Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
    O koks tikslas isimti tuos video is youtube?
    Tai susirask juos ir paklausk.

Tuo pačiu paklausi ar jie išsigimėliai ar ne.

Dabar parašei žinutę, kaip kokio Delfi komentaruose.
    Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
      Tai susirask juos ir paklausk.

Tuo pačiu paklausi ar jie išsigimėliai ar ne.

Dabar parašei žinutę, kaip kokio Delfi komentaruose.
      Susirast ir paklausti ko? Jeigu zinociau kas, tai tiksliau galeciau apibudint, o dabar tik tiek aisku, kad issigimeliai.

Comment

Kazkokie issigimeliai istryne is youtube abu video su Jomanto vaidyba.
        Vienas truputį senesnis dar liko:

Comment

Cia jau sekantis zingsnis po vaidybos - provokacijos ir zaideju traumavimas. Bet aisku i tema.

Comment

Kazkokie issigimeliai istryne is youtube abu video su Jomanto vaidyba.
            Sėdėjau su Jonu ir tryniau per visas šventes vaizdus iš Youtube

bet įdomiausius nutarėm palikti
            http://www.youtube.com/watch?v=vHkv6XncUC0

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
              Ar įmanoma dar kur nors, kaip nors rasti video, kur buvo rodomas per TV3 sporto žinias, rodomi panašumai tarp Marcus Brown ir Eddie Murphy... Gal yra youtube įdėta ar dar kur nors?
              Ir aš tą norėčiau pamatyti. Kuris įmes gaus
              You've got one life! Live it!

Comment

o gal cia ne seimunai kalti, o pati TV3, kuri alkoholio gamintoju uzsakymu varo paprasciausia propogandos kampanija

http://www.lrt.lt/news.php?strid=5082&id=4237372

"TV3 teigia, kad net reklaminiai stendai rungtynių aikštelėje ar prekės ženklai ant žaidėjų marškinėlių bus traktuojami kaip naujojo įstatymo pažeidimai, už kuriuos gresia milžiniškos baudos.

Tačiau įstatymo iniciatorius Antanas Matulas „Kauno dienai“ teigė, kad tai nebus pažeidimas.

„Aš suprantu, kad netiesioginė reklama nedraudžiama. O tiesioginė, kai per pertraukėles brukamas melas, kad užauginta, kad šimtmečių brandintos tradicijos, tai yra ne reklama, o vartojimo skatinimas“, –sakė Seimo narys. "

Comment

Šiandien per LRT Radiją buvo laida ta tema, kalbino ir iš krepšinio srities žmones ir patį Matulą. Per transliacijas negali būt tik Alaus reklamų per minutės pertraukėles. O aikštelėje stendus galima matyt ir t.t. ir už tai nebus baudžiama. Taigi, kyla klausimas, ar Lietuvos krepšinio transliacijas suinteresuoti rodyti tik aludariai?
                  Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė antitotalitarizmus Rodyti pranešimą
                    o gal cia ne seimunai kalti, o pati TV3, kuri alkoholio gamintoju uzsakymu varo paprasciausia propogandos kampanija

http://www.lrt.lt/news.php?strid=5082&id=4237372

"TV3 teigia, kad net reklaminiai stendai rungtynių aikštelėje ar prekės ženklai ant žaidėjų marškinėlių bus traktuojami kaip naujojo įstatymo pažeidimai, už kuriuos gresia milžiniškos baudos.

Tačiau įstatymo iniciatorius Antanas Matulas „Kauno dienai“ teigė, kad tai nebus pažeidimas.

„Aš suprantu, kad netiesioginė reklama nedraudžiama. O tiesioginė, kai per pertraukėles brukamas melas, kad užauginta, kad šimtmečių brandintos tradicijos, tai yra ne reklama, o vartojimo skatinimas“, –sakė Seimo narys. "
                    Štai ir išlindo yla iš maišo .TV3 visus mulkino ,net patys nepasidomėję kaip yra iš tikrųjų.Žema manipuliuoti žmonių jausmais ,vykdant alkoholio gamintojų užsakymą.Pritariu Mindako siūlymui nežiūrėti TV3.
                    Paskutinis taisė Memelenderis; 2007.12.27, 14:47.

