Parašė astralindy
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė astralindy Rodyti pranešimąĮdomu, ar yra straipsnis šia tema "Lietuvos ryte"?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąAdvokatas atstovaujantis Druckeriui yra taip pat ir Žalgiriui atstovaujantis Gintaras Černiauskas. Viskas tuo pasakyta
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąIr kas gi tuo pasakyta? Nebent tai, kad rytas pries ~5 metus nuolat rasydavo apie butas ir nebutas Zalgirio skolas, tai dabar nori atsilygint Zalgiris.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKitaip tariant, durnas durnam atsilygina tuo pačiu.
Comment
-
Parašė astralindy Rodyti pranešimąTiesa ir melas nuo šiol yra tas pats?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąVieni sako, kad neturi Druckeriui skolų, kiti sako, kad turi, bet konkrečiai niekas neaišku, o tikėt spauda neverta. Jei Vainauskėlis būtų kaltas, abejoju ar norėtų į teismus eit, ir dar didesnių nuostolių patirt. O dabar gaunasi, jog abi pusės nekaltos, tik vienas nuskriaustas, kitas ne. Nelaikysiu gryna tiesa niekad visko, ką spauda tokiais dalykais rašo.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąDėl lievo trenerio: Kaip ten bebūtų, nuo to tik įdomesnė kova aikštėje bus
Dėl Kleizos: Ar jo treneris ar kas sakė, kad kitoj komandoj Kleiza žaistų starte. O taškai manau ne problema būtų, nes pusę tų amerikiečių gintis nesugeba ir tik vieną pusrutulį naudoja žaisdami.
paskaityk si straipsni apie tai yra uzsimenama
http://www.basketnews.lt/news-12714-...igzde-jav.html
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąAdvokatas atstovaujantis Druckeriui yra taip pat ir Žalgiriui atstovaujantis Gintaras Černiauskas. Viskas tuo pasakyta
Beje, gal ir teismas atstovauja Žalgiriui? Juk tai buvo tik teismo sprendimas.
Comment
-
O, gal balsavimą per naują būtų galima padarytį? Arba bent mano ankstesni pasirinkimą panaikintumėte.Paskutinis taisė Karolis!; 2008.01.27, 02:13.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Karolis! Rodyti pranešimąO, gal balsavimą per naują būtų galima padarytį?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNesamone cia su tais Siauliais. Jeigu jau Siauliai yra, tada reikia ir kitas LKL komandas idet i balsavima. Nes kolkas Siauliams dar toli toli iki Zalgirio ir ryto lygio.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Karolis! Rodyti pranešimąNe apie komandos lygi yra kalbama, o apie, tai kurią komanda palaikai.
Beje Siauliai is esmes idomus tik paties siaulieciams(yra isimciu, bet vienetai tokiu), kaip ir visos likusios LKL komandos, tuo tarpu uz Zalgiri ir ryta serga ir aktyviai domisi siomis komandomis tukstanciai zmoniu is visos Lietuvos.Paskutinis taisė kaunaz; 2008.01.27, 02:24.
Comment
-
Beje tavo ziniai komandos lygis cia labai susijes. Jeigu Siauliai pagal savo sudeti turetu lygiavercia komanda Zalgiriui ar rytui, tikrai beveik nebebutu tokiu siaulieciu, kurie sirgtu uz Zalgiri ar ryta, nes turetu stipria savo miesto komanda. Juk dauguma zmoniu ir serga uz Zalgiri ar ryta vien tik del to, kad ju miestu komandos ne is tolo neprilygsta grandams, o juk visiems norisi matyti auksto lygi krepsini.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTai o ka daryt jeigu zmogus palaiko Neptuna arba Suduva?
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAr pagal tave visi kas ne uz Zalgiri ir ryta, tai visi uz Siaulius?
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBeje Siauliai is esmes idomus tik paties siaulieciams(yra isimciu, bet vienetai tokiu), kaip ir visos likusios LKL komandos, tuo tarpu uz Zalgiri ir ryta serga ir aktyviai domisi siomis komandomis tukstanciai zmoniu is visos Lietuvos.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBeje tavo ziniai komandos lygis cia labai susijes. Jeigu Siauliai pagal savo sudeti turetu lygiavercia komanda Zalgiriui ar rytui, tikrai beveik nebebutu tokiu siaulieciu, kurie sirgtu uz Zalgiri ar ryta, nes turetu stipria savo miesto komanda. Juk dauguma zmoniu ir serga uz Zalgiri ar ryta vien tik del to, kad ju miestu komandos ne is tolo neprilygsta grandams, o juk visiems norisi matyti auksto lygi krepsini.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė Karolis! Rodyti pranešimąTuri konkrečius skaičius?
Parašė Karolis! Rodyti pranešimąO man įdomi tavo nuomonė, už ką Šiauliečiai serga, kai tarkim Šiauliai žaidžia su Žalgiriu ar Lietuvos rytu?Paskutinis taisė kaunaz; 2008.01.27, 02:54.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTie kas Siauliais is vis beveik nesidomi tai uz Zalgiri arba ryta(priklausomai nuo to ka palaiko). Ir cia mano ar nemano nuomone ne prie ko, tiesiog taip yra, be to manau ir pats ta supranti kuo puikiausiai.
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKokiu tau skaiciu reikia?Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBeje Siauliai is esmes idomus tik paties siaulieciams(yra isimciu, bet vienetai tokiu),Parašė kaunaz Rodyti pranešimąuz Zalgiri ir ryta serga ir aktyviai domisi siomis komandomis tukstanciai zmoniu is visos Lietuvos.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
Comment