Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    varosi Žalgiris - pučia, varosi rytas - pučia... žiauru...

Šiaulių 'gezai' reiškiasi kad apie juos nepamirštų
    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
      varosi Žalgiris - pučia, varosi rytas - pučia... žiauru...
      va tas ir man nepatinka del to ir niekad pilnai nesu paziurejas varzybu kurios vyksta toje arenoje na dabar kai zaidzia Zalgiris - Rytas dar kaskaip stengiuosi nekreipti demesio i tas pipynes bet siaip tai man ten atmosfera baisi ir vien del tu pipyniu

Comment

Šiaulių fanai yra unikalūs Europoje - jie serga PRIEŠ visus
        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Mes jamam šitą pergalę. DC DC šian pavarė
          You've got one life! Live it!

Comment

Su pergale! Pakankamai neįtemptos rungtynės. Svarbu taurė mūsų!

Comment

TOs dudos tikrai igryso, bet vistiek rungtynes grazios buvo. SU grazia Pergale!

Comment

Su pergale visus, o ypac Zalgiri ir Siaulius del pergaliu siandien, LKF taure gryzta is kur atejus
                I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Su pergale visus Žalgirio gerbėjus!

Comment

Su pergale. Šiandien buvot jos verti.
                    P.S. Laimėjot mūšį, bet ne karą

Comment

Laimėjom? Ne... D'oh...

Comment

neblogai neblogai su pergale VISI KAUNO ŽALGIRIO FANAI!

Comment

O aš norėčiau pagirti Žalgirio trenerių štabą...Taip be DC puolime būtų striukiau, bet sakykit, ką norit, treneriai paplušėjo gynyboje ir perskaitė beveik visą LR puolimą: nėra Petravačiaus, kelių Price'o taškų...
                          Visus su pergale.
                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                          Dordrechtas/Haarlemas
                          Nesebaras/Plovdivas
                          Kiolnas

Comment

VISI KAUNO ZALGILRIO FANAI!!!!!!!!! Su pergale kurios mes nusipelnem!! mes vel geriausi mes vel stipriausi tokie buvom esam ir busim visada Mes jega!!! mes zaliai balta!!! mes geriausia komanda lietuvoj!!Kauno Zalgiris!!! pagarba pricui kiti ten...O DC tai unreal my man!!

Comment

Su pergale! Atrodo Eurolygos grupes nugaletojai nuleisti ant zemes...

Comment

Šiaulių pūtikai po antro kėlinuko sutiko papozuoti prieš kamerą :

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

O, kad tokie trubadūrai būtų, būtų kitas reikalas !
                                  W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                                  Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                                  Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

O man galit kas is vilnieciu pasakyti kodel jus ta plakata buvot pasikabine "portugalai" cia as neizeist bet kad patys pasikabine virsuj si plakata tai nlb supratau. Suprantu kai kiti jus vadina portugalais bet kad patys save vadinat tai jau jo misios tada. (rytoj idesiu plakato nuotrauka jei iseis is mobiliako istraukt)

Comment

/\ bent jau linksmiau būtų, kaip buvo kaune, kai sabas dar lošė su Žalgiriu eurolygoj, orkestras grodavo visas rungtynes. o dabar šiauliuose, tragedija...

Comment

Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
                                        O man galit kas is vilnieciu pasakyti kodel jus ta plakata buvot pasikabine "portugalai" cia as neizeist bet kad patys pasikabine virsuj si plakata tai nlb supratau. Suprantu kai kiti jus vadina portugalais bet kad patys save vadinat tai jau jo misios tada. (rytoj idesiu plakato nuotrauka jei iseis is mobiliako istraukt)
                                        Žinai tokį dalyką, kaip atvirkštinė psichologija...
                                        Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Na stai kelios nuotraukos Atsiprasau uz bloga kokybe (is mobiliako su max priartinimu)
                                          P.S. dabar supratau ka ten ant to plakato parase buvo : "PORTUGALAI. Nobody like us. We dont care." Nu vien zo reikejo deti tik apatine eilute bet, kad idejo PORTUGALAI tai dbr bus draugeli del ko pašiepti
                                          Attached Files
                                          Paskutinis taisė 99; 2008.02.07, 10:34.

Comment

Working...
                                          X