Comment

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
                      Štai ir išlindo yla iš maišo .TV3 visus mulkino ,net patys nepasidomėję kaip yra iš tikrųjų.Žema manipuliuoti žmonių jausmais ,vykdant alkoholio gamintojų užsakymą.Pritariu Mindako siūlymui nežiūrėti TV3.
                      O ką dar žiūrėti? Gal įsigyti tą patį Viasat paketą, kuriam ir TV3 priklauso? Manau čia reikia padėkoti už šia akciją-atrakciją TV3 direktoriui Jefremovui. Ačiū...
                      Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                      Dordrechtas/Haarlemas
                      Nesebaras/Plovdivas
                      Kiolnas

Comment

o jus jau puolet karti tuos du seimunus, kaip beje pastebejau ir didzioji dauguma kitu "komentatoriu" internete. uztektu pradziai pasiskaityti pati istatyma ir salta galva apmastyti kas yra tikrieji priesai
                        www.tomflagman.com

Comment

O ką dar žiūrėti?
                          jei kalbam apie krepšinį, tai puiki alternatyva yra euroleague.tv
                          Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
                            jei kalbam apie krepšinį, tai puiki alternatyva yra euroleague.tv
                            Deja, ne visi turi gerą interneto greitį Ir tai mokama lygtais, ar ne?
                            Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                            Dordrechtas/Haarlemas
                            Nesebaras/Plovdivas
                            Kiolnas

Comment

Deja, ne visi turi gerą interneto greitį Ir tai mokama lygtais, ar ne?
                              Tas teisybė, o kainuoja pažiūrėti rungtynes ne tiek jau ir daug - ~15 Lt
                              Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

O jūs per greitai apkaltinot TV3. TV3 televizijai buvo aiškiai pasakyta iš Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos, kad ji tikrai būtų baudžiama už reklama ant stendų ir krepšininkų marškinėlių, nes šis įstatymas leidžia alaus gamintojų logotipus naudoti tik ant jų būstinės ir ant alaus gamintojo autotransporto.

Kas juokingiausia, kad patys seimo nariai nežino ką šis įstatymas leidžia o ko ne.
                                "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

nejaugi jei zalgiris pateks i top 16 teks zaisti siemense namu rungtynes?

Comment

Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
                                    nejaugi jei zalgiris pateks i top 16 teks zaisti siemense namu rungtynes?
                                    Kodėl?

Comment

Siemens arena ir Žalgiris neigia susitarimą

Tinklapiui sportalas.com Siemens arenos bei Žalgirio atstovai paneigė gandus apie tai, kad Kauno Žalgiris, jei
                                      pateks į Top-16, žais Eurolygos namų rungtynes Siemens arenoje. Gandai apie tai buvo pasirodę dar po pirmųjų rungtynių Kaune prieš Sopoto Prokom Trefl, bet ir tada Žalgiris tinklapiui sportalas.com tai paneigė.

Siemens arenos atstovai šįryt sportalas.com sakė, kad šio sezono arenos renginių tinklelyje Žalgirio rungtynės nenumatytos.

Žalgirio atstovai taip pat sakė, kad jokių sutarčių su Siemens arena nėra, o Kauno Savivaldybė, atrodo, pradeda rūpintis Halės apšvietimu bei švieslente-kubu. Kol Savivaldybės biurokratai nebuvo savo ausimis išgirdę J.Bertomeu grasinimų uždrausti žaisti Halėje, tokius reikalavimus laikė esant nerimtais ir galvojo, kad eilinį kartą Eurolyga bei Žalgiris apie tai pakalbės ir užmirš. Po Bertomeu vizito Kaune, net ir jiems jau tapo aišku, kad Eurolyga nebejuokauja.

Beje, spaudoje buvo rašyta, kad Siemens arenai kubą pirko ne Rubicon, o drg.V.Nėniaus vadovaujamas KKSD.
                                      sportalas.com

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                                        http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpai..._query=&p_tr2=

29 straipsnis, antra dalis, trečias punktas.
                                        Paskaitinėju įstatymą.

