Su pergale,galas biski nusmukde nuotaika,bet smagu kad pardauzem dar viena granda
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKaip čia tą "Ū-ū-ū-ū-ū-ū-ū" Halėje reikėtų suprasti? Kaip rasizmą ar kaip kauniečių triumfo išraišką?
Zalgirio gerbejus su pergaleProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKaip čia tą "Ū-ū-ū-ū-ū-ū-ū" Halėje reikėtų suprasti? Kaip rasizmą ar kaip kauniečių triumfo išraišką?
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąbuvau halėje, bet nesuprantu ko klausi? ...
Bet gal tik man taip pasirodėAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Seip as siaulietis irgi nu vistiek as taves "vize" neisikertu, ko tu ant to kauno taip loji negi vilniu dabar mokais ar dirbi ir staigiai vilensku palikai? Ar kazkada makse kaunieciai tavo merga nukabino nu nzn ko cia dbr tas konfliktines situacijas keli ir vis bandai kazka blogo apie kauna surast o surades cia iskart skelbi (aplamai forume ne vien apie krepsini) ir dziaugiesi, nu nzn nesupyk bet mano nuomone tu perdaug gerai apie save manai. Nepradedam pyktis cia, as tik savo nuomone isakiau.
Comment
-
Kokias dar konfliktines situacijas? Aš normaliai paklausiau, o jūs visi patys iškart prisigalvojat ko norit. Tai ar sunku atsakyt, ar ten teisėjui skirta buvo, ar žaidėjui, ar taip įprasta? Ar to išvis nebuvo? Man paprasčiausiai įdomu, ir jokiam Vilniuje negyvenu, esu grynas, neapykantos Kaunui ar Žalgiriui tikrai nejaučiu.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Kokias dar konfliktines situacijas? Aš normaliai paklausiau, o jūs visi patys iškart prisigalvojat ko norit. Tai ar sunku atsakyt, ar ten teisėjui skirta buvo, ar žaidėjui, ar taip įprasta? Ar to išvis nebuvo? Man paprasčiausiai įdomu, ir jokiam Vilniuje negyvenu, esu grynas, neapykantos Kaunui ar Žalgiriui tikrai nejaučiu.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
„Lietuvos rytui“ – arešto pančiai
Arūnas IVAŠKEVIČIUS
Teismas nusprendė areštuoti Vilniaus krepšinio komandos „Lietuvos rytas“ beveik 1,8 mln. litų vertės turtą. Antstoliai jau ėmėsi darbo.
Laikinosios apsaugos priemonės krepšinio klubo turtui pritaikytos buvusio „Lietuvos ryto“ trenerio Sharono Druckerio prašymu. Treneris iš viešosios įstaigos „Krepšinio klubas“ siekia prisiteisti 1 415 648 litus negauto atlyginimo, 316 845,19 lito nesumokėto gyventojų pajamų mokesčio ir priteisti 66 322,14 lito palūkanų ir 5 proc. metinių palūkanų už priteistą sumą nuo bylos iškėlimo teisme iki teismo sprendimo visiško įvykdymo.
Izraelio piliečio Sh.Druckerio interesus ginantis advokatas Gintaras Černiauskas patvirtino jau perdavęs teismo nutartį areštuoti klubo kilnojamąjį ir nekilnojamąjį turtą bei pinigines lėšas antstoliams.
Teismo sprendimu areštuojamas 1 798 815 litų vertės turtas. Antstoliai pirmiausia taikysis į klubo nekilnojamąjį ir kilnojamąjį turtą. Jeigu jo vertė būtų mažesnė, nei teismo nutartyje nurodyta suma, tada bus areštuojama ir klubo sąskaita.
„Antstoliai siunčia užklausas bankui, Registrų centrui ir kitoms institucijoms, disponuojančioms informacija apie klubo valdomą turtą. Jau pirmadienį tikiuosi iš antstolių sulaukti pirmųjų žinių apie rezultatus“, – sakė G.Černiauskas.
„Lietuvos ryto“ komandos atstovai šios žinios vakar nekomentavo. Su generaliniu direktoriumi Jonu Vainausku susisiekti nepavyko, o sporto direktorius Martynas Purlys į klausimą, ar turto areštas gali turėti įtakos klubo veiklai, atsakė labai trumpai: „Nieko nežinau.“
Sh.Druckeris iš „Lietuvos ryto“ išėjo 2006 m. lapkričio 16 d. J.Vainauskas tada pareiškė, kad treneris klubą palieka abipusiu susitarimu, nes „nesutapo požiūris į darbą ir į lietuvius krepšininkus“. Sh.Drukerio ieškinyje teismui nurodyta, kad treneris su klubu buvo sudaręs sutartį dvejiems metams (2006–2008 m. sezonams) ir šios sutarties nebuvo galima nutraukti.
Comment
-
http://broadband.nba.com/cc/playa.ph...080125_634.asx
Kleiza- 23 taškai ...Yours sincerely,
Vaida.
Comment
-
Kas sakė, kad Kleiza negali mesti 20 taškų pastoviai? Pastorosios varžybos - 21, 23, 23Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKas sakė, kad Kleiza negali mesti 20 taškų pastoviai? Pastorosios varžybos - 21, 23, 23Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąkaunaz sake
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAs tik sakiau, kad negali turet ~20 tsk. vidurkio, o kad tiek gali keliose rungtynese is eiles imest, savaime suprantama.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąPaskutiniu 5 rungtyniu vidurkis 23,4tsk. Vidurkis toks, o tu sakai, kad jis negali turet 20tsk vidurio. Ar pats supranti, ka pasakei? Tai tos rungtynes, kai Kleiza gauna daug laiko losti, apie ka mes ir kalbejom, kad jei gautu visada taip lost, tai ir vidurkis toks butu.
Dabar jis yra ant bangos. Bet visalaik jis tiek nemes, kad ir 40 min. gautu lost. Paziurek, net Kobe kartais imeta tik kokius 11 ar 17 tasku.
Gali palyginti jo imetamu tasku per minutes skaiciu su tuo koks butu jeigu gautu maksimaliai laiko zaist: min. - 24x1,5=36, tsk.12x1,5=18. Be to dar ir nuovargis prisideda, kai ilgiau zaidi - tai ir pataikymas suprasteja, be to ir dengt visi labiau pradetu, kai matytu kad daug tasku zaidejas primeta, tai dar gali pora tasku atmest ir gausi kokius 15-16 tsk. per rungtynes zaidziant po 35-37min..
Nereikia skubet, tikrai zinau, kad po keliu metu tures jis ta ~20 tasku vidurki. Juk dar tik 23 metai nesenai suejo ir tik 3 sezonas NBA. Palaukit.
Comment
Comment