Parašė NIR_Rimc
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąSu pergale. Šiandien buvot jos verti.
P.S. Laimėjot mūšį, bet ne karą
Siaip pastebejau, kad Bradley buvo nekokios nuotaikos, kad nebuvo registruotas... Manau, kad Kaune jo dienos jau suskaiciuotos.. Gaila... neblogas ciuvas...
Dar pridesiu toki pastebejima, kad Zalgiriui iki keliu tokie "stipiriausi silpniausiu Eurolygos grupiu klubai"Paskutinis taisė jasha; 2008.02.07, 13:46.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąDar pridesiu toki pastebejima, kad Zalgiriui iki keliu tokie "stipiriausi silpniausiu Eurolygos grupiu klubai"
p.s. jei nepasitiki, kreipkis į šeimos gydytoją.
p.s. kai baigsi kursą, galima bus diskutuotigera gyventi gerai
Comment
-
Vilnius. Mokykla. Į klasę ateina nauja mokytoja.
- Aš vardu Tatjana. Aš sergu už "Lietuvos Rytą". Dabar jūs, vaikai, prisistatykite.
Visi vaikai paeiliui atsistoja ir sako: "Aš vardu ****. Sergu už "Lietuvos Rytą".
Tada ateina eilė paskutiniam berniukui:
- Aš vardu Vytautas. Aš sergu už "Žalgirį".
- Vytautai, kaip tu gali sirgti už "Žalgirį"?!
- Tėtis serga už "Žalgirį", mama serga už "Žalgirį", todėl ir aš sergu už "Žalgirį".
- Na ir kas? O jei tavo tėtis būtų narkomanas, o mama - prostitutė, ką tu darytum?
- Sirgčiau už L.Rytą...
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąAtsitiktinai radau
Kažkaip labai banaliai išėjo su tuo paskutiniu Ką aš turėjau omeny... tikiuosi bent šįmet nieko daugiau nebelaimėsit
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RRJ4H...?news_id=76389
Čia tai nesąmonė visiška. Netoli tų Ryto sirgalių pats sėdėjau, greičiau Šiaulių buduliai elgėsi blogai, o ne Ryto sirgaliai.
Va tokie buduliai:
Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąAtsitiktinai radau
Comment
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąsveikinam ryyyttaaa saule kils buciuos tavo akiuuuuu.Ne nu ziauru su tais portugalais...ryto fanai mire mano akyse...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Vėl su ta prišprieša. Šį kartą Žalgiris, kitą Rytas, už tai šios dvikovos ir nuostabios.
Bet tas dūdas, tas fak** dūdas tai reikia DRAUSTI. Iš proto vos neišėjau.. Kodėl tikrieji fanai neužsiima PR akcija "Pūsti dūdas ne lyyyygis"? Nes dabar nesigirdi to jų fanatelinimo per tas dūdas.. Šiaulių mentalo ypatumai kažkokie.. Nors ir futbole tas pats, kai Kaune rinktinė žaidžia.. DRAUST tas dūdas.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąBet tas dūdas, tas fak** dūdas tai reikia DRAUSTI. Iš proto vos neišėjau.. Kodėl tikrieji fanai neužsiima PR akcija "Pūsti dūdas ne lyyyygis"? Nes dabar nesigirdi to jų fanatelinimo per tas dūdas.. Šiaulių mentalo ypatumai kažkokie.. Nors ir futbole tas pats, kai Kaune rinktinė žaidžia.. DRAUST tas dūdas.
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąper futbola tikrai nebūna taip žiauru o šiaip mažas bandymas jau buvo jei ka suprasi per dūdų triukšmą:
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąper futbolą tikrai nebūna taip žiauru o šiaip mažas bandymas jau buvo jei ką suprasi per dūdų triukšmą:
Paskutinis taisė rat; 2008.02.07, 17:58.
Comment
Comment