29 straipsnis. Alkoholio reklamos ribojimas
                                        (...)
                                        2. Alkoholio reklama draudžiama:
                                        (...)
                                        3) Lietuvos Respublikos jurisdikcijai priklausančių transliuotojų ir retransliuotojų transliuojamose programose nuo 6 valandos iki 23 valandos;

4) koncertų, cirko, diskotekų, jaunimo sporto ir laisvalaikio renginių, kitų masinių renginių, teatro spektaklių, kino ir videofilmų demonstravimo vietose, išskyrus šių renginių vietose esančias prekybos vietas. Masiniuose renginiuose (išskyrus vaikams ir paaugliams iki 18 metų skirtus renginius) taip pat gali būti pateikiamas renginį remiančios ir alkoholinius gėrimus, kuriais leidžiama prekiauti masiniuose renginiuose, gaminančios arba jais prekiaujančios įmonės pavadinimas ir (ar) prekės ženklas, pagal turinį ir formą neprieštaraujantys teisės aktų reikalavimams;
                                        Abu šituos punktus reikia skaityti kartu (nes kalbam apie sporto renginį, kuris rodomas per TV), įstatymas turi būti aiškinamas kaip visuma, vienas punktas negali prieštarauti kitam. Mano durna galva, pagal 4 punkto paskutinį sakinį alaus įmonės logotipas gali būti rodomas (nes logotipas salėje yra leidžiamas, renginio rodymas iki 23 valandos irgi leidžiamas, taigi, logiškai mastant, leistinas ir visos salės rodymas, su viskuo kas joje yra).

Kažkas atsitiko TV3 televizijai. Kūčių vakarą per žinias po prezidento sveikinimo paleido reportažą, kuriame stambiu planu rodomu avarijoje žuvusių paauglių lavonai. Per paskutinį krepšinio čempionatą TV3 labai gerai parodė, kad jiems svarbu rodyti reklamas - net jeigu jos uždengia pačias rungtynes (delfio komentarai lūžo nuo pasipiktinimo). Dabar šita propagandos (melo) kampanija.
                                        Paskutinis taisė c2h5oh; 2007.12.28, 14:31.

Comment

M.Popovičius: „Kažkas čia išprotėjęs“

Marko Popovičius viduje tiesiog verda. „Žalgirio“ legionierių į neviltį varo Kauno klubo trenerio Rimanto Grigo sprendimai, rašo dienraštis "Lietuvos rytas".

Kalbėdamas su Kroatijos laikraščio „Jutarnji list“ korespondentu apie savo situaciją „Žalgiryje“, M.Popovičius nesirinko žodžių: „Kažkas čia išprotėjęs“, „Kas nors turėtų pasikeisti“. Krepšininkas sakė esąs labai patenkintas santykiais su Kauno klubo vadovybe ir sirgaliais. Bet dėl santykių su treneriu R.Grigu – visai kita kalba.

„Visada ta pati istorija: mane įleidžia žaisti, kai rezultatas būna minus 12. Aš pakeičiu rungtynių ritmą, įmetu keletą taškų, atlieku kelis perdavimus, sumažiname skirtumą iki 5 taškų ir tada mane pasodina ant suolo. Vėliau – vėl tas pat. Kaip man į tai nereaguoti?!“ – emocingai kalbėjo M.Popovičius. Legionierius prisipažino, kad jau seniai norėjo viską išdėti treneriui į akis, bet nutylėdavo.

„Aš nieko nesakyčiau, jei žaisčiau blogai. Bet tiesiai pasakiau ant suolo sėdinčiam klubo direktoriui: kažkas čia yra išprotėjęs, nes nenormalu mane pasodinti, kai žaidžiu taip gerai. Aš pasakiau, kad turiu pasiūlymų iš Vitorijos, Varezės, „Virtus“ ir leiskit man ten eiti, jei treneris su manimi taip elgsis“, – M.Popovičius liejo nuoskaudą „Jutarnji list“.

Ar žaidėjas rimtai svarsto apie išvykimą iš Kauno? „Manau, kad liksiu. Sirgaliai sakė, kad jie yra su manimi, kad jie boikotuos rungtynes, jei aš būsiu parduotas. Klubo vadovai manimi patenkinti ir visą laiką kalba, kad reikia pratęsti sutartį“, – samprotavo M.Popovičius. „Vis dėlto daug kas priklauso nuo trenerio“, – užsiminė „Jutarnji list“.

„Taip. Pažiūrėsime, kaip pasikeis situacija po rungtynių su Sopoto „Trefl“. Tame mače žaidžiau ilgiau nei visada, bet tik todėl, kad iškėliau tą sceną. Kadangi sirgaliai buvo mano pusėje, R.Grigas turėjo nusileisti. Tose rungtynėse parodžiau, kaip gerai galiu žaisti. Jei gaučiau daugiau minučių, kaip galėčiau žaisti!“ – sakė M.Popovičius.

www.krepsinis.net

Comment

Working...
                                          X