Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Karolis! Rodyti pranešimą
    Tame ir esmė, kad tavo tokios iš piršto laužtos nuomonės nesuprantu.
    Mano nuomone ne is pirsto lauzto, ir tai net nuomone, o akivaizdus pastebijimas kokia yra situacija.
    As ta ne pats susigalvojau. Pakankamai ilgai nuolat lankausi krepsinio forumuose pvz. eurobasket, kur yra tukstanciai registruotu nariu is visos Lietuvos. Be to dar ir su kursiokais atvykusiais is kitu miestu kartais pasnekam apie krepsini.
    Nesuprantu koki tu turi tiksla gincydamasis su tuo kas akivaizdu? Galu gale jeigu tu nori irodyti, kad yra priesingai, tai gal tada aiskiai isdestyk, kaip tau viskas atrodo.

Kas del tu zmoniu kas uz Siaulius, tai man idomu ar daug tokiu zmoniu zinai kurie butu is kitu miestu, pvz. Klaipedos, Panevezio ar mazesniu, kurie butu uz Siaulius? Aisku vienetai yra, bet tai lasas juroj lyginant su tais skaiciais kas yra uz Zalgiri arba ryta.
    Paskutinis taisė kaunaz; 2008.01.27, 03:07.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
      Nesuprantu koki tu turi tiksla gincydamasis su tuo kas akivaizdu? Galu gale jeigu tu nori irodyti, kad yra priesingai, tai gal tada aiskiai isdestyk, kaip tau viskas atrodo.
      Diskusija, o ne ginčas. Čia Tu greičiau kažka nori įrodyti, aš tik sakau, kad balsavime Šiauliai atsiriektu kažkokia balsų dali, o tu apie kažkokius komandų lygius, kažkas palaiko kažkas nepalaiko, vienu žodžiu krypsti nuo temos, nuo kurios pradėjom
      W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
      Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
      Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Kas del tu zmoniu kas uz Siaulius, tai man idomu ar daug tokiu zmoniu zinai kurie butu is kitu miestu, pvz. Klaipedos, Panevezio ar mazesniu, kurie butu uz Siaulius?
        Jie tegul geriau palaiko Neptūna ir Techasa!
        Paskutinis taisė Karolis!; 2008.01.27, 03:18.
        Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Parašė Karolis! Rodyti pranešimą
          Diskusija, o ne ginčas. Čia Tu greičiau kažka nori įrodyti, aš tik sakau, kad balsavime Šiauliai atsiriektu kažkokia balsų dali, o tu apie kažkokius komandų lygius, kažkas palaiko kažkas nepalaiko, vienu žodžiu krypsti nuo temos, nuo kurios pradėjom
          Atsiriektu nedaugiau balsu negu forume yra siaulieciu. Garantuoju, kad Zalgiris ir rytas gautu balsu ir ne tik is savo miestieciu, net jei ir butu visu LKL miestu komandos balsavime.
          O savo balsus atsiriektu ir Neptunas, ir Panevezys, gal ir kitos komandos. Cia jau viskas priklauso nuo zmoniu skaicius is atkiro miesto sitam forume ir nuo to ar jie lankosi sitoj temoj.
          Mano pirmo komentaro mintis buvo ta, kad reikia arba palikt pradini balsavimo varianta arba i balsavima itraukti ne tik Siaulius, bet ir visas likusias LKL komandas.

Comment

Mano pirmo komentaro mintis buvo ta, ............ arba i balsavima itraukti ne tik Siaulius, bet ir visas likusias LKL komandas.
            Aš už

Comment

Tai butu gerai jeigu kazkas is administratoriu iki galo uzpildytu balsavimo variantus ir is naujo paleistu balsavima.

Comment

As siaulietis, nors palaikau siauliu komanda bet visgi del sios diskusijos balsavau uz zalgiri, o seip mano komandu issidestyma (megima) ziurekit mano parase

Comment

Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
                  As siaulietis, nors palaikau siauliu komanda
                  balsavau uz zalgiri, o seip mano komandu issidestyma (megima) ziurekit mano parase
                  Įdomiai tu čia, įdomiai.

Comment

Balsavau uz zalgiri nes priestai vyko kalba ka kitu miestu zmones palaikytu as ir balsavau uz zalgiri. Siaulius visada palaikiau su bet kuo jie kovotu, taciau kovojant rytui su zalgiriu as palaikau zalgiri, ir tikiuos nueisiu i dabar busianti siauliuose finala tarp zalgirio ir siauliu

Comment

Balsavau uz zalgiri nes priestai vyko kalba ka kitu miestu zmones palaikytu as ir balsavau uz zalgiri.
                      Ši apklausa yra kurią komanda palaikote, o ne už kurią komanda ar L.rytą ar Žalgirį balsauoja iš kitu miestų.

ir tikiuos nueisiu i dabar busianti siauliuose finala tarp zalgirio ir siauliu
                      Ir turbūt Žalgirį palaikysi? Sekmės
                      Paskutinis taisė Karolis!; 2008.01.27, 15:19.

