tam, kad to daryti nereikėtų L. Ryto fanams, o iš to nekiltų dar didesnis konfliktas, kuris man, kaip Žalgirio fanui, nebus malonus nujaučiant tolimesnę įvykių eigą ir kitos pusės pasisakymus.

Visi mano veiksmai/pasisakymai yra grįsti kažkokia tai logika ir motyvais. Ne visi juos supranta. Ypač tie aršieji „fanai-mirtininkai“

Už savo komandą galima sirgti nebūtinai menkinant kitą.
                                Paskutinis taisė ; 2008.02.07, 19:44.
                                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                  Ne mirtinas aš, dar niekas nuo manęs nemirė

L. Ryto „neadvokatauju“, kartais matau akivaizdžiai neteisingus ir perdėtus Žalgirio fanų pasisakymus, į kuriuos sureaguoju pats tam, kad to daryti nereikėtų L. Ryto fanams, o iš to nekiltų dar didesnis konfliktas, kuris man, kaip Žalgirio fanui, nebus malonus nujaučiant tolimesnę įvykių eigą ir kitos pusės pasisakymus.

Visi mano veiksmai/pasisakymai yra grįsti kažkokia tai logika ir motyvais. Ne visi juos supranta. Ypač tie aršieji fanai-mirtininkai

Už savo komandą galima sirgti nebūtinai menkinant kitą.
                                  Yra skirtumas tarp to kai sudrausmini tuos, kurie akivaizdziai koliojasi ir vaikiskai giriasi ar maivosi po kiekvienu laimetu rungtyniu, ir tarp to, kad tu dar pridedi visokiu graziu epitetu apie ryta, kokie jie saunus, "mes turim 2 puikias komandas ir fanus" ir pan.. Tai sunkiai suprantama manau ne tik man. Bent jau sakytum, kad mazai domiesi krepsiniu, tada viskas butu gerai. Bet kai tu visur afisuoji savo patriotizma Zalgiriui, pvz. "Zalgirio miestas" ir pan., tai jau absoliuciai nesuderinama su tavo draugiskais pasisakymais ryto atzvilgiu.

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                    /\ kaip tai kada? visada
                                    Jeigu pustu ne visada, o tada kai reikia, viskas butu puiku.

Comment

bet jie pučia visada...

Comment

Parašė Mindoza Rodyti pranešimą
                                        Nemanau kad zaidimas buvo toks jau prastas, jei neblogai gynesi, aisku ne visais momentais, Price, Eidson ir Vromanas gerai isijunge i puolima, buvo sulauzyta ir zalgirio gynyba, galbut net rasta daugiau spragu lengvesniems taskams.

Tiesiog Zalgiris suzaide geriau si karta.
                                        Gynėsi prastai, praleido 83 taškus, kaip tokioms svarbioms rungtynėms tai yra daug. Juo labiau, kad Žalgiris ne per geriausiai metė tritaškius, Rytas ne kartą leido mesti visiškai laisviems. Taip pat prastai kovojo dėl atšokusių kamuolių, dažniau klydo.

Ir vel tu neteisus, cia buvo LKF taures varzybos, apie koki sezona kalbi? Viskas, pabaiga, Zalgiris jas laimejo

Jeigu kalbi apie LKL, BBL ar kitas lygas tai ten niekas dar neaisku, o LKF viskas jau aisku.
                                        Man šiuo metu pagrindinė kova yra Eurolygos reitingo taškai ir jų santykio pokytis sezono pabaigoje. Nenuvertinant titulų aišku.

Parašė jasha Rodyti pranešimą
                                        Taikliai pastebejo vienas Ryto faniukas, kad vakar buvo prasciausios Ryto rugtynes si sezona..
                                        Tu manęs asmeniškai nepažįsti, rinkis išsireiškimus.

Comment

/\ kas negerai su mažybine forma žodžio fanas? ar tu toks didelis vyras, kad faniukas tau kaip įžeidimas?

Comment

Working...
                                          X