Parašė sak76
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Linas antras rungtynes iš eilės įmeta 20+ taškų, per paskutines ketverias rungtynes, jo pelnamų taškų vidurkis - 23,5
However, Anthony Carter and Kleiza silenced the comeback with layups late in the game to secure the win.
Kleiza scored eight points in the fourth quarter.
"We probably don't win that game tonight without Linas," Nuggets coach George Karl said.
Atrodo, salėje L.K. turi savų fanųMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Daznai dar Kleiza lipa i medi atakoje. Pvz siose rungtynese gavo net 4 blokus. Taciau pagirtina, kad stengiasi su didelia jega brautis po krepsiuProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąTaciau pagirtina, kad stengiasi su didelia jega brautis po krepsiu
Comment
-
čia tai gerai pastatė lietuvius į vietą sportalas.
Trifunovičius ragina krepšinio šalies sostinės fanus pajudinti subines
Lietuvos Ryto treneris Aleksandras Trifunovičius dar kartą kreipėsi į komandus fanus kviesdamas juos atvykti palaikyti komandos ne tik į Eurolygos rungtynes Siemens arenoje, tačiau ir į LKL bei BBL rungtynes vykstančias klubo arenoje. „Žaidėjai sunkiu darbu ir puikiais rezultatais nusipelnė to. Norėčiau sužaisti rungtynes esant pilnoms tribūnoms ir mažojoje salėje”, - nusivylęs Vilniaus sporto mėgėjų vangumu sakė treneris, spaudos konferencijoje po rungtynių prieš Malagą kalbėjo treneris.
Kaip žinia, LKL bei BBL rungtynės Vilniuje sulaukia itin menko susidomėjimo. Dažniausiai jas stebi keletas šimtų žiūrovų apytuštėje Ryto namų arenoje, o Sakalų rungtynėms beveik niekam neįdomios. Be to ir varžybų protokoluose dėl nežinomų priežasčių žiūrovų skaičius yra gerokai padidinamas. Nedaug geresnė padėtis yra ir kituose taip vadinamos krepšinio šalies miestuose, išskyrus Kauną, kur Žalgirio rungtynes stebi kur kas daugiau žiūrovų ir kartais Panevėžį. Tačiau kitos Kauno komandos - Atleto - rungtynės taip pat įdomios tik žaidėjų giminėms ir artimiesiems. Netgi naujojoje Šiaulių arenoje šeimininkai dažniausiai žaidžia stebint tik keliems šimtams žiūrovų.
Tuo tarpu Valmieroje rungtynes su Šiauliais stebėjo 900, Tartu rungtynes su Neptūnu - 1.200, o Barons - ASK rungtynes - net 8.500 žiūrovų, Barons su Rock - 4.200, Rock su Lietuvos Rytu - 1.800, Barons su Šiauliais - net 7.000 žiūrovų.
Akis į kompiuterius žlibinantiems ir save vadinantiems geriausiais krepšinio fanais pasaulyje yra apie ką pagalvoti. Jų keikiamose Prancūzijoje bei Vokietijoje šalies čempionatų rungtynes stebi dešimtimis, o kartais net šimtą kartų daugiau žiūrovų nei Lietuvoje. Eilines Bambergo ir Albos rungtynes dažniausiai stebi virš 6.000 žiūrovų, o šių komandų tarpusavio mačą - 8.500. Kitų komandų mažiausias lankomumas - apie 2.500 žiūrovų.
Ispanijoje klubai parduoda po 7-9.000 sezoninių abonementų. Antrame divizione žaidžiantis kadaise garsus Saragosos CAI klubas pardavė 10.000 sezono abonementų ir sumušė visus Ispanijos rekordus. Elitinėje lygoje žaidžiančios Unicaja ir Estudiantes pardavė 9.964 ir 9.204 abonementus.
Čekijoje Nymburko miestelyje gyvena tik 14.500 gyventojų, tačiau į paskutines klubo ULEB taurės rungtynes prieš Dinamo netoli esančios Pardubicės arenoje susirinko beveik 10.000 žiūrovų.
Netgi Švedijoje, kur apie krepšinį daugelis žmonių nėra girdėję, rungtynes stebi ne mažiau žiūrovų nei pas mus.
