Man atrodo, kad tuoj susilauksim pražangos, ponas Nedai. Bukumus, patylėjimus, pasilaikykim sau, ypač kai patiems tas labiau tinka. O džiaugiuosi aš ne nesėkme, o pergale. Juk "Šiauliai" laimėjo, o ne pralaimėjo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąNu tai gal jis už Šiaulius serga tai jam ir puikios naujienos
Sveikimimai Šiauliečiams nugalėjus Žalgirį
Comment
-
Parašė RHCP@ Rodyti pranešimąHa...ha...ha, riight.
Kita vertus kaip kitaip galima pavadinti komandą kuri beveik 2 metus nesugebėjo iškovoti pergalės EL išvykose, 2 kartus iš eilės pralaimėti BBL finalai Rytui neutraliose aikštėse, paskutiniai 3 šio sezono pralaimėjimai LKL ir BBL. Išimtis gal tik LKF taurės finalas Klaipėdoje.
Comment
-
Parašė tiesiogiaiIsLondono Rodyti pranešimąKiek pamenu ana sezona Siauliai nugaleje buvo L.Ryta, ka gi, sveikinimai siaulieciams ir atrodo kad ju komandos stiprumas pastoviai auga, gal kada ir del LKL ziedu pasikaus bus idomiau ziuret
Du vidutinio lygio užsieniečiai, patirtis ULEB taurėje, o ir prieš Rytą prieš kelias savaites pralošė daugiau dėl matyt trumpesnio suolelio...
Comment
-
Ka padarysi zlugo tai zlugo, ne tiek ta komanda lietuvos dabar, kiek ji buvo praeity, nors Eurolygos rungtyniu ziurovu statiska sako kad rungtynes tikrai idomesnes lietuvai nei kurios kitos komandos
Kaip buves kaunietis turiu pasakyt kad dziaugiuosi kad atsiranda kas gali pasipriesintI wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
Parašė tiesiogiaiIsLondono Rodyti pranešimąKa padarysi zlugo tai zlugo, ne tiek ta komanda lietuvos dabar, kiek ji buvo praeity, nors Eurolygos rungtyniu ziurovu statiska sako kad rungtynes tikrai idomesnes lietuvai nei kurios kitos komandos
Kaip buves kaunietis turiu pasakyt kad dziaugiuosi kad atsiranda kas gali pasipriesint
Man "Žalgiris" irgi visad liks "Žalgiriu", bet nereikia iš to daryti priešpriešos kitiems
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimąKita vertus kaip kitaip galima pavadinti komandą kuri beveik 2 metus nesugebėjo iškovoti pergalės EL išvykose, 2 kartus iš eilės pralaimėti BBL finalai Rytui neutraliose aikštėse, paskutiniai 3 šio sezono pralaimėjimai LKL ir BBL. Išimtis gal tik LKF taurės finalas Klaipėdoje.
Pernai LKL finala Kauno Zalgiris laimejo Vilniuje.
Comment
-
Gaila, bet vakar "Žalgiris" nebuvo vertas pergalės... Ypač įvertinus antrojoje rungtynių pusėje bedantį puolimą, prastą nusiteikimą, skylėtą gynybą. Kiek mano mėgėjiškas krepšinio supratimas leidžia teigti, kauniečių žaidime vakar nebuvo juntamas joks trenerių braižas. Ieškojo, ieškojo galinčių pataikyti, bet taip ir nerado. O nesuradus ir teliko trypčioti šalia aikštelės...
Kažkada neseniai per interviu regis Marko (sorry, jei klystu) sakė, kad žaisti su Lietuvos rytu yra visiškai kitoks nusiteikimas nei žaisti su Šiauliais. Na vat, kažkas prisikalbėjo.
