Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
    Na stai kelios nuotraukos Atsiprasau uz bloga kokybe (is mobiliako su max priartinimu)
    P.S. dabar supratau ka ten ant to plakato parase buvo : "PORTUGALAI. Nobody like us. We dont care." Nu vien zo reikejo deti tik apatine eilute bet, kad idejo PORTUGALAI tai dbr bus draugeli del ko pašiepti
    Ziauru. Dar ziauriau negu su tuo nacistu kumscio plakatu.
    Paskutinis taisė 99; 2008.02.07, 10:34.

Comment

Turbūt greitai iškels savo perdarytą klubo emblemą (kur stilizuotas organas)

Comment

Tiesa del to nacistinio plakato, jis vakar taippat buvo (cia su tuo wait power, tik gal kazkiek bandydami paslepti savo isitikinimus ir nuo spaudos akiracio iseme kumsti bet vainika ta paliko).

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
          Su pergale. Šiandien buvot jos verti.
          P.S. Laimėjot mūšį, bet ne karą
          Siulau pabust is ziemos miego Vakar vakare buvo laimetas trofejus,laimetas vienas karas. Liko dar du tiesioginiai ir vienas netiesioginis karas
          Siaip pastebejau, kad Bradley buvo nekokios nuotaikos, kad nebuvo registruotas... Manau, kad Kaune jo dienos jau suskaiciuotos.. Gaila... neblogas ciuvas...
          Dar pridesiu toki pastebejima, kad Zalgiriui iki keliu tokie "stipiriausi silpniausiu Eurolygos grupiu klubai"
          Paskutinis taisė jasha; 2008.02.07, 13:46.
          Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
            Dar pridesiu toki pastebejima, kad Zalgiriui iki keliu tokie "stipiriausi silpniausiu Eurolygos grupiu klubai"
            Pradžiai siūlau panaudoti MEMORTOP, NOOTROPIL, GINKO BILOBA.

p.s. jei nepasitiki, kreipkis į šeimos gydytoją.

p.s. kai baigsi kursą, galima bus diskutuoti
            gera gyventi gerai

Comment

Vilnius. Mokykla. Į klasę ateina nauja mokytoja.

- Aš vardu Tatjana. Aš sergu už "Lietuvos Rytą". Dabar jūs, vaikai, prisistatykite.

Visi vaikai paeiliui atsistoja ir sako: "Aš vardu ****. Sergu už "Lietuvos Rytą".

Tada ateina eilė paskutiniam berniukui:

- Aš vardu Vytautas. Aš sergu už "Žalgirį".

- Vytautai, kaip tu gali sirgti už "Žalgirį"?!

- Tėtis serga už "Žalgirį", mama serga už "Žalgirį", todėl ir aš sergu už "Žalgirį".

- Na ir kas? O jei tavo tėtis būtų narkomanas, o mama - prostitutė, ką tu darytum?

- Sirgčiau už L.Rytą...
              Atsitiktinai radau
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                Atsitiktinai radau
                Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis
                Kažkaip labai banaliai išėjo su tuo paskutiniu Ką aš turėjau omeny... tikiuosi bent šįmet nieko daugiau nebelaimėsit

Comment

Aš, kam dėti kažkieno sukurtą nesąmonę čia? Nori vėl pakurstyti nesantaiką?
                  Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=RRJ4H...?news_id=76389

Čia tai nesąmonė visiška. Netoli tų Ryto sirgalių pats sėdėjau, greičiau Šiaulių buduliai elgėsi blogai, o ne Ryto sirgaliai.

Va tokie buduliai:

Comment

Finalas:

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                        Atsitiktinai radau
                        Nu jau ta amžinoji kova- .Lietuvos Rytas vs. Žalgiris.Asmeniškai man ir tie ir tie patinka.Esame viena Lietuva .Tik, deja, nei ''Lietuvos Ryte'', nei ''Žalgiryje'' lietuvių nelabai ir yra.Naudingiausias LKF žaidėjas, tikras lietuvis ir kaunietis Collinsas.Nors šiose rungtynėse labiau palaikiau ''Lietuvos Rytą'', bet nuoširdžiai sveikinu visus kauniečius su šia pergale.

Comment

sveikinam ryyyttaaa saule kils buciuos tavo akiuuuuu.Ne nu ziauru su tais portugalais...ryto fanai mire mano akyse...

Comment

Aš:
                            atitinkami sklaidosi iš vienos pusės į kitą, ir nieko nepadarysi.

O, kad Žalgiris laimėjo tai labai liux. Tik įdomu, ką rytas veikė Jei taip ir toliau bus - dabartinis treneris jau nebebus geriausias, ir stos į eilę atlyginimui gauti

Comment

Paskutinis taisė Tomkis; 2008.02.07, 17:08.

Comment

Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
                                sveikinam ryyyttaaa saule kils buciuos tavo akiuuuuu.Ne nu ziauru su tais portugalais...ryto fanai mire mano akyse...
                                Tu tikrai trenktas.

Comment

Gaila, kad nemačiau rungtynių. Kągi, sveikinu normalius Kauno Žalgirio fanus, kurių paskaičius komentarus, atrodo čia irgi nėra daug. Pralaimit - dergiatės, laimit - dergiatės. Kada bus gerai?

Comment

Vėl su ta prišprieša. Šį kartą Žalgiris, kitą Rytas, už tai šios dvikovos ir nuostabios.

Bet tas dūdas, tas fak** dūdas tai reikia DRAUSTI. Iš proto vos neišėjau.. Kodėl tikrieji fanai neužsiima PR akcija "Pūsti dūdas ne lyyyygis"? Nes dabar nesigirdi to jų fanatelinimo per tas dūdas.. Šiaulių mentalo ypatumai kažkokie.. Nors ir futbole tas pats, kai Kaune rinktinė žaidžia.. DRAUST tas dūdas.
                                    Jūsų,
                                    Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                                      Bet tas dūdas, tas fak** dūdas tai reikia DRAUSTI. Iš proto vos neišėjau.. Kodėl tikrieji fanai neužsiima PR akcija "Pūsti dūdas ne lyyyygis"? Nes dabar nesigirdi to jų fanatelinimo per tas dūdas.. Šiaulių mentalo ypatumai kažkokie.. Nors ir futbole tas pats, kai Kaune rinktinė žaidžia.. DRAUST tas dūdas.
                                      per futbolą tikrai nebūna taip žiauru o šiaip mažas bandymas jau buvo jei ką suprasi per dūdų triukšmą:
                                      Paskutinis taisė Tomkis; 2008.02.07, 17:36. Priežastis: klaidos ;)

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                                        per futbola tikrai nebūna taip žiauru o šiaip mažas bandymas jau buvo jei ka suprasi per dūdų triukšmą:
                                        Turiu omeny per spaudą kokius sp. pranešimus leisti, auklėti tuos runkelius, nes nu neįmanoma.. Net Albanijoj tokių nesamonių nebūna..
                                        Jūsų,
                                        Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                                          per futbolą tikrai nebūna taip žiauru o šiaip mažas bandymas jau buvo jei ką suprasi per dūdų triukšmą:
                                          O siaubas... Per 20 sekundžių supykino. Dūdas galima naudoti nebent per lemiamas priešininkų atakas, nes per ausis tai "duoda"

Paskutinis taisė rat; 2008.02.07, 17:58.

Comment

Working...
                                          X