Turint omenyje dar ir tai, kad šalies krepšinio čempionato rungtynių beveik nerodo jokia televizija, kyla klausimas, gal Eurolyga visgi teisi, nepriimdama antros Lietuvos komandos į elitinį turnyrą. Europoje yra daugybė šalių, kur krepšinis sulaukia žymiai didesnio sporto mėgėjų dėmsio.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąčia tai gerai pastatė lietuvius į vietą sportalas.
dėl paskutinio teiginio matyt ir aiškėja viskasJūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąSori uz offtopic. Draugas nevaro ir parduoda bilieta 60lt i siandienos rungtynes halej.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąLietuviui didžioji dalis gyvenimo - prie teliko drybsoti.. Labai geras straipsnis. Ir dar vienas faktas jau n kartų diskutuotai temai apie futbolo ir krepšinio varžybų lankomumus..Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTiek krepšinyje, tiek futbole tokia pat situacija, lietuvių tauta yra perdaug išpindėjusi, pilna pižonų, kurie palaiko NBA klubus ar futbole aukščiausios klasės Europos klubus, o savas kiemas jiems nusišvilpt, tie, kas gyvena kokiam Kaune ar Vilniuje, dar ateina Eurolygos pažiūrėt, nes tai EUROLYGA, šustriausia Europos lyga, tai gal reikia nueit. Būtent taip ir galvoja eilinis Lietuvos sliekas, tūnodamas namuose prie žybsinčios dėžutės.
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTiek krepšinyje, tiek futbole tokia pat situacija, lietuvių tauta yra perdaug išpindėjusi, pilna pižonų, kurie palaiko NBA klubus ar futbole aukščiausios klasės Europos klubus, o savas kiemas jiems nusišvilpt, tie, kas gyvena kokiam Kaune ar Vilniuje, dar ateina Eurolygos pažiūrėt, nes tai EUROLYGA, šustriausia Europos lyga, tai gal reikia nueit. Būtent taip ir galvoja eilinis Lietuvos sliekas, tūnodamas namuose prie žybsinčios dėžutės.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąDalis tiesos Kazkas serga uz Real, kazkas uz Ceramica... sirkit uz Suduva!!
Tame ir esmė, kitose šalyse, visi džiaugiasi galimybe nueit pažiūrėt savo miesto komandos žaidžiančios. O Lietuvoj gyvena, kad ir Šiauliuose, tai jiems "ne lygis" eit žiūrėt kažkokios kaimo komandos, geriau per TV pavėpsot į NBA žvaigždes. Aišku, aš jų purvais drabstyt nenoriu, bet patys pasirinkim, kas geriau, vadintis "kompiuterinių žiurkių krepšinio šalim" išskyrus Eurolygos ir rinktinės varžybas, ar tikra krepšinio šalim. Nes kol nacionaliniam čempionate į eilines rungtynes rinksis po porą šimtų žiūrovų, man liežuvis neapsivers Lietuvą pavadint krepšinio šalim.
Kiekvienas turi teisę rinktis, jei jau domiesi krepšiniu, tai domėkis ne tik NBA, bet ir savo kiemo komanda. Kitose šalyse tai įprasta, pas mus ne, tokį ir turime rezultatą, kai salės tuščios.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTame ir esmė, kitose šalyse, visi džiaugiasi galimybe nueit pažiūrėt savo miesto komandos žaidžiančios. O Lietuvoj gyvena, kad ir Šiauliuose, tai jiems "ne lygis" eit žiūrėt kažkokios kaimo komandos, geriau per TV pavėpsot į NBA žvaigždes. Aišku, aš jų purvais drabstyt nenoriu, bet patys pasirinkim, kas geriau, vadintis "kompiuterinių žiurkių krepšinio šalim" išskyrus Eurolygos ir rinktinės varžybas, ar tikra krepšinio šalim. Nes kol nacionaliniam čempionate į eilines rungtynes rinksis po porą šimtų žiūrovų, man liežuvis neapsivers Lietuvą pavadint krepšinio šalim.
Kiekvienas turi teisę rinktis, jei jau domiesi krepšiniu, tai domėkis ne tik NBA, bet ir savo kiemo komanda. Kitose šalyse tai įprasta, pas mus ne, tokį ir turime rezultatą, kai salės tuščios.
Beje antrosios lygos - NKL lankomumas manau tikrai neblogas.
Comment
-
Gal kas galetu paaiskinti, kodel TV3 staiga galejo uzdrausti ziureti krepsinio varzybas is UK?
Paskutinis taisė alonso; 2008.01.24, 20:25.
Comment
-
Parašė alonso Rodyti pranešimąGal kas galetu paaiskinti, kodel TV3 staiga galejo uzdrausti ziureti krepsinio varzybas is UK?
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė alonso Rodyti pranešimąGal kas galetu paaiskinti, kodel TV3 staiga galejo uzdrausti ziureti krepsinio varzybas is UK?
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?ma...53&part=sports
Comment
Comment