Dar labiau nei Žalgirio žaidimas nuvylė TV komentatorius. Vakarykštės jo blevyzgos, kad deja šiauliečiai neįmetė baudų, kad kauniečiai neva jau pykstasi tarsusavyje ir kt. Be to, nors oficialus Lietuvos ryto pavadinimas yra būtent toks, bet kažkodėl nuolat skamba tik "Rytas". Kaži kodėl?! Žodžiu, galėtų šis profesionalas būti LRT nešališkumo etalonu.
O šiaip, nors gaila dėl tikimybės prarasti reitingo taškų, bet smagu matyti kylančią šiauliečių komandą, augančius (visomis prasmėmis) jos sirgalius, puikią areną ir atmosferą joje.
Comment
-
/\ Sutinku visiškai. Tik mano manymu, begalo susnku nuteikti savo žaidėjus tarp svarbių Eurolygos varžybų. Turėjo daugiau Pečiukui, Kalnui, Motiejūnui ir Milakniui leisti žaisti. Juk jie dar dega noru įrodyti ko verti. Bet kaip vakar parodė rungtynės visos komandos nuotaika nebuvo kovinė.
Šiauliams sveikinimai. Tik po galais kada jūs užpildysite visą areną. Laukiate Maccabi ar Panathinaikos?You've got one life! Live it!
Comment
-
[QUOTE=auksellis;228143]
Dar labiau nei Žalgirio žaidimas nuvylė TV komentatorius. Vakarykštės jo blevyzgos, kad deja šiauliečiai neįmetė baudų, kad kauniečiai neva jau pykstasi tarsusavyje ir kt. Be to, nors oficialus Lietuvos ryto pavadinimas yra būtent toks, bet kažkodėl nuolat skamba tik "Rytas". Kaži kodėl?! Žodžiu, galėtų šis profesionalas būti LRT nešališkumo etalonu.
[\QUOTE]
"Nešalaiškumo etalonas" Petrauskas kažkodėl komentuodamas serga už Žalgirį, per rungtynes su "Ariu" - už Mottola, likus žaisti 8 minutėm pradėjo šnekėti apie pralaimėjimą mažesniu kaip 6 taškų skirtumu.... Ir tokių "perliukų" galima būtų pririnkti ir iš ankstesnių rungtynių.
Bet greičiausiai jam nereikalingos žirklutės nagams kirpti, dantimis nusigraužia.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimą/\ Sutinku visiškai. Tik mano manymu, begalo susnku nuteikti savo žaidėjus tarp svarbių Eurolygos varžybų. Turėjo daugiau Pečiukui, Kalnui, Motiejūnui ir Milakniui leisti žaisti. Juk jie dar dega noru įrodyti ko verti. Bet kaip vakar parodė rungtynės visos komandos nuotaika nebuvo kovinė.
Šiauliams sveikinimai. Tik po galais kada jūs užpildysite visą areną. Laukiate Maccabi ar Panathinaikos?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
[QUOTE=Kema;228181]Parašė auksellis Rodyti pranešimąDar labiau nei Žalgirio žaidimas nuvylė TV komentatorius. Vakarykštės jo blevyzgos, kad deja šiauliečiai neįmetė baudų, kad kauniečiai neva jau pykstasi tarsusavyje ir kt. Be to, nors oficialus Lietuvos ryto pavadinimas yra būtent toks, bet kažkodėl nuolat skamba tik "Rytas". Kaži kodėl?! Žodžiu, galėtų šis profesionalas būti LRT nešališkumo etalonu.
[\QUOTE]
"Nešalaiškumo etalonas" Petrauskas kažkodėl komentuodamas serga už Žalgirį, per rungtynes su "Ariu" - už Mottola, likus žaisti 8 minutėm pradėjo šnekėti apie pralaimėjimą mažesniu kaip 6 taškų skirtumu.... Ir tokių "perliukų" galima būtų pririnkti ir iš ankstesnių rungtynių.
Bet greičiausiai jam nereikalingos žirklutės nagams kirpti, dantimis nusigraužia.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
Comment