Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Su pergale,galas biski nusmukde nuotaika,bet smagu kad pardauzem dar viena granda

Comment

uch vėl nėra balso normalaus, nu ir kodėl aš taip rėkiu... ai tiesa.. su pergale visus!

Comment

Partizan Igokea - Brose Baskets 85:37
        Reikia pažiūrėt, gal kas atspėjo totalizatoriuje

Kauniečius su pergale!

Comment

Mantai, jeigu pratrynei visu atsakymus i vizo komentara, tai pratrink ir jo paties komentara. Nes dabar kazkaip durnai viskas atrodo.

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
            Kaip čia tą "Ū-ū-ū-ū-ū-ū-ū" Halėje reikėtų suprasti? Kaip rasizmą ar kaip kauniečių triumfo išraišką?
            Kas tau cia dabar uzkliuvo???
            Zalgirio gerbejus su pergale
            Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
              Kaip čia tą "Ū-ū-ū-ū-ū-ū-ū" Halėje reikėtų suprasti? Kaip rasizmą ar kaip kauniečių triumfo išraišką?
              buvau halėje, bet nesuprantu ko klausi? ...

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                buvau halėje, bet nesuprantu ko klausi? ...
                Pardon tada, blogai išgirdau reiškiasi, kai tarkim paskutiniam kėliny prasižengus Woodsui, halė tai ūbavo ir dar kaip tik Woodso fone matėsi kauniečiai tai rėkdami ir dar kumščiais į taktą mojuodami

Bet gal tik man taip pasirodė
                Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Seip as siaulietis irgi nu vistiek as taves "vize" neisikertu, ko tu ant to kauno taip loji negi vilniu dabar mokais ar dirbi ir staigiai vilensku palikai? Ar kazkada makse kaunieciai tavo merga nukabino nu nzn ko cia dbr tas konfliktines situacijas keli ir vis bandai kazka blogo apie kauna surast o surades cia iskart skelbi (aplamai forume ne vien apie krepsini) ir dziaugiesi, nu nzn nesupyk bet mano nuomone tu perdaug gerai apie save manai. Nepradedam pyktis cia, as tik savo nuomone isakiau.

Comment

Kokias dar konfliktines situacijas? Aš normaliai paklausiau, o jūs visi patys iškart prisigalvojat ko norit. Tai ar sunku atsakyt, ar ten teisėjui skirta buvo, ar žaidėjui, ar taip įprasta? Ar to išvis nebuvo? Man paprasčiausiai įdomu, ir jokiam Vilniuje negyvenu, esu grynas, neapykantos Kaunui ar Žalgiriui tikrai nejaučiu.
                    Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Kokias dar konfliktines situacijas? Aš normaliai paklausiau, o jūs visi patys iškart prisigalvojat ko norit. Tai ar sunku atsakyt, ar ten teisėjui skirta buvo, ar žaidėjui, ar taip įprasta? Ar to išvis nebuvo? Man paprasčiausiai įdomu, ir jokiam Vilniuje negyvenu, esu grynas, neapykantos Kaunui ar Žalgiriui tikrai nejaučiu.
                      Man ta, kitų forumiečių, reakcija į tavo paklausimą irgi kiek keista buvo. Tiesiog, jei atmintis nepaveda, ten visi ūbavo dėl grubokos Q. Woods'o pražangos. Tokia reakcija būna beveik visada, kai priešininkai grubiai stabdo žalgiriečius, juk taip bauduojant galima traumuoti priešininką. Reakcija į grubų žaidimą, jei trumpai
                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Tai reakcija ne į grubų žaidimą, o į teisėjų klaidas. Šiuo atveju į neskirtas nesportines ar technines pražangas.

Comment

„Lietuvos rytui“ – arešto pančiai

Arūnas IVAŠKEVIČIUS

Teismas nusprendė areštuoti Vilniaus krepšinio komandos „Lietuvos rytas“ beveik 1,8 mln. litų vertės turtą. Antstoliai jau ėmėsi darbo.

Laikinosios apsaugos priemonės krepšinio klubo turtui pritaikytos buvusio „Lietuvos ryto“ trenerio Sharono Druckerio prašymu. Treneris iš viešosios įstaigos „Krepšinio klubas“ siekia prisiteisti 1 415 648 litus negauto atlyginimo, 316 845,19 lito nesumokėto gyventojų pajamų mokesčio ir priteisti 66 322,14 lito palūkanų ir 5 proc. metinių palūkanų už priteistą sumą nuo bylos iškėlimo teisme iki teismo sprendimo visiško įvykdymo.

Izraelio piliečio Sh.Druckerio interesus ginantis advokatas Gintaras Černiauskas patvirtino jau perdavęs teismo nutartį areštuoti klubo kilnojamąjį ir nekilnojamąjį turtą bei pinigines lėšas antstoliams.

