/\ Šauniausia dienos sensacija. Dabar pažiūrėsiu, kaip koks Kirkilas/kitas VIP Seimo narys bėgs sveikinti komandų..."Šikną" abi komandos turėtų atkišti, ne ranką spausti už meškos paslaugą.
Na ka, liudnai cia Zalgiris pries Kaledas nuotaika pakoregavo... Neziurint i teisejavima, koks jis bebuvo, Zalgiris zaide padrikai ir ta parodo rezultatas. Kazkaip jau Grigas pradeda priminti Sireika, kas liecia minutines pertraukeles kai ju reikia. Popovicius irgi nezibejo, sumete svarbius tritaskius ir nuleme pergale Sopote, o cia nesamones isdarinejo. Idomu ar jam Grigas nera numates vaidmes zaidime ir deriniu, ar jis savo iniciatyva taip issidirbineja? Vel, kaip jau iprasta, lyderis buvo Brownas. Nors si sezona pagaliau buvo pakeisti tie idiotiski lankai Siemens krepsiu, Zalgiris deja neisnaudojo sito privalumo.
O apie Jomanta ir jo slykstu elgesy, atskira tema... Speju jis greitai taps tokiu pat nemegstamu, kaip koks jugas.
O apie Jomanta ir jo slykstu elgesy, atskira tema... Speju jis greitai taps tokiu pat nemegstamu, kaip koks jugas.
Na Jomantas gera treneri turi Turbut sis ji visokiu gudrybiu primoko, o vaikis pasirodo imlus
o siaip belieka pasveikinti L.R. lietuvius su triuskinancia pergale priez zalgirio lietuvius: 30:16 (amerikonu, australu ir visokiu jugu taskai man neidomus...).
Na Jomantas gera treneri turi Turbut sis ji visokiu gudrybiu primoko, o vaikis pasirodo imlus
o siaip belieka pasveikinti L.R. lietuvius su triuskinancia pergale priez zalgirio lietuvius: 30:16 (amerikonu, australu ir visokiu jugu taskai man neidomus...).
Tai pagal tavo filosofiją išeitų, kad LR pergalių negalima užskaityti, juk treneris jūgas. Kažkokia nesamonė.
Teisėjai nevaldė mačo.
Treneris LR geresnis, Grigas nėra blogas, bet.... Gaila, kad pataupė ant startego Ž, aišku jie savų motyvų turėjo.
Keistai LR salėje pasidalinę žiūrovai. Per tv atrodė, kad pusė fanų LR pusė Ž. O kaip salėje atrodė?
Tavo, kaip ir D-mason problema ta, kad bandai čia kišti kažką ko šiame forume nebūna. Palikim viską ten kur visa tai ir yra - delfio komentaruose, sportale ar dar kažkur, o į šį forumą to nekelkim.
kas tu toks kad aiskintum man mano problemas?tiesiog tokia yra tiesa ir tau ji nepatinka .Bet as paprasciausiai negaleciau sirgti uz komanda kuriaj vadovauja uzsienieciai fizinio rengimo irgi uzsienieciai zaideju daugiau nei puse uzsienieciu..tai koks tolkas uz tokia komanda sirgt?ir baik cia svaigt su savo delfio komentarais nes pas jus cia ziuriu kaip pagridinis argumentas.parasciausiai bijai tiesos ir tiek.
AS gyriausi? niekur as nesigyriau Tik pasakau kur zaidziu ir kad zinau kas krepsini svarbiausia ir zmogus kuris kieme zaidzia bet teiseju ir t.t man dar aiskina apie kazkokias nesamones kad kuo daugiau uzsienieciu tuo didesnes galimybes laimet .tai jau atsiprasau visiskas apsurdas.
/\ Pyk nepykęs, bet tikrai neatsiims...Va tame problemą ir matau, kad bent metams tai negrįžtamai transliacijų grafiką pakoreguos...Dabar reikės eiti maldauti "Tide" ar "Ariel" paremti tiek komandas, tiek transliacijas.
As isivaizduoju, kad TV3 bando zaisti ziurovu jausmais:
1) Ar kas nors zino, kiek kainuoja Eurolygos transliacijos ir kokia dali ju kainos dengia alkoholio reklama?
2) Juk yra simtai reklamos daveju, kurie mielu noru uzpildys pauzes per krepsini savo reklama, tad nerodant alkoholio reklamos galima rodyti kitu prekiu reklama.
3) ir is viso ar TV3 bankrutuoja, kad negaletu rungtyniu rodyti i nedideli "minusa", jei pasirodys, kad reklamos gaveju rokiruotes neduos tokio pelno?
Siaip tai slykstu, kai televizijos apsimeta geriausiais ziurovu draugais, "arciau visu", o del didesnio pelno uziima nesamonemis ir ziurovu kvailinimu.
Jei mano teisines zinios neapgauna,Seimas prieme istatyma,bet prezidentas dar turi pasirasyti ji arba vetuoti.Reik tiketis nors vienas valdzioj protingas sedi
O man tas pats ar rodys Eurolygą ar ne ,bet aš daugiau nebenoriu matyti bei girdėti apie ''geriausia ką turim'',''pergalės skonis'' ir t.t.Esu labai dėkingas Seimui už šitą įstatymą. O Siemens arenoje tegul nuima tuos ''Švyturius'' ir nėra problemų.Gali ir remėjų kitų pasieškoti.
Jei mano teisines zinios neapgauna,Seimas prieme istatyma,bet prezidentas dar turi pasirasyti ji arba vetuoti.Reik tiketis nors vienas valdzioj protingas sedi
Šį įstatymą prezidentas jau seniai pasirašė.Ir tai yra gerai.Reikia atskirti krepšinį ir alkoholį.
Na bet jeigu, pavyzdžiui iš arenų nuimamos visos reklamos su alumi, neberodoma reklama per pertraukėles, tik tokiu atveju galima bus stebėti.? Juk ant Žalgirio marškinėlių tai Kalnapilio užrašo nėra.
Comment