va tas ir man nepatinka del to ir niekad pilnai nesu paziurejas varzybu kurios vyksta toje arenoje na dabar kai zaidzia Zalgiris - Rytas dar kaskaip stengiuosi nekreipti demesio i tas pipynes bet siaip tai man ten atmosfera baisi ir vien del tu pipyniu
O aš norėčiau pagirti Žalgirio trenerių štabą...Taip be DC puolime būtų striukiau, bet sakykit, ką norit, treneriai paplušėjo gynyboje ir perskaitė beveik visą LR puolimą: nėra Petravačiaus, kelių Price'o taškų...
Visus su pergale.
VISI KAUNO ZALGILRIO FANAI!!!!!!!!! Su pergale kurios mes nusipelnem!! mes vel geriausi mes vel stipriausi tokie buvom esam ir busim visada Mes jega!!! mes zaliai balta!!! mes geriausia komanda lietuvoj!!Kauno Zalgiris!!! pagarba pricui kiti ten...O DC tai unreal my man!!
O man galit kas is vilnieciu pasakyti kodel jus ta plakata buvot pasikabine "portugalai" cia as neizeist bet kad patys pasikabine virsuj si plakata tai nlb supratau. Suprantu kai kiti jus vadina portugalais bet kad patys save vadinat tai jau jo misios tada. (rytoj idesiu plakato nuotrauka jei iseis is mobiliako istraukt)
/\ bent jau linksmiau būtų, kaip buvo kaune, kai sabas dar lošė su Žalgiriu eurolygoj, orkestras grodavo visas rungtynes. o dabar šiauliuose, tragedija...
O man galit kas is vilnieciu pasakyti kodel jus ta plakata buvot pasikabine "portugalai" cia as neizeist bet kad patys pasikabine virsuj si plakata tai nlb supratau. Suprantu kai kiti jus vadina portugalais bet kad patys save vadinat tai jau jo misios tada. (rytoj idesiu plakato nuotrauka jei iseis is mobiliako istraukt)
Žinai tokį dalyką, kaip atvirkštinė psichologija...
Na stai kelios nuotraukos Atsiprasau uz bloga kokybe (is mobiliako su max priartinimu)
P.S. dabar supratau ka ten ant to plakato parase buvo : "PORTUGALAI. Nobody like us. We dont care." Nu vien zo reikejo deti tik apatine eilute bet, kad idejo PORTUGALAI tai dbr bus draugeli del ko pašiepti
Comment