Teismo sprendimu areštuojamas 1 798 815 litų vertės turtas. Antstoliai pirmiausia taikysis į klubo nekilnojamąjį ir kilnojamąjį turtą. Jeigu jo vertė būtų mažesnė, nei teismo nutartyje nurodyta suma, tada bus areštuojama ir klubo sąskaita.

„Antstoliai siunčia užklausas bankui, Registrų centrui ir kitoms institucijoms, disponuojančioms informacija apie klubo valdomą turtą. Jau pirmadienį tikiuosi iš antstolių sulaukti pirmųjų žinių apie rezultatus“, – sakė G.Černiauskas.

„Lietuvos ryto“ komandos atstovai šios žinios vakar nekomentavo. Su generaliniu direktoriumi Jonu Vainausku susisiekti nepavyko, o sporto direktorius Martynas Purlys į klausimą, ar turto areštas gali turėti įtakos klubo veiklai, atsakė labai trumpai: „Nieko nežinau.“

Sh.Druckeris iš „Lietuvos ryto“ išėjo 2006 m. lapkričio 16 d. J.Vainauskas tada pareiškė, kad treneris klubą palieka abipusiu susitarimu, nes „nesutapo požiūris į darbą ir į lietuvius krepšininkus“. Sh.Drukerio ieškinyje teismui nurodyta, kad treneris su klubu buvo sudaręs sutartį dvejiems metams (2006–2008 m. sezonams) ir šios sutarties nebuvo galima nutraukti.
                          Kauno diena

Comment

/\ oho

Comment

http://broadband.nba.com/cc/playa.ph...080125_634.asx
                              Kleiza- 23 taškai ...
                              Yours sincerely,
                              Vaida.

Comment

Kas sakė, kad Kleiza negali mesti 20 taškų pastoviai? Pastorosios varžybos - 21, 23, 23
                                Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                Retromobile 2007
                                "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                                  Kas sakė, kad Kleiza negali mesti 20 taškų pastoviai? Pastorosios varžybos - 21, 23, 23
                                  kaunaz sake
                                  Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
                                    kaunaz sake
                                    As tik sakiau, kad negali turet ~20 tsk. vidurkio, o kad tiek gali keliose rungtynese is eiles imest, savaime suprantama.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                      As tik sakiau, kad negali turet ~20 tsk. vidurkio, o kad tiek gali keliose rungtynese is eiles imest, savaime suprantama.
                                      Paskutiniu 5 rungtyniu vidurkis 23,4tsk. Vidurkis toks, o tu sakai, kad jis negali turet 20tsk vidurio. Ar pats supranti, ka pasakei? Tai tos rungtynes, kai Kleiza gauna daug laiko losti, apie ka mes ir kalbejom, kad jei gautu visada taip lost, tai ir vidurkis toks butu.

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
                                        Paskutiniu 5 rungtyniu vidurkis 23,4tsk. Vidurkis toks, o tu sakai, kad jis negali turet 20tsk vidurio. Ar pats supranti, ka pasakei? Tai tos rungtynes, kai Kleiza gauna daug laiko losti, apie ka mes ir kalbejom, kad jei gautu visada taip lost, tai ir vidurkis toks butu.
                                        Deja sezonas susideda ne is 5 rungtyniu, ir tuo labiau ne tik is tu kurias geriausiai suzaidi. Buna ir geru, ir blogu rungtyniu, is to ir susideda viso sezono vidurkis.
                                        Dabar jis yra ant bangos. Bet visalaik jis tiek nemes, kad ir 40 min. gautu lost. Paziurek, net Kobe kartais imeta tik kokius 11 ar 17 tasku.
                                        Gali palyginti jo imetamu tasku per minutes skaiciu su tuo koks butu jeigu gautu maksimaliai laiko zaist: min. - 24x1,5=36, tsk.12x1,5=18. Be to dar ir nuovargis prisideda, kai ilgiau zaidi - tai ir pataikymas suprasteja, be to ir dengt visi labiau pradetu, kai matytu kad daug tasku zaidejas primeta, tai dar gali pora tasku atmest ir gausi kokius 15-16 tsk. per rungtynes zaidziant po 35-37min..
                                        Nereikia skubet, tikrai zinau, kad po keliu metu tures jis ta ~20 tasku vidurki. Juk dar tik 23 metai nesenai suejo ir tik 3 sezonas NBA. Palaukit.

Comment

Areštuojamas "Lietuvos ryto" turtas
                                          Įdomu, ar yra straipsnis šia tema "Lietuvos ryte"?

Comment

Working...
                                          X