As buvau visu amziu sules rinktinese su kuria kaune daug pasiekem ir pirmu ir antru vietu paskutini karta pries du metus antroji vieta kaune is mokyklu..zaidziu dar iki siol kauno megeju lygoj taip kad treniruojuos kas dien ir zinau visus krepsinio elementus ir kiti savo skurdzios nuomones neikis man .bus galimybiu sumesim butinai senuk
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąAs buvau visu amziu sules rinktinese su kuria kaune daug pasiekem ir pirmu ir antru vietu paskutini karta pries du metus antroji vieta kaune is mokyklu..zaidziu dar iki siol kauno megeju lygoj taip kad treniruojuos kas dien ir zinau visus krepsinio elementus ir kiti savo skurdzios nuomones neikis man .bus galimybiu sumesim butinai senuk
Comment
-
Jau teiseju toki darba pirma kart per savo trumpa gyvenima maciau, toks sukimas negali buti toleruojamas ateityje, tokia meslo komanda naikint nuo Lietuvos, ryta lauk, nera siai dienai krepsinio, nes viska valdo suskreteliu klubas, geda butu sirgt uz tokia komanda! Siandien pasibaisejau LT krepsiniu... "Aciu" uz tai rytui, meslas!
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąJau teiseju toki darba pirma kart per savo trumpa gyvenima maciau, toks sukimas negali buti toleruojamas ateityje, tokia meslo komanda naikint nuo Lietuvos, ryta lauk, nera siai dienai krepsinio, nes viska valdo suskreteliu klubas, geda butu sirgt uz tokia komanda! Siandien pasibaisejau LT krepsiniu... "Aciu" uz tai rytui, meslas!
P.S. Aš apie Žalgirio sirgalius kitokios nuomonės nei apie šį. Kadangi buvau Siemense, kur Žalgirio sirgalių labai daug,ir kiek skaitau komentarus internete, apie juos(didžiają dalį) nuomonė tikrai gera.Man daug labiau nepatinka, kad kai kurie Ryto gerbėjai nemoka gražiai švęsti pergalės.
Comment
-
Man idomiau kaip "mes" (rytas) nemokam laimet... As uz krepsini, kaip zaidima, man puiku, kai laimi Siauliai, Neptunas, sakalai, ar kokia kita komanda, nes vyksta rungtyne, grazu ziuret zaidzia saziningai, niekada nerasau, kai Zalgiris pralaimi rungtynes po KREPSINIO, o ne cirko rungtyniu. O jus sokat plojat ten iskart dedat ant musu, kaimais vadinat... Bet juk nebuvo cia grazios rungtynes, ne sportas cia.. Geda man uz tokias nesamones. Aciu uz demesi, neketinu diskutuot...
Comment
-
Sveikinu "normalius" žmones, kad kaip visada išliko savimi ir daro, ką moka geriausiai - verkšlena. Nepavyko vienos rungtynės ir vėl visi kalti, bet tik ne "normalūs" žmonės. O, kad problema va čia: Marko Popovičius 4 tšk, Jonas Mačiulis 3 tšk, Michaelas Bradley 1 tšk, tai "normaliems" žmonėms giliai... Be to, Rytas metė 14 baudų, Žalgiris - 19. Kas vertė 27 tritaškius mest? Teisėjai? Klounizmas. Priekinė Žalgirio linija buvo apvalainas O (bublikas) šiandien.
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąO jus sokat plojat ten iskart dedat ant musu, kaimais vadinat...
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąBet juk nebuvo cia grazios rungtynes, ne sportas cia.. Geda man uz tokias nesamones.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąGal galim kitu kampu pavaryti? Normalius žmones ne su pergale...gera gyventi gerai
Comment
-
Edd, deje nebutu man gerai, nepazysti manes, tad nereik sneket uz mane. As nesu eilinis tik Zalgirio fanas, as labai megstu tikra krepsini, dauguma komandu lietuvoje toki ir zaidzia, niekada nevaryciau taip ant komandos jei po svariu rungtyniu islostu pries mano megiama... Bet labai nemegstu akivaizdaus sukimo. ir tiek. Esu karstas zmogus, tad sakau kas ant liezuvio galo, ypac isgeres...
Comment
-
Nezinau ar kur nors jau ideta sita tema
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=75176
Seimas smogia Lietuvos krepšiniui
Comment
Comment