Comment

Balsavau uz zalgiri nes priestai vyko kalba ka kitu miestu zmones palaikytu as ir balsavau uz zalgiri. Siaulius visada palaikiau su bet kuo jie kovotu, taciau kovojant rytui su zalgiriu as palaikau zalgiri, ir tikiuos nueisiu i dabar busianti siauliuose finala tarp zalgirio ir siauliu
                        idomei, idomei tu čia palaikai savo komanda....

Comment

slasher:
                          kokia apklausa, toks ir atsakymas. Juk negalima pažymėti, kad palaikai dvi komandas.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                            slasher:
                            kokia apklausa, toks ir atsakymas. Juk negalima pažymėti, kad palaikai dvi komandas.
                            Tu bent mano citata perskaitei??? Jei palaikai Šiaulius tai ir palaikai juos, jei palaikai Žalgiri tai palaikai ji, jei ryta tai ryta. Kam bereikia išvedžiojimu: vat palaikau Šiaulius bet balsavau už žalgiri, nes jis kažkada žaide su rytu, o as ji palaikiau... tai jau antraeilis planas.

Jai taip pradedam kalbėti, tai aš palaikau visas Lietuviškas komandas, tai kaip šita pažymeti man?
                            Paskutinis taisė slasher; 2008.01.27, 16:10.

Comment

Skaitau, kad reikia iš naujo formuluoti apklausos klausimus įtraukiant tokius punktus:
                              Balsuoju už Žalgirį, bet palaikau Šiaulius;
                              Balsuoju už Rytą, bet palaikau Šiaulius;
                              Balsuoju už Šiaulius, bet palaikau Rytą

........................

Nekenčiu krepšinio, bet palaikau Techasą.....

Tada bus tiksliausia apklausa
                              gera gyventi gerai

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                                Skaitau, kad reikia iš naujo formuluoti apklausos klausimus įtraukiant tokius punktus:
                                Balsuoju už Žalgirį, bet palaikau Šiaulius;
                                Balsuoju už Rytą, bet palaikau Šiaulius;
                                Balsuoju už Šiaulius, bet palaikau Rytą

........................

Tada bus tiksliausia apklausa

Comment

Ir dar truksta vienos definicijos toje balsavimo lenteleje.
                                  Visai megstu krepsini, bet susiklosciusioje situacijoje neturiu jokios palaikomos komandos (pvz., as). Nors esu vilnietis nejauciu jokiu ypatingu jausmu sunegrejusiam ir sujugejusiam LR, del tu paciu priezasciu esu abejingas ir zalgirio rezultatams. Kitos Lietuvos komandos irgi nelabai domina.

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                                    Apsižioplinau

Comment

Naujas "Žalgirio" aukštaūgis – Damiras Markota

Damiras Markota netrukus sustiprins Kauno „Žalgirio“ komandos priekinę liniją. 208 cm ūgio kroatas atstovaus Kauno ekipai iki sezono pabaigos. Sezoną pradėjęs Sankt Peterburgo „Spartak“ komandoje 22 metų krepšininkas į Kauną turėtų atvykti jau trečiadienį.

Rusijos pirmenybėse šį sezoną D.Markota sužaidė 12 rungtynių, per kurias aikštėje praleisdavo po 28,5 minutės, pelnydavo po 11 taškų ir atkovodavo 5,3 kamuolio. FIBA Europos taurės čempionate aukštaūgio statistikos vidurkiai buvo 11,5 taško ir 6,3 atkovoto kamuolio per 30,3 minutės.

Vienas perspektyviausių jaunųjų Kroatijos krepšininkų 2006 m. NBA naujokų biržoje 59 numeriu buvo pasirinktas San Antonijo „Spurs“ klubo, kuris teises į D.Markotą vėliau perleido Milvokio „Bucks“ ekipai. Praėjusį sezoną už Atlanto praleidęs krepšininkas nors sužaidė tik 30 rungtynių pajėgiausioje pasaulio lygoje, tačiau įgavo vertingos patirties.

Iki tol D.Markota rungtyniavo Zagrebo „Cibona“ komandoje. Su ja 2002, 2004 ir 2006 m. jis tapo Kroatijos čempionu.

Buvęs vienu lyderių Kroatijos jaunimo rinktinėse, praėjusį rudenį atliko svarbų vaidmenį ir nacionalinėje vyrų komandoje Europos čempionate Ispanijoje, kurio ketvirtfinalyje kroatai nusileido Lietuvai.

Comment

Atrodo pirktas buvo TOP16-ai. Žiūrėsime, kaip susižais. Beje, Popui į chebrą

Comment

Damir Markota

Comment

Working...
                                          X