Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąRytoj visi į areną, imsim Joventutą!
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJeigu Zalgiris nuo CSKA taip ziauriai gavo, tai pries Joventut Siauliams ne ka lengviau bus, net jeigu patys ir zais geriau negu Zalgiris tada zaide. Rezultatas priklausys nuo Joventut nusiteikimo, tai vienintele viltis, ir tai dar toli iki pergales. O jeigu jie zais rimtai nusiteike, tai siutriuskinimas garantuotas.
Galima tikėtis, jog atvyks ir be kelių žaidėjų, tas pats Fernandez kiek pamenu nežaidė su Turk Telekom išvykoje, o atvažiavo Joventut'as devyniese. Aišku, galima manyti, jog Joventut nori pirmos vietos ir atsiveš stipriausią sudėtį, bet galime ir pasvajoti.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąStartavo naujas Žalgirio puslapis. www.zalgiris.ltAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąStartavo naujas Žalgirio puslapis. www.zalgiris.lt„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąStartavo naujas Žalgirio puslapis. www.zalgiris.ltW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąNa tikrai prieš tai buvęs buvo žymiai profesionalesnis.
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąStartavo naujas Žalgirio puslapis. www.zalgiris.lt
Comment
-
Parašė moo Rodyti pranešimąGražu, bet pasigedau angliškos versijos. Ar ji planuojama ateity?
aujasis „Žalgirio“ svetainės dizainas leidžia ją tobulinti ir atnaujinti daug operatyviau. Netrukus žurnalistai ir sporto naujienų kūrėjai turės galimybę prisijungti prie žiniasklaidai skirtos skilties, kurioje bus pateikiama aktuali informacija, reikalinga žurnalistams, kiekvieną savaitę pristatantiems naujienas apie „Žalgirio“ komandą. Artimiausiu metu turėtų startuoti ir angliška svetainės versija.
Comment
-
siulau apsilankyti cia: http://www.zalgiris.lt/LT/media/muzika/
rasite gausybe muzikiniu sedevru skirtu Zalgiriui
Comment
Comment